User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Belediyeden Koyulan Haciz Hakkında..

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seninki şanssızlık olmuş be bro
    ALLAH VAR GAM YOK..

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef İzmirde durum böyle bornova da işyerim var belediye tek tek dükkanları dolaşıp tabela vergisi v.s devamlı hatırlatır beyaname verir hatta sonra listeyle kontrol ederler kim yatırmamış falan diye muhalif şehir olmanın acısı sanırım belediyeye para gelmeyince mecburen kendi toplamaya çalışıyor yapılan işlem kanunsuz deyil sadece etik deyil .
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 24 tl borcum var.. istanbulda yaşayıpda olmıyan yoktur herhalde..
    Aracın benden önceki sahibinden borcu var isparka. Bende geçende park ettim ödemedim 6 TL onu biliyorum da toplam borç 36 TL çıkıyor. Ödemezsek noluyor ki?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 24 tl borcum var.. istanbulda yaşayıpda olmıyan yoktur herhalde..
    Katlı otopark harici şu yol kenarlarında şahin gibi bekleyenleri var onlara katien ödemiyorum ödemeyecemde. hangi semtte olursa olsun abi şukadar borcun var diye yanaşıyor ee diyorum kalsın hatta şuandan varsa onuda yaz diyorum . Zaten ödemezseniz üstüne zam gelmiyor faiz işlemiyor bişey olmuyor
    1881 - 193

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katlı otopark harici şu yol kenarlarında şahin gibi bekleyenleri var onlara katien ödemiyorum ödemeyecemde. hangi semtte olursa olsun abi şukadar borcun var diye yanaşıyor ee diyorum kalsın hatta şuandan varsa onuda yaz diyorum . Zaten ödemezseniz üstüne zam gelmiyor faiz işlemiyor bişey olmuyor
    şimdi böyle diyorsun ama bu hükümet onları da almanın yolunu bulur emin ol. alacak devri v.s yapar devlet alacağı haline getirir yasadaki boşluklarla. gerekirse boşluk oluşacak hasa çıkarır. hatta şuanda bir kararnameye bakar seni soyup soğana çevirmesi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi böyle diyorsun ama bu hükümet onları da almanın yolunu bulur emin ol. alacak devri v.s yapar devlet alacağı haline getirir yasadaki boşluklarla. gerekirse boşluk oluşacak hasa çıkarır. hatta şuanda bir kararnameye bakar seni soyup soğana çevirmesi.
    tabi orası hep soru işareti bir khk'ya bakar yaslamaları gittiği yere kadar illaki af maf bişey dayıyorlar ozaman gelirse öderim 19 TL mi yoksa mezar spec ilelebet yürür benle
    1881 - 193

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi orası hep soru işareti bir khk'ya bakar yaslamaları gittiği yere kadar illaki af maf bişey dayıyorlar ozaman gelirse öderim 19 TL mi yoksa mezar spec ilelebet yürür benle
    19 tl ise bişi değil. ama bazısı biriktirip duruyor. 400 500 olanlar var daha fazlası da. onlar yüzünden yakında yaslarlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    19 tl ise bişi değil. ama bazısı biriktirip duruyor. 400 500 olanlar var daha fazlası da. onlar yüzünden yakında yaslarlar.
    Geçenlerde çalıştığım yere ispark görevlisi gelmişti. Sormuştum 6 tl lik borcum için bişey olur mu diye. Onlardan birşey olmaz ama miktar artınca haciz işlemi yapılıyor demişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seninki şanssızlık olmuş be bro
    hahah sorma hacı çölde kutup ayısıyım
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef İzmirde durum böyle bornova da işyerim var belediye tek tek dükkanları dolaşıp tabela vergisi v.s devamlı hatırlatır beyaname verir hatta sonra listeyle kontrol ederler kim yatırmamış falan diye muhalif şehir olmanın acısı sanırım belediyeye para gelmeyince mecburen kendi toplamaya çalışıyor yapılan işlem kanunsuz deyil sadece etik deyil .
    Ya parayı alsın eyvallah tamam İzmir zaten diğer illere göre devletten çok daha az pay alıyor ihtiyacı var kendi yağında kavruluyor falan filan bunların hepsine amennah e ama bi tebligat gönder kardeşim , dün belediyede dosyamı çıkardılar üstünde eşşek kadar telefon numaram yazıyor oturt birini telefonun başına arasın desinki kardeşim bak haciz koyucaz 1 hafta içerisinde bu kadar borcun var.. Beni mağdur etmeden alsın parasını.. Ki zaten alıyor işgaliyeye itiraz etmemiş olsam neden ödemiyeyim.. Hem benim itiraz dilekçeme cevap verme , hem tahakkuk etmeye devam et üstüne haciz koy..

Valla ne bileyim hakikatten enteresan geliyor..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benimde ödeme gibi bir niyetim yokta ara sıra bakarım çıkıyor işte ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mtay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletten para koparmak için artık ne yapacaklarını şaşırdılar... Gram içleri de sızlamıyor. Yüzsüzler... Biz de ses çıkarmamaya devam edelim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler