User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: Tuzla mı Sancaktepe mi?

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogma buyume tuzlali olarak ,...
    Tuzla dedigin zaman kastettigin bolge cok onemli.
    Sahilde tuzla diye gecer en ust tepe sifa mah. Aydinli tepeoren...oralarda tuzla.
    Tuzlada oturup sosyal olarak her imkanim olsun dersen sahil tarafinda oturman dogru olur. Bu taraflarda da kiralar 1000 tl civari. Her seye yurume mesafesinde olursun. X bir cafe de oturmak istesen bunu yapabilirsin. Imkanlar fazlasiyla mavcut. Tuzlada olmayan tek firma stabaks Istasyon tarafinda guzel mantikli siteler var 😉
    Aydin li taraflari biraz daha sapa kalir. Dolmus ile sahil 1 saatten fazla suruyor ulasmasi sehir ici her ana caddeden gectigi icin. Aydinlidan e5 guzergahina olan ulasim fazlasiyla kisitli.sahilde olsaniz ornegin 7/24 tuzla kadikoy iett mevcut. Madem her gun umraniyeye gidiceksiniz e5 e yakin yerleri tercih ederim.
    Aydintepe mah. Guzelyali tarafi gayet mantikli olabilir. 2 3 bloklu ufak siteler var . Genelde aile ortami oldugu icin internet ortaminda pek bulamazsiniz buralardaki evleri kiralik olarak gezmeniz faydali olur.

Forumda bir cok tuzlali dost olarak tanisiyoruz zaten.

Keza yorum yapanlardan emra abimde tuzlada yasar. Oda yardimci olacaktir illaki.

Nacizane fikrim. Eger arabaniz var ise her gun ise arac ile gidip geliyorsaniz kurtkoy yeni sehir viaport taraflarina bakim derim. Umraniye icin en kolay ulasim otoban uzerinden. Hemen 3 dk da otobana girer basar gidersiniz.

Ayrica tuzlada sadece e5 in guney kisminda yani sahil tarafinda fiber internet var bilginiz olsun
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu site yapıldı bittimi yapılıcakmı.. çift havuzlu o kadar fazla peyzaj alanı olan güvenliği apartman görevlisi muhtemelen marketi kurutemizlemesi falanda olur spor alanları olur bunların hepsi giderdir ve aidata yansır 170 tl aidatta bence yıllanmış tecrübeme dayanarak söyliyim şahsi fikrim imkansız ..

normal apartman görevlili bir apartmanın aidat gideri zaten 100-120 tl falan tutuyor şu anda..
    Bu site bitti 2 yıldır oturanlar var hatta. Bu arada 170 TL aidat firma ile konuştum. Aidat konusunda yazılı belge almadan kontrat imzalamam zaten. Teyzemin oğlu buraya çok yakında bir sitede oturuyor o önerdi zaten bu siteyi fiyatları uygun daire sayısı çok olduğundan aidat da uygun dedi. Cumartesi kar kış olmazsa bir gidip bakıcaz. Hem satın alma hemde kira koşullarını konuşcaz.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahal sancaktepede pek numara yok tavsiye etmem, sancaktepede kelebekia filan var tavsiye edilebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mahal sancaktepede pek numara yok tavsiye etmem, sancaktepede kelebekia filan var tavsiye edilebilir.
    Kiralar yüksek ve amerikan mutfak. Bakmıştım daha önce oraya da.
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2+1 için bütçeyi birazcık çıkarabilirseniz Tuzla Evora'yı öneririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaşlar bugün mahal ve fi yaka 3 e gittim. Mahal tam bir fiyaskoydu. Site güzel evet ama daire ufacık. 95 m2 brüt daire oturma alanı 70 m2. kocaman ve gereksiz bir kat bahçesi koymuşlar. Yatak odasına yatak dışında biz zor gireriz heralde. Fi Yaka 3 uzak olmasına rağmen daire büyüktü fakat daire kalitesi çok kötü. 5 kattaki dairenin lavabosundan koku geliyor ve her yerde sıva çatlakları. Kısaca 2 daire de benim için fiyasko oldu. Bütçeyi biraz arttırıp taşdelen, çekmeköy taraflarına bakmaya başladım. Birde Kurtköy'ün merkez tarafları. Sancaktepe ve samandırayı tamamen eledim bugün mahal tarafına gittikten sonra. Uzun zamandır gitmemiştim belki biraz gelişmiştir diyordum ama olmamış

Neyse herkese iyi yıllar
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet abi öncelikle hayırlı olsun sosyal medyada gördüm olan biteni gelin arabası olarak eski aracını istersen emrine amade
    Konuya gelecek olursak da geçen sene bu zamanlar kurtköyde birçok site gezdim tavsiye ederim. Benim baktıklarım kalite ve site olarak hoşuma gitmişti ancak isimlerini hatırlamıyorum malesef. Benim baba o işlerle uğraşıyor istediğine uygun birşey bulamazsan tanıdık vs bulmaya çalışırız. Şimdiden hayırlı olsun.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umraniye-madenler-cekmekoy civari derim ben. Ucuncu kopruyede yakin. Metro aciliyor yakinda ve surekli gelismekte olan yer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taşdelen de elini sallasan siteye çarpacak illaki kriterlerinize uygun bir daire bulursunuz Taşdelen de
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olum erken ödersen tabiki notun düşer adamın alacağı faize kesik atıyorsun adam seni ...kecekti ne güzel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler