al bendede o kadar....
Printable View
Geceleri 11.30da uyuyor 8 de uyaniyorum. Yarin 1o da uyuyup 6 da kalkmayi planliyorum.
8+ saat nasıl uyuyon birader cidden sölede bizde yapalım.
ne güzel hayat harbiden, dert tasa yok, gelecek kaygısı yok, eve ne götürcem ne yicek evdekiler derdi yok.
hayat size güzel valla :soru:
Rıdvan :icon_tup:
Bunun en iyi yolu bence spor. Fitness yaptığım zamanlarda sabah gözümü açtığım gibi uyanıp yataktan kalkıyordum. Tabii çalışmamakta fazla uyku yapar :)
Ben üniversitede 2. öğretim okuyordum. Sabah 6 da uyur öğleden sonra 3 de uyanıp okula giderdim. Güzel günlerdi :D
Ne adamsın ya :) Dertlere bak..
Adamın dersine bak,
Bende 11de uyanabilmek istiyorum, işim olmadığı gün dahil en fazla 9a kadar uyuyabiliyorum telefonum çalmasabile. Cuma geceleri 12-1 maç yapıyoruz, cumartesi tatil günümse bile 9da uyanıyorum.
*derdine....
2 sene önce acaba bende uyku problemi mi var diye doktora bile gitmeyi düşünmüştüm 2 yıl sonra 24:00 sabah 7:30 .Hayat sorumluluğun arttıkca uyku sürende ters orantılı olarak değişiyor :)
yurtta kalırken vardı senin gibi arkdaş baktık devamsızlıktan kalacak hala uyanmıyor
ranzasını taşıdık duşa 6 kişi
açtık buz gibi suyu yatak yorgan komple ıslattık
ertesi gün biz seslenince zınk diye aykataydı hayatı kurtulmuştu sayemizde
istersen ekibi senin için tekrar toplayabiliriz ;)
Allah herkese böyle dert versin :D
Kafada bitiyor. Bnde cok sevmiyorum ama napacan ışte ictimalara kalka kalka alıştık. Sen benm bireyler yapmam lazım deyip kalkmazsan köpekmiş ev arkadaşıymş hikaye. Önce isteyeceksin