Hukukla yönetilen bi ülke sanmiş burayı :hihih:
Printable View
Gerçekten ulusal şebekede kopukluklar varsa kötü havadan dolayı, sağlam olan nakil hatlarından yeteri kadar elektrik yollayamadıkları için elektriği ilçeler arasında dolaştırıyor olabilirler mi?
Kötü hava ile başladı bunlar. EMO yazısı 23 aralık tarihli galiba. Bu kesintilerden önce......
Fındıklı'da yarım saattir yok yine...
Sultangazi de 2.5 saattir yok malesef
Farketmez ki, elektrik depolanamaz ya tüketeceksin ya da yok edeceksin. Fiyatlar halen yüksek -belki 1.8 tl/kw değildir ama tüketiciye verilen fiyattan yüksek-. Tamam dediğiniz gibi olduğunu düşünelim; ulusal şebekenin İstanbul Anadolu yakasında bir problem var ve elektriği veremiyorsun. Dağıtımcı ki aynı zaman da üretici firma nın elinde bölgeye vermesi gereken ama arızadan dolayı veremediği bir elektrik var. O veremediği elektriği verebilse 0.200 küsurlardan fatura edecek ama dönüyor o elektriği sisteme yüksek fiyattan satıyor.
Enerji Bakanlığı "Elektrik kesintilerinin elektrik yetersizliğinden dolayı olduğu iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır."
demis 3dk once :)
Bahçelievler damada küfrediyor an itibari ile
Paramızla rezil oluyoruz ya o koyuyor be
Daha bugün doğalgaza 400 papel bayıldım
Akşam eve geldim yine elektrik yok
Totomuz donuyor açıklama yok
İst ne havalar gördü böyle birşey görmedi
kadıköy modada gitti bugün okulda donduk aç kaldık
Damadın kulağını sağır edince geldi elektrik az önce :)
Kocamustafapaşada (Fatih) 11 civarı kesildi ve bir saat kadar önce geldi. Umarım gece gitmez tekrar. Bu soguk havalarda cok zor oluyor çoluk cocuk vs.
AAh ah 14 sene önce İstanbul'da doğalgaz,elektrik,su,toplu taşıma,internet varmıydı! Azcık değer bilin
ŞU BÜYÜK RESMİ BİR SİZLER GÖREMEDİNİZ
14 sene önce okula gitmek istemiyorum diye ağlıyordun şimdi gelmiş İstanbulun doğalgazını elektriğini suyunu konuşuyorsun. Ulan elde avuçta satacak bir şey kalmadı kısır döngüde artık ülke anlıcaksınız fetö için ağlarken pişman olduğunuz gibi pişmanda olacakasınız ama iş işten geçmiş olacak
Kombiye bor atacaz onu diyor :):)