User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: polise kimlik sormak :D

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memurlar biraz sorunlu bu konuda, komiser arkadasım var direk kimligi gösterir öyle girer mevzuya zaten
    öyle şekil yapanları çok seviyom (şak!)(cüzdan açılır) -polis

olcay_bora
    Misafir
    yıllar önce htrlıorumda polise vurmştm. bide kaçmıştım sonra bilmedigim yerlere girince bi baktım gece vakti boş bi arazi ve arkadan ittiren bir araç yakıp dörtlüyü durmştum izbandut gibi bi herif inmişti dedi geç lan şöle arka tarafa die sen bnm kim oldugumu bilion mu dedi çıkarttı kimliği gösterdi meger polise vurmuşum kaçıorum kendiliğinden göstermişti öle olması gerekir bi olay varsa göstercek

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle şekil yapanları çok seviyom (şak!)(cüzdan açılır) -polis
    bana biraz amerikan vari geliyor o aslında ibraz etmesi gerikir ama ne biliyim alışılmamış bir olay Türkiyede bizim polis girer dun 5 te neredeyfin der cevap gelmeden alın bunu der alır gider

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CallMeInsane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana biraz amerikan vari geliyor o aslında ibraz etmesi gerikir ama ne biliyim alışılmamış bir olay Türkiyede bizim polis girer dun 5 te neredeyfin der cevap gelmeden alın bunu der alır gider
    ata demirerin gösterisinde dediği gibi

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger kıllık yaparsa dırek sorarımkı daha onceden sormuslugum vardır...hatta sıcıl numarasını adını soyadını gozunun onunde not aldım...agzını acıp bısey dıyemedı...ole kol bacak kırmak got ıster...
    harbi *** ister ama haklısın. bi senesi taksimde bar çıkışı elamanın biri buraya gelin buraya gelin diyor ne ayaksın dedim polisim dedi kimliğini göster dedim montunu sıyırıp silahını gösterdi zaten koptup orda sonrası çok karışık oldu ve genel olarak resmi arabadan bile inse kıl bir hareket yaparsa uğraşırım çünkü bütün polis teşkillatı beni ayar değil korumakla yükümlü herkez durması gerektiği yeri bilmeli.

Alıntı CallMeInsane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde biriyle bu konuyu tartıştık en güzeli o amerikan vari sistem kapına geldiğinde yada başka bir şey için yanına gelen sivil polisin ilk önce çıkarıp kimliğini göstermesi en uygunu.
    Samsa

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gece basıma bir olay geldi.cok sinirlendim.cevirmeye girdik kimlik sordular ben araba da bırakmısıtım arkın arabaylaydık baya sorun cıkardı polis (t.c kimlik no va rehliyet no var ama kabul etmiyo)ceza var dedi goturcem seni fln dedi 60 kusur cezası varmıs fln.e tabi bende bas psikopat dellendim iyi hadi neyse gereken yap ben bu isin pessini bırakmam dedim, haaa olemi gel bakıyım sen dedi kolumdan sıkıca tutup ekip arabasına bindirdi.o sırada arkadaslar konusmuslar 2 dakka sonra geri indirdi.resmen rusvet istedi ben diklenince bole yaptı.simdi ben bu herifle ugrasmak istiyorum ekip arabasını plakasını aldım kime basvurcam kimle hallederim bu isi?bilen varmı?lanet olsun ya yasadıgım ulkenin durumu bu adam direk artislikle zorla is hallediyo!!!ben bilmiyodum kimliksiz ceza oldugunu goturcegini İNSAN gibi uyar yanında tut bundan sonra de...bolelri gerekmez olmasa daha iyi polisleri hic ama hic sevmiyorum(istisnalar haric)
    Fuck The System !!!

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bphism@egm.gov.tr halkla ilişkiler müdürlüğü maili bu aracın plakasını olay gununu saatini yerini detaylı bir şekilde yazarsın ismini biliyosan iyi ama bilmiyosanda o gun o ekipte o nöbette kim çalıştığını biliyolar yanında arkadaşlarının olmasıda şahidin olması açısından iyi mobese felanda warsa o layın oldugu yerde goruntulu kanıtlar daha etkilidir

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkur edrim cunku gercekten cok sinirlendim.bole bir muamele yok!!!nası olurda kendi ulkemizde kendi polisimizden bole maumele goruruz!!!ben nası guveniyim nası saygı duyuyım???essek gibi davranıyorlar.
    Fuck The System !!!

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger kıllık yaparsa dırek sorarımkı daha onceden sormuslugum vardır...hatta sıcıl numarasını adını soyadını gozunun onunde not aldım...agzını acıp bısey dıyemedı...ole kol bacak kırmak got ıster...
    bende yaptim hatta bilkentte cevirmede askere de sordum . adama kiz arkadasim alkollu 100 metre ilerdeki mareda diorum o tutmus beni cekio ya onu aldim geliorum diorum yok egzoz var dio
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimlik sorulabilmeli büyük şehirlerde değilde ufak yerlerde sorması daha zor şerif zannediyor bizim buradaki polisler mesela kendilerini. Burada arabasından camı açıp aldırma ulan akşam akşam parka kendini diye bağıranları gördük.
    1.6tdi.
    Ecutech.

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen eve hırsız girdiğine sıca sıcağına olayın ardından 5 dk sonra polis gelmişti gece nin 5 i kimse sokakta olmaz sokaktada az kişi olcağı için polisle ekipa rabasına binip etraftaki şüphelielre bakıyorduk çok karanlık biyere gittik (bornova pazar yeri arkası) polis girmeye tırstı.Arkadan gelen polis arabası lambur lumbur daldı araziye bizim polis tırstı arkadaki cengaver Yani burdan demek isteidğim su kimliği sorduğumuzda böyle bir polise denk gelirsek yemeyelim bide dayağı tekme tokat hadi sizler benden yaşça büyüksünüz.Gene ben bitane asılsam adam der bitane daha vur içinde kalmasın
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben soruyorum genelde tabii bu duruma bağlı !
    Bazen direk daliyorum mecburi olarak İlk önce ben dövüyorum sonra karakolda ben dövülüyorum.

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben soruyorum genelde tabii bu duruma bağlı !
    Bazen direk daliyorum mecburi olarak İlk önce ben dövüyorum sonra karakolda ben dövülüyorum.
    aralarında paylaşıyorlar işte seni
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aralarında paylaşıyorlar işte seni

Ya sorma Adamlar batarist, bende solist onlar çaliyor ben söyiyorum vurdukça tabii

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla yaz bası cafede oturuyoruz 2 tane geldi sivil herkezin kimlikleri topluyor bize geldi istedi bizde gayet normal kimligini sorduk gayet efendice cıkardı gosterdı verdık bızde kımlıklerı sorgulamasını yaptı ve geri verdiler

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzgünce kimlik istenirse ben göstereceklerini düşünüyorum..söylemekten söylemeye çok fark var çünkü

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun yolda seyrderken tenhalardaki hic bir cevirmeye durmuyorum dur ihtarina uymuyorum biraz daha hizlanip transit devam ediyorum ve durmak yerine 155'i ariyorum durumu izah ediyorum en yakindaki jandarma yada polis karakoluna gitmem gerekirsede gidip ifademi veriyorum. neden boyle yapiyorum onuda izah edeyim hemen kisaca. zamanin birilerinde boyle tenha bir yerde yapilan uygulamada sahte polisler uc kisiyi gasp ve darp edip yanlarindaki kadinlara tecavuz etmislerdi. ne olur ne olmaz tenhada gece vakti hic bir cevirmede o gunden beri durmak yerine 155i arayip durmama nedenimi ,kimlik ve iletisim bilgilerimi veriyorum. isterlerse en yakindaki gorevli bir karakola gitmeyede usenmeyeceksiniz ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ne mi yapıyorum sicil numarasını sorup neden diye sorduğunda sayısal kuponumu çıkarıyorum

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim kadar polis anısı olan yoktur aranızda. Ama ben kimlik soruyorum. Hatta birgün öyle bir olayda kimlik sordum ki. Adam kimliğini gösterince inanmadım. Bunun gerçek olduğunu nerden bilecem. 500 mt geride bir ekip arabası vardı onu çağır dedim. Peki dedi telefon etti çağırdı. Sonrada başladık tartışmaya
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)