8+ saat nasıl uyuyon birader cidden sölede bizde yapalım.
ne güzel hayat harbiden, dert tasa yok, gelecek kaygısı yok, eve ne götürcem ne yicek evdekiler derdi yok.
hayat size güzel valla
Rıdvan![]()
Bunun en iyi yolu bence spor. Fitness yaptığım zamanlarda sabah gözümü açtığım gibi uyanıp yataktan kalkıyordum. Tabii çalışmamakta fazla uyku yapar
Ben üniversitede 2. öğretim okuyordum. Sabah 6 da uyur öğleden sonra 3 de uyanıp okula giderdim. Güzel günlerdi![]()
Adamın dersine bak,
Bende 11de uyanabilmek istiyorum, işim olmadığı gün dahil en fazla 9a kadar uyuyabiliyorum telefonum çalmasabile. Cuma geceleri 12-1 maç yapıyoruz, cumartesi tatil günümse bile 9da uyanıyorum.
2 sene önce acaba bende uyku problemi mi var diye doktora bile gitmeyi düşünmüştüm 2 yıl sonra 24:00 sabah 7:30 .Hayat sorumluluğun arttıkca uyku sürende ters orantılı olarak değişiyor![]()
yurtta kalırken vardı senin gibi arkdaş baktık devamsızlıktan kalacak hala uyanmıyor
ranzasını taşıdık duşa 6 kişi
açtık buz gibi suyu yatak yorgan komple ıslattık
ertesi gün biz seslenince zınk diye aykataydı hayatı kurtulmuştu sayemizde
istersen ekibi senin için tekrar toplayabiliriz![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Allah herkese böyle dert versin![]()
Kafada bitiyor. Bnde cok sevmiyorum ama napacan ışte ictimalara kalka kalka alıştık. Sen benm bireyler yapmam lazım deyip kalkmazsan köpekmiş ev arkadaşıymş hikaye. Önce isteyeceksin
SWAT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)