Seninki şanssızlık olmuş be bro![]()
Malesef İzmirde durum böyle bornova da işyerim var belediye tek tek dükkanları dolaşıp tabela vergisi v.s devamlı hatırlatır beyaname verir hatta sonra listeyle kontrol ederler kim yatırmamış falan diye muhalif şehir olmanın acısı sanırım belediyeye para gelmeyince mecburen kendi toplamaya çalışıyor yapılan işlem kanunsuz deyil sadece etik deyil .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Katlı otopark harici şu yol kenarlarında şahin gibi bekleyenleri var onlara katien ödemiyorum ödemeyecemde. hangi semtte olursa olsun abi şukadar borcun var diye yanaşıyor ee diyorum kalsın hatta şuandan varsa onuda yaz diyorum. Zaten ödemezseniz üstüne zam gelmiyor faiz işlemiyor bişey olmuyor
1881 - 193∞
hahah sorma hacı çölde kutup ayısıyım
Ya parayı alsın eyvallah tamam İzmir zaten diğer illere göre devletten çok daha az pay alıyor ihtiyacı var kendi yağında kavruluyor falan filan bunların hepsine amennah e ama bi tebligat gönder kardeşim , dün belediyede dosyamı çıkardılar üstünde eşşek kadar telefon numaram yazıyor oturt birini telefonun başına arasın desinki kardeşim bak haciz koyucaz 1 hafta içerisinde bu kadar borcun var.. Beni mağdur etmeden alsın parasını.. Ki zaten alıyor işgaliyeye itiraz etmemiş olsam neden ödemiyeyim.. Hem benim itiraz dilekçeme cevap verme , hem tahakkuk etmeye devam et üstüne haciz koy..
Valla ne bileyim hakikatten enteresan geliyor..
Milletten para koparmak için artık ne yapacaklarını şaşırdılar... Gram içleri de sızlamıyor. Yüzsüzler... Biz de ses çıkarmamaya devam edelim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)