User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: 18 yaşımdan 27 yaşıma kadar neler değişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şeridinde ilerlerken arka tamponunun dibine kadar girip üst üste 10 kez selektör çakarak yol isteyen barzolara özel bir arkadaş fren lambasına direkt bağlı bir düğme yaptırmıştı arabasına.
    Böyle bir durum olduğunda hiç frene basmadan düğmeye basıyor, arkadaki terliksi hayvan frene basıldığını sanıp eli ayağı dolaşıyor.
    Mükemmel bir proje.
    Buradan adını hatırlamadığım arkadaşıma tekrar takdirlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka sisi yanan araçlar beni günaha sokuyor...

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılan tespitlere ek olarak kavşaklarda ve Işık'larda sadece kendisi varmış gibi ağır hareket edenlere çok uyuz oluyorum. İstanbul'da herkes seri şoför ama mersinde durum öyle değil. Abartmış olmayayım ama BAzen adam 1 den 2 ye çekene kadar ışık sönüyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende önümdeki arabanın kıçında gitmeme rağmen arkamdakinin sellektör atmasına ifrit oluyorum. önüm boş olsa zaten gidicem ayı. bunu en çokta bmw mercedes passat sahibi arkadaşların yapması tesadüf mü? yoksa piyasada çok olduğu ve bir kısmının sonradan görme mantıkla altımda pahalı araba var bana öncelik vereceksin piskolojisi mi acaba?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

YAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihcakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka sisi yanan araçlar beni günaha sokuyor...
    +234398754875394573
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egzos sesine bende deliriyorum , bende de egzos var baya da sesli ama mesela sokaga girdiğimde o kadar yavaş o kadar sessiz gidiyorum ki kimse rahatsız olmasın diye hatta çoğu zaman varex i kısıyorum.Ben maltepe sahilde oturuyorum ve her haftasonu ana avrat sövüyorum beyler muhakkak burdan da çok sövdüğüm oluyordur kusura bakmayın ama o sahilde basıyorsunuz ya bizim evlerin içindesiniz sanki çok ciddiyim.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

setnogrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllarca yollarda debelendikten sonra doğa aşkımla pekişen offroad işlerine bulaştım.Mis gibi araba 100ü geçmiyor zaten hızlanma 17 18 sn.
    Yoldan çıkıncada kafa nereye biz oraya.
    Saygı oranı %10 ama herkes on numara şoför ve trafik kurallarını bilen alim!
    Akıl yaşta değil baştadır buradan geliyor.

xx
    Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02

www.setnogrom.com

beratyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağlantı yollarında sol şeritte ben zaten önümdeki arabanın dibinde giderken arkadan gelip selektör yapanlara ayar oluyorum.

Ulan bir kere burası e5 değil otoban değil daha bağlantı yolu sen neyin kafasındasın da zaten iki şeritli yolda sol şeritten gelip 100 kere selektör yapıp yol istiyorsun?

Hadi onu geçtim yolu istiyorsun ona da eyvallah, zaten önümdekine yapışmış gidiyorum adam sağa geçse ben de basıcam neyin artistliğindesin?

Defalarca geldi bu başıma, artık sağa geçip yol veriyorum sonra arkasına geçip 1000 kere selektör yapıyorum dallamalara anlasınlar nasıl oluyormuş diye.

Bir de bağlantı yollarından ana yollara çıkarken, ana yoldakilerin yol vermemesini aklım almıyor. Sanki bir tek ana yolda gidenler okula işe gidiyor onların yetişmesi lazım bağlantı yolundakiler bekleyecek onların işe okula ulaşmasını sonra çıkacak yola. Bağlantı yolundan ana yola çıkarken millet tampon tampona resmen bir araya girmeye çalışsan deliler gibi korna selektör. Ben hep yol vermeye çalışıyorum elimden geldiğinde o noktalarda.

Ben de bunlara tutuluyorum işte.

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orduda Şehir içinde Tds i kapattılar *****( fetöcü çıkınca sistemi kuran firma anında kapandı )) Ancak Şehir içinde kaza oranı ve ölümlü kaza oranı pik yaptı.. Bende nefret etmiştim TDS den ancak şimdi anladım ki bize böylesi makbul , TDS varken herkes kuzu gibi sakin düzgünce yola gidiyordu.. Bize insiyatif bırakılırsa kimse kurallara uymaz uyanda bir zaman sonra delirir ve uymamaya başlar zaten ..

KEndi adıma araçta arkada dahil kim varsa herkese emniyet kemerini taktırıyorum. otoban hariç mümkün olduğunca hız sınırları dahilinde kullanıyorum ve 17-23 yaş arası ölmediğim için ( sadece kendim değil arkadaşlarımda kullanırken de geçerli) ve kimseye zarar vermediğim için şükrediyorum..

Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şeridinde ilerlerken arka tamponunun dibine kadar girip üst üste 10 kez selektör çakarak yol isteyen barzolar
    Dün akşam aynı şey bana oldu.

hatay 3 şerit yoldayım en soldayım önümüzde 9 10 araç var birlikte ilerliyoruz kavşağa, arkadan mersedes li bir dalyanak ! led bizenonlarıyla şov yapıyor.. lan heryer dolu görüyorsun şehir içindesin lambalara kalmış 50 mt. amacın ne ? bende hiç birşey yapmadan viteste bırakıp gaz vermedim ve iyice yavaşladı araba, hop en sol şeritten en sağ şeride varyanta döndü gitti.. be hıyar madem en sağa dönücen gidicen ne işin var solda..

şimdi ne yapmak lazım. düzeltmişmi olduk bu şekilde davranıp. o bu yaptığının salakça birşey olduğunu anladımı?

Özetle trafikteki öküzlere aldırıp kendinizi yıpratmayın.. bırakınız yapsınlar... kim takar yalova kaymakamını diyen boyacı gibi olun..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 18-30 yaşa kadar olan herşeyi burda yazmışsınız ek olarak beni en çok sinir eden yaşlıların trafikteki hataları hep banamı denk geliyor bide bayan sürücüler bugüne kadar yola bodozlama dalanların 100 de 99 u yaşlı veya bayanlar yanına yanaşıyorum bi bakış atıyorum gözlerle küfür ederek bi bakıyom ihtiyar bi amca gülüp geçiyorum söylücem şuki belli bi yaştan sonra refleks azalıyor bu amcaların tekrar teste tabi tutulması hem kendi için hem diğer insanların sağlığı için.şu an benim babam 71 yaşında araba direksiyonuna geçmemesini istiyorum ve araba alacak oluyor napacan diyorum bu adam yıllarca almanya türkiye gidip gelen iyi şöför aslında ama bence bu kadar sürdüğü yeter hem onun için hem başkasının sağlığı için dreksiyona geçirmiyorum o da bunun farkında pek üstelemiyor artık onun yaşına allah ömür verirde gelirsem bende eğer refleks sıkıntısı olursa bende dreksiyona geçmemeyi düşünüyorum...
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende uzun zamandır trafikteyim işim gereği şehirler arasıda cok gittim şehir içide cok gittim gezdim . Yaptığın ettiğin mücadele biyere varmıyor. Karşındakinin umrunda bile olmuyorsun. Bi zamandan sonra tartışmak hatta kavga etmek zaman kaybı oluyor. Karşındaki bunun bilincinde olan biri olmadığından biyere varmıyor. o yüzden cok ta şey yapmamak lazım derler ya ha aynen öyle
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikkati tesbiri elden bırakmamak en büyük önlem Allah hepimizi kazadan beladan korusun..
    ALLAH VAR GAM YOK..

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18-23 arasi surekli alkollu kullanirdim bagajda bira kasalari bile olurdu. E-5 in e-5 oldugu donemlerde gece gunduz gazlardik. Emniyet kemeri neymis adini bilmezdim, makaslar hak getire. Ara sokaklarda bile gazlardik s..e surulecek aklimiz yokmus.. Anne ve babamin gece gunduz ettigi dularin hatrina su anda hayattayimdir heralde... Bugun ise surat merakim kalmadi gibi bisey, emniyet kemeri takmadan 100mt bile gitmem. Aracim egzostlu cold start cok gurultulu ses cikmasin diye gece gidecegim yere ya yuruyorum yada taksi yapiyorum o derece bilinclendim Allah herkese 18-25 yas arailigini sorunsuz gecirmeyi nasip etsin sonrasinda zaten az biraz akliniz varsa kendilingen duzeliyorsunuz.

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Işıklarda kırmızıdan yeşil yanar yanmaz kornaya basanlara ve arka sislere ayarım bende
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ufak bir edit olsun : ) hiç zenon takmadım ama istedim,hiç ses sistemi kullanmadım , hiç warex kullanamadım sadece 1 tane aracımda zenon vardı . Benden önceki sahibi taktırmış söktürdüm hemen .
    Çok koyu cam filmine karşıyım şahsen. Adamın biri geç diyormuş bana karşılıklıyız bende onun geçmesini bekliyorum. Camı açtı geçsene kardeşim geç diyorum dedi Bende kusura bakma Süpermen değilim içini göremiyorum demiştim. Resmen camı siyaha boyamışlar gibiydi
    a3 mk1 /Golf 7 tdİ/Alfa Romeo 156/Astra t gtc /Volvo s40 t4 se / Megane Coupe
    Seat altea xl / Ford focus

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler