ellerinize sağlık hiç sıkılmadan sonuna kadar izledim babanız sıcakkanlı ve bu youtube işlerine
baya hevesli gözüküyor yolunuz açık olsun
ellerinize sağlık hiç sıkılmadan sonuna kadar izledim babanız sıcakkanlı ve bu youtube işlerine
baya hevesli gözüküyor yolunuz açık olsun
Süperdi babamla birlikte izledik ağır bir tır hayranı ve ETS oyuncusu olarak gerçekte yaşamak istediklerimi tatmış oldum. Muhabbetlerde güzel bu arada
Senleyken sıkıntı çıkıyor hep. Allahtan hep senden dolayı çıkıyor arabadan dolayı çıkmıyor
Evet istanbula dönüyoruz oğlumda arkada uyuyor, yatmakla geçti ömrü zaten![]()
![]()
![]()
DR. OWL
Valla hiç sıkılmadan izledim ama müzik konusuna bi çözüm bulman şart birde babayla biraz daha muhabbet etmen gerekirse daha eğlenceli sohbetler daha makara konular çıkarsa dahada keyifli olucağına eminim allah kaza belasız yolculuklar nasip etsin
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. bu ilk video olmasına rağmen güzel tepkiler geliyor, daha güzel içerikler üreticez bizi izlemeye devam edintekrar teşekkürler
Para herşeyi yapar diyen adam para için herşeyi yapan adamdır.
Aydin abiye boyle bir kanal sartti. Cok dogal bir insan ve gercekten gezmeyi eglenmeyi biliyor yani muhanneti cok iyi biri kafa dengidir. Degisik yerleri kesfetmeyi sever. Kisacasi her kisima yararli olacak bir adamve videolarida oyle olacaktir. İzleyelim gorelim
bildigim kadariyla ustunden 8 sene gecen parcalardan telif hakki alinmiyor. istiyosaniz birde oyle deneyin.
okulumuzdaki musicology profesoru oyle demisti valla bende onun yalancisiyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)