Yapan var tamam dogru ne guzel![]()
Baska yonden bakin olaylara biraz. Ogrenci; evli kardesinize yardimci olun ne diiymHaklsiniz tamam
![]()
Yapan var tamam dogru ne guzel![]()
Baska yonden bakin olaylara biraz. Ogrenci; evli kardesinize yardimci olun ne diiymHaklsiniz tamam
![]()
91 Miata - Sold
06 Pug207 - Sold
06 Sorento
Laurel coming soon...
Ebay değilde Almanya'dan bu şirketten spor yay ve amortisör almak istiyorum onu nasıl yapabilirim ki
bende özel bir yöntem buldun sanıp o kadar post okudum
neyse gerçi niye okudum onuda bilmiyorum. bana zaten yasak yokki. istediğimi rahatça alıp satabiliyorumyaşasın belgrade
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Konuya uzak olduğum için soruyorum ; Ebay'den zaten alışveriş yapamıyor muyuz? Gümrükte kalırsa da vergi ödeyip alamıyor muyuz herhangi bir ürünü?
emin değilim sanırım öyle. ben belgrad da olduğum için kafa rahat ödeyebiliyorum. bir problem yok bende. ama türkiyedeyken çalışmadı bende de. ancak burada kafam rahat.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Satıcının profili düzgünse zaten wire transfer veya western union la göndericem parayı diyin zaten kabul ediyor çoğu.
Form > Function
arkadaşlar paypal zaten türkiyeye geri dönücek hükümetle görüşüyorlardı ve yılbaşı yani 2017 nin ilk yarısı geri dönücekleri söyleniyordu bir şey kalmadı 2017 deyiz zaten bana göre marta kadar geri dönücektir.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)