banada boğaz köprüsünde oldu bu geçirme iki kere 14 lira çekti benden
Araçta ogs cihazı varsa serbest geçiş sisteminde cihaz uyarı verir. Eğer vermezse en uzak mesafe yazar ve sistem bunu 2.75 tl olarak düzeltir. %1 lik bi hata payı var düzeltmemesi için onun içinde sürekli geçiş yapanlar için ayda 1 kontrol etmelerini tavsiye ederim. Hgs için bişe diyemem o başlı başına bir sorun
Mitsubishi Colt 1.3 Elegance 1.3 AMT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Carisma 1.6 Avance SR MT
Mitsubishi Colt 1.3 Instyle SR Amt
Her gün ıspartakule mahmutbeyden geçiyorum Tam 12 tane hata varmış halletiler aradım.
Bu arada sorgulamyı nereden yapıyorsunuz hgs uygulamsını insirdim kayıt oldum ama göremiyorum?
Hgs genelde girişi yada çıkışı okumaz, en uzak ücret yazar gişede ama sonra düşüyor olması gereken değere. Her ay kontrol ediyorum bir sıkıntı yaşamadım 2 yıldır.
Dün yine mahmutbeyden girdim bahçeşehirden çıktım 107 küsür yazdı giriş yok diye en temizi ogs ye geçmek olacak galiba bıktım bu okudu okumadı takip etme acaba yasladılarmı düşüncesinden
1881 - 193∞
Buradan sorgulayabilirsiniz;
HGS Muşteri Hizmetleri Resmi İnternet Sitesi
pazartesi gününden itibaren Mahmutbey gişelerden fazla kesilen ücretler otomatik olarak iade edilecekmiş.
Aynı sorun Osmangazi köprüsünde de vardı. Düzeltmişler sanırım. Şikayet maili yazmadan önce kontrol edeyim dedim 18tl alınan ücret düzelmiş 2.75 olarak.
evet sosyal medya dahil çok tepki vardı işe yaradı sanırım. başbakan, insanlar sizi aramadan sistemden otomatik düzeltin kimseyi uğraştırmayın diye talimat vermiş. haberlerde yazıyordu.
yani aramasanı zda düzeleceği yazıyor haberde ancak takibini yapın mutlaka. körü körüne güvenmemek gerektiğini tecrübe ettik çok defa.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)