Beyler çalınan arabaları
İşid bomba için zorla benden anahtarı aldılar diyin polise ve savcıya
Yoksa 1 gece yeterli parçalanması için bilginize
Biz öyle kurtardık arkadaşın aracını
Polis yoksa miklemiyor
Beyler çalınan arabaları
İşid bomba için zorla benden anahtarı aldılar diyin polise ve savcıya
Yoksa 1 gece yeterli parçalanması için bilginize
Biz öyle kurtardık arkadaşın aracını
Polis yoksa miklemiyor
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Her açıdan çok zor bir durum. En kısa sürede bulunur inşallah.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Aksine çalanlar bin pişman oldular
Cezaevine girdiler
Üstüne işid ile bağlantısı araştırıldı
Şubat ayında olmuştu o zaman ohal yoktu
Şimdi daha dikkatli oluyorlardır
Yoksa çalınan araç 1 gecede ameliyat ediliyor
Mobeselerden plaka saptanıyor ama polis o işi malesef ciddi takibini yapmıyor şans işi
Benim dediğim gibi olursa topuk totoya gelecek şekilde çalışıyor polis![]()
Dr.ECU
Araba arkadaşının, araç parçalayanlarla anlaşmış olabilir hastalığında bahanesiyle cebe indirdiyse 5-10 kağıt bulamamaları normal aracı çoktan parçalamışlardır bence.
ilk defa gittiğim bi avm nin kapalı otaparkında aynı durum geldi başıma bi 10 dk koşuşturdum.Kalbim hiç öyle çarpmamıştı..![]()
''İstinye Park AVM otoparkında arabamı çaldılar'' diye Güvenlik Amiri dahil AVM'nin tüm güvenlik ekibi ile birlikte otoparkta 1,5 saat kadar arabayı aramışlığımız var.
Sonuç mu? Mor otoparktan giriş yapmışım ve oraya koymuşum biz yeşil otoparkta arıyormuşuz.
AVM'nin otoparkına bıraktım arabayı,işim de çok acele.İndim arabadan,asansöre doğru yürüyorum,gözüme kırmızı bir 156 çarptı.Araba pırıl pırıl,yanıyor."Ne güzelmiş!" dedim,devam ettim.İşim bitti,otoparka indim.Sürpriz!Arabayı bırakırken kolondaki numaraya bakmayı unutmuşum."Eyvah!" dedim.Ara ara,araba yok.Neyse ararken Alfa'yı buldum,gitmemiş.Alfa'dan geri sarıp arabayı buldum.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Dr.ECU
Bu işte başka bir iş var bence bu birine borç tefecilik karşılığında anahtarını aldı adamda arabayı sakladı heralde buda bulup konmanın peşinde. Ya arabayı verecem kaybedecek anahtarını dahil bırakmam alırım üstüne aratırım. Anahtarı istemicek arabanın direk parasını isticek vb insan kıllanır be arabayı bendenmi saklıyor diye.
Anneannem arabayı avm otoparkına koyuyor geziyor, işini halledip dönüyor ama yok arabayı bulamıyorSonra güvenliğe diyor benim araba yok. Güvenlik soruyor araba ne plaka ne? Araba beyaz Mercedes diyor model bilmiyor
Plaka hiç bilmiyor
Güvenlik bütün otoparktaki beyaz Mercedesleri tek tek gezip bulmuş arabayı. Acıdım valla adamlara.
bende ankarada bi avmde birde eskişehirde kaybettim akılsız başın cezasını ayaklar çekti
Romeo <3 Giulietta
kemoterapi yada radyoterapi gördüyse çok ağırdır unutmuş olabilir Allah düşmanımın başına vermesin..
bir kaç arkadaş dalga geçer gibi olmuş ama Allah göstermesin çok ağırdır..
Allah da acil şifalar versin tabii haber doğruysa..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)