Cep telefonundan izlerim derseniz puffin diye bi uygulama var onu indirim ondan sonra bütün sitelere serbest giriş yapabiliyosun
engellemenin amacı ne acaba, hiçbir mantıklı açıklaması olamaz çok saçma çünkü herşey bitti sosyal medya çok düzgün bu siteler kaldı
Barış
Konuyu görünce baktım the walking dead başlamış yapımcı kendisi engel getirmiş bi sitede buldum ama alt yazı geç geliyor birbirine karışıyo ilk bölümde çok arka arkaya konuşma yoktu izledim ama devamı izlenmez var mı bildiğiniz yer![]()
Bu konuda şanslıyım, dünyada engelli tek bir siteye denk gelmedim burada![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ayıp lan size.
Hala dizi sitesi mi arıyorsunuz? Ama gerçi sizde haklısınız bu kadar kaliteye alışık değilsiniz sağdan soldan çıplak karı resimleri patlaması playe basınca 55 tane pencere açılması adblockun yanına 6-7 reklam engelleyicisi falan daha kurarak girmelisiniz ki siteye o zaman dizi sitesinde olduğunuzu anlamanız çok normal.
Konu Caesar tarafından (03-01-2017 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.
Güzel ülkemde olmaz böyle şeyler virüstür virüs yoksa açılırdıı... Virüs ise eğer başaramayacaktır, anti virüsleri susturamayacaktır, boyun eğmiyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)