ben olayı anlamadım akrabalarım dediğiniz anneniz babanızmı yoksa kuzen hala amca vs mi? istanbula gelme amaçları ne sizi görmek mi yoksa gezip tozmak mı
Çok yakın değilse eğer ; ben ibneyim xxx amca de , evde donla falan gez 7 - 8 erkek arkadaşını çağır onları da mevzuya uyandır bence köklü sonuç alırsın![]()
Kantar ailesi geldi aklıma![]()
Evden cikarlarken ceplerine ufak suprizler birakin sonra 155 i arayin sonra siz onlari ziyaret etmeye baslayin.
74 model sehpa...
abi boyle senaryolara gerek yok allah askina.Yeter be de patla gitsin.Kendiliginden gidicekler zaten.Daha once yapmis biri olarak soyluyorum.benim evimde kendi evimde benim huzurumu kimse sksen bozamaz.Zaten kafamiz bi ton dolu evde dinlenip kafa dinleyelim diyoruz adamda kafa mafa birakmiyolar
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
eşyaları paketle kapıcıya bırak sende toparla eşyalarını bi arkadaşına git kalmaya.. gitmeden önce kapının kilidini göbeğini falanda değiştir. kapıcıyı komşuları falanda tembihle çilingirle açtırmaya çalışmasınlar sonra.. telefonunuda kapat yada aradıklarında açma numaraları engelle falan.. baktın olmuyo bi gidin artık yeter eve karı kız getiremiyom sizin yüzünüzden de![]()
Evet beyler, ufkumu genişlettiğiniz için teşekkürler . ;;;; geçenlere bişey demiycem ...düşmanımın başına gelmesin... Önce onlar evde olduklarında kimseyi çağıramıyordum bir iki gün rahatım bu sürede buzdolabında vs.stokları eritip geldiklerinde eve bir lokma bişey almıycam ayrıca günümüzün yaşam destek ünitesi olan interneti tv gibi imkanları kapatmayı düşünüyorum, ben evde montla durmaya razıyım eğer yetmezse kombi vs de kapatabilirim ....
...
Niye geldiler, işleri neden bitmiyormuş?
Okumadan imzalamam.....
Anne, Baba ile konuşun.
Benim aldığım aile terbiyesi, Hala'ya böyle bir şey demeyi, ima etmeyi doğru bulmaz. Baba en doğru şekilde durumu anlatır. Birisi kardeşi, birisi oğlu sonuçta.
Öncelikle Allah kurtarsın, zor durum. Bana mantıklı gelenler;
1- Ciddi ciddi borç para istemek. Yeni ev kurmuşşunuz, çok para gitti diyebilirsiniz.
2- Krediye çekip bunları kefil yapmak.
3- Eve her gece arkadaşları çağırmak.
4- Kız tarafından yardım istemek, onlardan birini çağırmak, bunlar gelirse de pek muhatap olmamak.
5- Hala olmuyorsa, siz gitmiyorsanız biz gidiyoruz deyip otele çıkmak, gidince haber verirsiniz demek.
6- En son çare, kusura bakmayın bu kadar yeter sizi istemiyoruz lütfen gidin deyip kibarca kovmak.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bunu yazdığına göre yaşın küçük herhalde.
onlar geldiğinde çık sokağa hava al..onları düşünme giderler 2 3 güne zaten...eğer olmuyorsa sigara puro vs. koku ve duman yapan ne varsa al yak evini çinde zırt pırt.. 1 2 söylenir sonra kalkar giderler...hiç olmadı deliye vur saçma sapan şeylere sinir yap..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)