User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Araç hakkında bilgiye ihtiyacım var.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 6 ileri 136 lık varmış kac yılından itibaren var biliyormusun? Yada bilen varmı
    2013 ve sonrası 136hp die biliyorum.yazılım için beyin açılıyordu enson.halan bu şekildemi bilmiyorum.

clio dan iyi yürür ve cliodan çok yakar.
    benim araç 2011crdi uzun yol rekorum 4.3lt
    şehir içi ortalamam 5,5-+ aynı yol kış şartlarında 6,5lt civarı.bence yakıt aracın kullanımına saglıgına baglı şeyler.sonuçta 11-12lt yakan crdi de duydum

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın abi yaksın 6 7 lt keyıf versın ve sıkıntısız gitsin yeter benim için 2013 ve sonrası 136bg varsa Ozaman iyi nasıl anlıcaz 136 bg olduğunu abi?
    doğuştan araba manyağı

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın abi yaksın 6 7 lt keyıf versın ve sıkıntısız gitsin yeter benim için 2013 ve sonrası 136bg varsa Ozaman iyi nasıl anlıcaz 136 bg olduğunu abi?
    Bizim ofiste 2016 manuel ve otomatik var. Birin full biri bos. Araba ciddi hizli 0-100 katalogda atiyorum 10sn ama araba 160-170 hala dolu dolu kesilmeden hizlaniyor sanirim agirlik avantajindan oturu Dolu olanda bile yol tutusu dusunduruyor bir mudahale sart 2 aracta 136 hp. Ruhsatta ki kw degerini hp ye cevirerek onlayabilirsin kaclik oldugunu

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Motorun üstündeki kapakları farklı

136 için ilanın son fotosuna bak crdi 16v yazısı daha minik ve direk fark edilebilecek beyaz renkte

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

128 için crdi 16v yazısı daha büyük ve renksiz direk plastiğin kendisidir

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

buarada gerekli keyifi verir merak etme sadece 70 80 e kadar ağır kalıyor sonrasında benim diyen çoğu 1.6 dizeli üzer
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen Gtc ıstiyordum lpglı olacak tabıkıde ama modelı düşük 128 ligin neler yaptığını gördük 136 lıkta iyidir herhalde bakalım satayım arabamı almayı düşünüyorum ama güvenlik fln nasıl bakmak lazım linea ile karşılaştırmak lazım ��
    doğuştan araba manyağı

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Linea' dan süspansiyon bakımından kat kat daha iyidir. Direksiyonu daha rahattır. Sürüş keyfi daha iyidir.
    En basic 128' liğinden kullandım, süspansiyonları yumuşak yolda çok dalgalanıyor, yüksek süratlerde güven vermiyor. Kaliteli bir spor yay ve amortisörle çözülür. Birde jant lastik attınızmı daha da iyileşir diye düşünüyorum.
    Bende aynı platforma yakın Kia Rio kullanıyorum. Almadan önce Polo ve Corsa arasında gittim geldim sonra bu araç çıktı karşıma ve aldım. İyi ki de almışım diyorum

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    136 lıklar daha makyajlıi.ama tam emin olmak için şase no dan servisten ögrenebilirsin.

mesela benim aracın 115ligide var 128ligide(aynı turbo-136lıktada aynı)
    ama 128lik olduguna tam emin olmak için şase no mu serviste sorgulattım.
    motor kodu d4fb 90-115-128-136hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tşkler bakacağım artık frenleri nasıl merak ediyorum. Testine gitmek lazım ��
    doğuştan araba manyağı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler