28 bine ies almak mantıksız bence, 156 diyorum kesinlikle.
O paralara araba alıcak olsam hiç düşünmeden temiz bir 307 bulur alırım, 2-3 bin harcayıp tatlı tatlı binerim
@ErayCerit değil mi? Köpek gibi gidiyor namussuz. @_AS_ her açıdan mükemmel bir araç değil mi? Bu araçlar neden tutulmaz anlamıyorum... @Grimlord Vallahi gözden çıkarttım yahu. 26 bine 2002 değişensiz 3 parça boyalı 200 binde benzinli VTEC LS de aldık, şimdi nerdeee... @SSagnak türkiyede ne eropalar var aslında.
ben en çok buna tutuluyorum. Fatih Çakır isimli kardeşimizin 34 PHL 34 plakalı Europası. Bir tane de bizim forumda vardı galiba. @huseyinturk Peugeot grubunda beni çeken tek bir araç var, o da 306GTI olcak böyle, ah bir de tek kapı olmasa...
فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Emrolunduğun gibi dosdoğru ol.
@msk_bmw yav ben geçiyomda oraya birleşik çıkıyo niye öyle oluyo ağnamadım![]()
en başta gelen istekleri değerlendirip araba bakarsanız,sizin için seçim daha kolay olur.piyasası hızlı sorunsuz diyorsanız ies, donanımlı konforlu olsun yakıtı çok önemli değil diyosanız passat,donanım konfor beklemem gazlıcam diyorsanız 106,306 gti... Bunun gibi
@35AB Aslında bir sıralama yaparsak;
1- Aracın genişliği, ailecek şişmanız .
2- Donanımlar ( farz oldu sunrooflu bir araç alınacak . )
3- Yakıt sarfiyatı diyebilirim.
@Drive Fast Tip olarak önü çok güzel, arkası pek hoşuma gitmeyen bir araç, ancak kokpit, göğüs kısmı yeminle 2016 araçlarda yok. Kullanırken çok keyif vereceğine de inanıyorum, amma velakin, Alfa'ya hiç merakım olmadığından hangi motor iyidir, ne seçilir bilemiyorum. Bir de parça konusunu aklımı kurcalıyor aslında.
Oyle parcalari pahali falan degil.
Duz vites ilk tercih olmali onun disinda 1.6 veya 2.0 twin spark zaten v6 motorunu saymazsak alinacak motorlar bunlar.
Hos zaten mk2 2.0 duz vitesi yok denecek kadar az. Geriye 1.6 kaliyor
Bu da benim aracin konusu reklamini da yapiyim hafiften
http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
@Yekworks hocam o ilanı zaten öylesine attım o aracı alın diye değil. Umarım hoşunuza giden, içinize sinen bir araç bulabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin
Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür.Mustafa Kemâl ATATÜRK
@Çağlayan Estağfirullah kardeşim kusuruma bakma yanlış anlatmışım derdimi. @taylaner aslında Corsa C hiç binmediğim bir araç . Bi tane Corsaya bindim o zaten ilk kasa GSi idi. Ne güzel gidiyo namussuz. Corsa konusunda hacim konusunda özellikle arka koltukta diz mesafesinden şikayetçi olurum sanki.
R19 konusunda ise, aracı stock kullanmayacaksan;
Çok keyif alacaksın, 1.6 90BG motor sana çok keyif verecek. Hava filtresi çok hoş olacak. Yakıtı seni memnun edecek, ve Işıklarda gazlayıp duran 316 318 e30 lara morcivert başlığı uzatacaksın
Çok memnun kalacaksın, ama bir Europa parası sırf bakım için harcayacaksın. Eğer bir Eropa alacaksan, 98 üstü klimalı, ve 1.6 Megane1 motorlu olanlardan al. Kafadan azıcık bas, amerikan park, jant lastik, hava filtresi gayet yeterli olacak
Hem babana yakıscak, hemde senı performans acısından tatmın edıcek kalıtelı bı arac söyliyim.
2004-2007 accord. İes 27-28 filan verilmez. Bütceni ac bşey daha cıkartabilirsen tavsiye ederim.suan uyguna verdgm bı accord var haberın olsun.
Onu düşğnmezsen 2006 ve üstü focusta güzel aractır. Ben 60 a yakın EK kasa civic aldım. Ama gözünü seviyim. Binmek için o paraları verme![]()
Sağlıklı 1.8 T nin yürürü çok iyi hem hacim olarakda geniş bence değerlendirin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)