Projeksiyon alırsan sinemaya gidemiyorsun ama
Sinema yerine eğer ses sistemin var ise, projeksiyon+mutfak opsionu daha keyifli oluyor![]()
Canım çekti son bir kez gidip bu akşam film seyredeyim bari![]()
Projeksiyon alırsan sinemaya gidemiyorsun ama
Sinema yerine eğer ses sistemin var ise, projeksiyon+mutfak opsionu daha keyifli oluyor![]()
Canım çekti son bir kez gidip bu akşam film seyredeyim bari![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
65 inc 4k vestel verdiler 4.000 papellere
Paneli fena değildi yılbaşı günü media markt da
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
evdeki duvar ortami uygun. Zaten gunduz cok evde olmuyorum olsamda siyah fon perde benim icin yeterli olacaktir. onda sorun yasayacagimi sanmiyorum. ses sistemimde mevcut, projeksiyonla birlikte daha keyifli olacagini dusunuyorum. Tek sorun cihazlarin teknik ozelliklerini fazla bilmiyorum. O yuzden fiyat ve cihaz odakli tavsiye verebilirseniz sevinirim.
4500-5000 saate takılmayın. Şöyle söyleyeyim, normal tüplü tvlerde tüp üreticileri 10k saat ömür biçerdi.
Yeni evime tasindigimda bir cilginlik yapayim dedim projeksiyon aliyimdull hd led ve lumen degerleri yuksek olanlar ciddi pahali. 55 inc 4k tv parasina cikiyor
haliyle vaz gectik
valla burdaki tavsiyelere göre cihaz bakarsam sanırım benimde vazgeçmem gerekecek![]()
PJD5555W WXGA(1280x800),3300 ANSI LUMEN,20.000:1 KONTRAST,10.000 SAAT LAMBA OMRU - Vatan Bilgisayar
Marka için bişey diyemem ama bu cihazın teknik verileri gayet iyi.
ansi 3300 olması (ışık gücü kabaca) ev ortamında karartılmış oda için gayet canlı bir görüntü sunar.
Çözünürlük de bence gayet yeterli. Audio out olması ses sistemi kullanmana olanak verir.
EPSON EB-W04 WXGA(1280X800),3000 ANSİLUMEN,15.000:1 Kontrast,USB,HDMI - Vatan Bilgisayar
epson özellikleri güzel ama audio çıkışı için birşey belirtmemiş incelemek lazım.
EPSON EH-TW5100 3D Full HD Home Projektor,1800 Ansi Lumen ,5000 Saat Lamba Omru - Vatan Bilgisayar
Full hd diyorsan eğer bu da f/p olarak yukarıda duruyor. Ben olsam bunu alırdım mesela. Görüntü iyi olmalı.
5000 saat ömür denmiş lamba için Günde 5 saat çalışsa 1000 gün demek bu. E o da nerdeyse 3 yıl demek. Lamba fiyatına baktım ama bulamadım.
Hadi o da 1000 TL olsa gayet yeterli bir alışveriş olur bence.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Led projeksiyon cihazlarının lümen değerleri genelde düşüktür ve aydınlık ortamda görüntü iyi olmaz.İyi tarafı ise lamba ömrü.
iyi projeksiyon pahalı , haliyle bi tv yerini ucuz projeksiyonların tutma ihtimali yok benim açımdan beni tatmin kesinlikle etmiyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
lg pf 1500g led projeksiyonu tavsiye ederim .. 1080p full hd , 30.000 saat lamba ömrü ve taşıması çok kolay ve sessiz bir cihaz..
ayrıca olmazsa olmaz bluetooth bağlantıları da var..
ayrıca lg ph300 olanı bile 1 sene kullandım..300 lümen ama led olduğu için gayet yeterliydi..
Hocam görüntü kalite takıntınız varsa kesinlikle tv böyle takıntınız yoksa projeksiyon cihazı alabilirsiniz.Seneler önce 55es6340 diye bi tv aldım günümüzde alınacak bi 4K tv senelerce sizi götürür ve mükemmel + görüntü alırsınız
Tahmini Teslimat Zamanı
buna bir bak derim f/p ürünü![]()
Dr.ECU
Gümrüğe takılsa bile ödediğin rakam belli yüzde 20 vergisini ödersin
Youtube videolarını izledim ürün fena değil
Plus olanında android var 40 dolar farkediyor
Dr.ECU
Tv takintin yoksa projksiyonu tavsiye ederim...
ps4 ve pc ile acer 3d dlp kullaniyorum.... kullanacagin alan ufaksa gereksiz ama salonun 30m2 ve ustu ise tadindan yenmez....
Salonda güzel duvar varsa zaten bulaşmak gerek
Yoksa küçücük duvardan zevk alınmaz
Ben dolar gevşerse alıcam aliexpress den
Yorumları çok iyi
Hatta 3 boyutllusuda var
LG1500 3500 4000 arası büyük para bence![]()
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)