Model yılı sıkıntı değil ise, e46 330d düşünmez misiniz acaba?
1.6 dci tavsiye ederim ama ben mesela 64'e verdim aracımı...
60'a zor o kıvamda araç.
2002 Renault Clio 2 HB 1.4 RXT-09FT336
2009 BMW 116i - 35KEF63
2012 Megane 3 Coupe 1.6 dci GT-Line - 35KES64
2014 BMW 116d -35KNG94
2007 Honda Fit Sport - AP90287
Öyle dizel kadar olmasa da çok yakmayan, uzun yolda 6-6.5 şehir içi 8lt civarı yakan (tempolu kullanımda) 2013 ibiza cupra verelim. 210-220 beygir bandında.
5 aya yakın bindim dizel giu'ya. Öncelikle şunu söyleyeyim , tdi - crdi kadar uçup kaçmasa da diğer araçlardan kesinlikle çok daha keyif alabileceğiniz bir araç. Kroniği arızası yoktur. Yol tutuşu stock haliyle bile efsane'dir. Çok övülen 159 dan bile daha iyi geliyordu bana yol tutuşu hb olmasına rağmen. O paralara binebileceğiniz mantıklı bir araç. Derili skydome li spor 2 paketli bulursanız aracınıza aşık olursunuz![]()
4000 km dir guiletta kullanıyorum bence parasına göre çok güzel araba garantisi bittikten sonra yazaılım yapıp önümüzdeki senlerdede kullanmayo düşünüyorum. Megane coupe stok olarak bana guiletta dan fazla keyif vermişti 25bin km kasar kullandım.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim muhtemelen ben kararımı Megane Coupe'den yana vereceğim. Özellikle beklediğim @ozoozo nickli arkadaşta kendi megane coupe aracını yükleyip, yazılımlı 320D'ler ile yürüdüğü bir sürü var. Önceki sayfalarda konuya etiketlendi ama daha girmedi herhalde, olur da girerse ayrıntılı ve güzel bir yorum, tecrübe aktarımı bekliyorum kendisinden.![]()
giu çok ağır 200 hp yapsanda 150 hp bi leon fr gelip delik deşik edicek
turbo buyutmeden en lımıt halındede kullandım 3 sene keyıflı ama daha ıyı motorlar daha hafif kasalar var artık![]()
Eğer amacınız sadece düz yolda performans ise tercihinizi Giulietta dan yana kullanmayın fakat Tarz, Prestij, Yol tutuş gibi seçenekleri işin içine sokacaksanız kesinlikle tercihiniz Giu olsun.. Bu arada Giu olacaksa spor paket, cam tavan ve deri koltuk elzem olmalı plase olarak 2012 ve sonrası olmalıdır. Hayırlısı olsun şimdiden
Valla yakit sikinti benzinli amg ve rocco tsi lar ile lpg li marea ile uzun yolda dalga geciyoz artik..adamlar bikere sikip birakiyor..sinek gibi yapisiyoruz..habire taciz..adamlar bir iki gaza geldi ocaklarina incir agaci diktiktik valla yarim saat icinde..adamlar memur style..tamam altlarinda araba var ama ceplerinde para yok
AFR si fakir e ceken adam.....
1.5 dci cam tavan lıydı ama şuanki guilettadan hafifti sanırsam daha güzeldi alt devirleri. Megane coupe un şasesi çok iyi bence 225/45/17 conti spcntct 5 lerle çok güzel yol turuyordu. Yol tutuşu konusunda alfada aşağı kalır değil kesinlikle ama kasa duruş gidiş görsellikte coupe daha iyi bence.
@Eyup Duygun , Ecutuned![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)