Komurleri bosuna mi dagittilar, sizde alsaydiniz simdi sobaniza atar hem isinir hem aydinlanirdinizElit muhitlere odun vermisler sominede yaklamalik
Reis hem elektrik hem dogalgaz faturasindan kurtariyor sag olsun
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Bahçelievler yayla kesildi yine hamınaaaaa![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
işyerinde 09:30 da gitti şimdi geldi
yakacaz tüm elektronik şeyleri belli oldu
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
igdaş tan mesaj geldi, kombilerinizi kesintiler suresince kapatin diye.
lan acliktan fotosentezi, elektriksizlikten icten yanmayi ogretecekler sanirim![]()
Çamlıca gitti geçmiş olsun
1 saattir sanırım bostancıda elektrik yok.
Anadolu yakası genelinde sıkıntı varmış sanırım.
Saçma sapan bir ülke olduk iyice.
Elektrik yok, su yok, gaz yok, para yok, ülke huzuru yok.....
Simdi atasehirde elektrikler gitti. Ne zaman gelir bilinmez. Resmen 1950leri yasiyoruz. İşimi bilgisayardan hallediyorum. Allahtan ofise ups aldım onu taktım 3-4 saat idare eder gelmezse kepenk kapatir eve giderim.
Eve en ucuzundan bir koşu bandı birde üstünde koşacak birkaç tane kedi almak lazım. Yönetimle konuşayım çatıya güneş panelleri koysunlar. Sitenin uygun boşluğuna da rüzgar enerji santrali koyarız. Çöpleride geri dönüşüme sokarsak bu iş tamam.
80'lerde evin içinde gazlı japon sobası yakıyorduk. Mum ışığının etrafında da oturup kestane yiyorduk. Sanırım yine başa döneceğiz.
isin sakasi bu olay fazla uzadi. cok ciddi sikintilar bizi bekliyor sanirim. sabah yine gitti ve hala yok maltepede
Evdeki elektronik aletlerin , kombinin anası bellendi gide gele.
Biraz komplo teorisi yapalım/düşünelim. Niyetim kimseye çamur atmak değil ama insanoğluyuz düşünmek serbest en azından şimdilik.
Yukarıda ki linkte elektrik takas fiyatı 1.8-1.9 tl olduğu yazıyor. Şimdi diyelim ki ataşehir de yogun tüketilen bir bölgede abonelere 0.200 civarlarında verilen elektrik 2 saat kesilirse ve orada tüketilmeyen elektrik 1.8-1.9 dan takasa verilirse, kazanç ne tutar acaba?
yılbaşı tezgahından başka birşey değil , 1 ocakta görüşürüz bakalım nasıl hemen düzeliyor herşey
Bozulan cihazıların onarım veya yenileme masraflarını da arkadaşlara iletmek lazım. Böyle birşey yapacaksanızda tek tek göndermeyin, apartmanda kim var kim yok toplanın hepiniz yetkili idareye baskın yapın.
Peki, elektrik alamadığımız saatlerin bedellerini de ay sonunda fatura bedelinden de düşecekler mi? (sanmıyorum ya neyse)
Ya da, kayıp/kaçak diye aldıkları gizli bedelei bu sefer bizden Doğu'ya misli ile yansıtılsın o olmaz mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)