User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Şase no taşlanmış araç

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önerilen arkadaşa mesaj attım artık konu silinirse sevinirim
    Konu neden silinecek ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu neden silinecek ?
    Böyle bir konu açmakta sakınca görmediniz mi yazılmış . Vardır bir bildikleri

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bir konu açmakta sakınca görmediniz mi yazılmış . Vardır bir bildikleri
    Siz o mesajı bir kez daha okuyun bence, konunun silinmeyeceğini düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse ben önerilen arkadaşa mesaj attım . Somut birşey çıkarsa paylaşırım

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun silinmesine gerek yok,
    bir giriş yapıldı,
    gelişmeleri takip edeceğim,
    sonucu da kimseyi incitmeden buradan vereceğim.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilginç bir konu baya gizemli.
    sonucu bekleyelim bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu yaz, cevabını al, konu silinebilir de. O ne ala memleket. Donanımhaber e çevirdiniz

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    . Valla hocam türkiyede herşey oluyor benim arabayı polis benden önce bulmuş kriminal araba change raporu vermiş , fakat polis hangi araba ile change bulamamış . Yediemin arabayı alan olmaz başıma bela olur diye almamış poliste hırsıza geri vermiş hırsızda satılık ilanı açmış benim hikaye böyleydi .gerisini anlatsam inanmazsın
    Bunu biraz açar mısın ? Ben mi anlamadım acaba.

Aracınız çalındı sonra bulundu ama şasi no değişimi yapılmış şekilde. Ve polis bunu hırsıza geri mi vermiş.

Mavi ekran verdim şuan.

Konu cidden gizemli bir hal aldı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu yaz, cevabını al, konu silinebilir de. O ne ala memleket. Donanımhaber e çevirdiniz
    hocam cevap falann almış değilim somut hiçbir bilgi yok . konunun silinmesini isteme nedenim bu olayla hariç olarak kendi başıma gelen bir olayı paylaşmam .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=tolga_kaan_;8275257]Bunu biraz açar mısın ? Ben mi anlamadım acaba.

Aracınız çalındı sonra bulundu ama şasi no değişimi yapılmış şekilde. Ve polis bunu hırsıza geri mi vermiş.

Mavi ekran verdim şuan.

Konu cidden gizemli bir hal aldı.[/QUOTE
    bu olay konu başlığından bağımsız olarak çok sevdiğim arabamı çaldırdığım zaman başıma gelen tamamen doğru ve sade ce yüzde biri konu silinecek olursa açarım daha anlatırım kısa süreliğine ama durması bence güvenli değil . arabasını bulan birinin arabası bile zor incelenirken belki asılsız olacak bir ihbara savcının inceleme yetkisini vermesini ummak iyimserlik olur . biz bu tesadüf karşımıza çıkan konu başlığında geçen araçla gerekeni yaptık ama somut bir belge olmadanda kimsenin ilanını koymam .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birşeyi anlamadım. Konuyla ilgili fikir istiyorsunuz, birçok kişinin ortak yazdığı uzak durmakta fayda var minvalinde cümleler.

Konu da araç / kişi / plaka / ilan payşamamış iken konunun silinmesini istemek biraz abes olmuyor mu ?

Konu silmek admin'lerin bileceği bir durum ama açık yazayım konuyu sileceklerini hiç sanmıyorum.

Benzeri konularda (pert olup sağlam diye satılan / yada sattığı aracı km si geri çekilmiş olarak ilanda gören arkadaşlar) birçok kişi burada ilan paylaştı.

Çok fazla okunan bir platform ve konusu araç üzerine olduğu için es kaza o araca bakacak biri olursa vakit kaybetmez.

Bu yüzden hatta araç sorgulamaları diye bir de başlık var.

Ben buraya baktığınız aracın ilanını koymanızdan ne size ne de araç sahibine bir zarar geleceğini düşünmüyorum.

İtham etmiyorsun (etmediğinizi düşünüyorum) bir araç var ve şase nosu silik. Araç sahibi de bunu biliyor e o zaman ?

Diğer durumunuz için geçmiş olsun araç çalınması çok üzücü bir durum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başından beri sorulan sorulara yanıt vermemesinden dolayı zaten ben anladım arkadaşın trol peşinde olduğunu. Canı sıkılmış gelmiş konu açmış cevap veren olsun ben cevap veriiim öyle sürsün gitsin modunda.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başından beri sorulan sorulara yanıt vermemesinden dolayı zaten ben anladım arkadaşın trol peşinde olduğunu. Canı sıkılmış gelmiş konu açmış cevap veren olsun ben cevap veriiim öyle sürsün gitsin modunda.
    araba ilanı hariç hepsine cevap verdim neden trol olsun .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birşeyi anlamadım. Konuyla ilgili fikir istiyorsunuz, birçok kişinin ortak yazdığı uzak durmakta fayda var minvalinde cümleler.

Konu da araç / kişi / plaka / ilan payşamamış iken konunun silinmesini istemek biraz abes olmuyor mu ?

Konu silmek admin'lerin bileceği bir durum ama açık yazayım konuyu sileceklerini hiç sanmıyorum.
    burası büyük bir forum bilgi almak amaçlı yazdım mesajlarda sorun olmaz diyende çıktı . sıkıntı olur diyende . silinmesini istememin nedeni kendi aracımla başıma gelenleri yazmam onlar silinse yeter . mevzu olan bu aracı gerekli kişiler araştırıyor umarım bir hata vardır ve arkadaşım bunu alır .

Benzeri konularda (pert olup sağlam diye satılan / yada sattığı aracı km si geri çekilmiş olarak ilanda gören arkadaşlar) birçok kişi burada ilan paylaştı.

Çok fazla okunan bir platform ve konusu araç üzerine olduğu için es kaza o araca bakacak biri olursa vakit kaybetmez.

Bu yüzden hatta araç sorgulamaları diye bir de başlık var.

Ben buraya baktığınız aracın ilanını koymanızdan ne size ne de araç sahibine bir zarar geleceğini düşünmüyorum.

İtham etmiyorsun (etmediğinizi düşünüyorum) bir araç var ve şase nosu silik. Araç sahibi de bunu biliyor e o zaman ?

Diğer durumunuz için geçmiş olsun araç çalınması çok üzücü bir durum.
    burası büyük bir forum bilgi almak amaçlı yazdım mesajlarda sorun olmaz diyende çıktı . sıkıntı olur diyende . silinmesini istememin nedeni kendi aracımla başıma gelenleri yazmam onlar silinse yeter . mevzu olan bu aracı gerekli kişiler araştırıyor umarım bir hata vardır ve arkadaşım bunu alır .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekki bakış açılarımız farklı. Başıma böyle bir iş gelse aracın plakasını bilgilerini paylaşırım ki es kaza bilmeyen birisi alıp başına iş almasın. Ben zaten sıkıntı çekmişim en azından başkası çekmesin diye düşünürüm. İlgili mesajlar için @ef186 @Evrenoz ve diğer admin arkadaşlara mesaj yazarsan belki yardımcı olurlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekki bakış açılarımız farklı. Başıma böyle bir iş gelse aracın plakasını bilgilerini paylaşırım ki es kaza bilmeyen birisi alıp başına iş almasın. Ben zaten sıkıntı çekmişim en azından başkası çekmesin diye düşünürüm. İlgili mesajlar için @ef186 @Evrenoz ve diğer admin arkadaşlara mesaj yazarsan belki yardımcı olurlar.
    adam iyi niyetli olmasa gel beraber gidelim diyor benimde başımdan geçtiğinden çok hakim olup çözemediğimizden ,birde bu araçtan nadir olduğundan açtım konuyu belki bir hata vardır diye .savcı bile çok somut bilgi olmadan araba inceletmezken ben nasıl buraya ilan koyayım . zaten belli taslanmış kim olsa görür .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam iyi niyetli olmasa gel beraber gidelim diyor benimde başımdan geçtiğinden çok hakim olup çözemediğimizden ,birde bu araçtan nadir olduğundan açtım konuyu belki bir hata vardır diye .savcı bile çok somut bilgi olmadan araba inceletmezken ben nasıl buraya ilan koyayım . zaten belli taslanmış kim olsa görür .
    İlanı paylaşsa buradaki arkadaşlar mahkeme kurup kalem kırmayacak yahu paylaşmıyor olmana saygı duyarız. Ama başından onca iş geçmiş olmasına rağmen hala adam iyi niyetli diyerek şasi no silinmiş bir aracı almayı düşünüyor olmak bana çok şaşırtıcı geliyor. Bu işlerin şakası yok. Arabayı alırsınız ihale sizde kalır sonra derdinizi alleme-i cihan olsanız kimseye anlatamazsınız. Naçizane keyif için bu riski almaya değmez. Ha arabayı alıp sokağa çıkmışsın ha sahte kimlik ile çevirmeye girmişsin bence aynı şey. Sonuçları ağır olur diye düşünüyorum. Neyse karar sizin umarım kötü senaryo gerçekleşmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanı paylaşsa buradaki arkadaşlar mahkeme kurup kalem kırmayacak yahu paylaşmıyor olmana saygı duyarız. Ama başından onca iş geçmiş olmasına rağmen hala adam iyi niyetli diyerek şasi no silinmiş bir aracı almayı düşünüyor olmak bana çok şaşırtıcı geliyor. Bu işlerin şakası yok. Arabayı alırsınız ihale sizde kalır sonra derdinizi alleme-i cihan olsanız kimseye anlatamazsınız. Naçizane keyif için bu riski almaya değmez. Ha arabayı alıp sokağa çıkmışsın ha sahte kimlik ile çevirmeye girmişsin bence aynı şey. Sonuçları ağır olur diye düşünüyorum. Neyse karar sizin umarım kötü senaryo gerçekleşmez.
    ağır şuç asılsızsa hoş olmaz . ayrıca başıma geldiğinden dolayı belki birisinin arabasıdır diye bildirdik daha ne yapalım . yoksa umursamaz geçirdim .arabanın incelenme masraflarını iddaa sahibi karşılıyor çekici parası vs 1000 ytl tutar . benim düşüncem bu para kimseden tahsil edilemeyeceğinden dolayı bu araç oylece kalır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş hala ytl zamanında yaşıyor bu neyin kafası yaw.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler