20 bin tane çok yüksek döviz borçlu firma varmış şuan piyasada çöp alırken bile 2 kere düşünmek gerek çok geçmiş olsun size
Bu sefer sadece küçüklerin başı yanmayacak demekki büyükler de bulacak belasını
Elenen mağazalar olacaktır, lakin alışverişin tamamen sanala kayması hayalden öteye gitmez. En basitinden özel dikim bir elbiseyi internetten sipariş edin bakalım nasıl oluyor. Bunca teknolojik gelişmeye rağmen basılı yayınlar bitmedi, hazır giyim sektörü de bir şekilde devam edecektir.
Yine elektronik ürünlerde bir Vatan gerçeği var. Fiyatları ortalama üstünde, ama peynir ekmek gibi ürün satıyorlar. Çünkü ulaşılabilir durumdalar.
Gıdada acil olmayan ürünleri netten sipariş edebilirsiniz. Günlük ürünleri yine bakkaldan veya marketten almanız gerekecek.
Yani anlayacağınız; perakende sektörü belki değişir ama asla bitmez.
giyimde öyle bir şey olmaz ben şahsen üstüme giymediğim bir şeyi asla almam bir pantalonda 32 beden olur üstüme bir başka pantalonda kalıbından ötürü 31 beden olur.. normalde üstüme medium giyerim ama kalıbı farklıdır o montun largeı olur üstüme.. kıyafet giyilmeden bence alınmaz.. riskli.. birde yakışıp yakışmaması da cabası ekranda görürsün canlı manlı afilli bir şey sipariş edersin eline gelir bambaşka bir ürün.. resimdeki ile alakası yoktur..
yada çok beğenirsin alırsın üstüne giyersin hiç yakıştıramassın beğenmessin..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
rus gelip 100 dolar vermesede bi araya gelip borçlardan kurtulurlardı zaten..
çünkü herkes 100 dolar borçlu ve 100 dolar alacaklı
anlattığın hikayede kimse toplamda ekside yani borçlu değil.. dolayısıyla kimse yazıda bahsedildiği gibi var olmayan borcundan kurtulmadı.
Okumadan imzalamam.....
geçmiş yıllarda işyeri sigortalarını yaptığımız dükkan sahiplerini arıyoruz yüzde 80'i kapatmış yada devretmiş yurtdışına gidenlerde var.
Size nakit olarak verse parayı muhasebeleştiremez. Muhasebeleşebilmesi için sana aylık 400 tl paramı verdi sen o 400 tl nin fişini getirmen lazım şirkete. Böyle adam direkt hizmet satın alıyor ve sana veriyor. Yani en baştan muhasebeleştirilebilen bir satın alma var işin içinde.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende aynısını yapıyorum bazen ama neticede illa o mağazaya giriyoruz![]()
mağaza işi nasıl son bulur hani artık teknoloji öyle bir gelişir bizim birebir en gücel son halimizi basit makinelerle görsel olarak ekrana scan yaparız kilomuza kadar ağırlığımıza kadar ayak numaramıza kadar ...
o model üstünde kıyafetleri giydirir izler bakar ona göre sipariş veririz işte o zaman dükkan mantığı biter kimse gitmez..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
illa yazdırıcan yani..
profesyonel sex işçisi, otelciye derki benim sana olan borcumu toptancı ödeyecek. (tabi otelci alternatif bir ödeme isterdi geneldeama bu hikayede mutlu son yok otelci için)
Toptancı bu durumda otelciye derki, "ee benim kasaptan alacağım var, bu borcu sana kasap ödesin."
kasapta "ey otelci, senin bana 100 borcun vardı zaten, bu durumda hesap kapandı, borç alacak kalmadı, ok mi pampa, öptüm kib bye, hade naş" der.
bitti gitti.
Bunun için rusa sıcak paraya gerek yok. Zaten rustan sıcak parada gelmez.
Bizim sorunumuz, alacağımız yokken borca girmek.
Sıcak para bu işe yarıyor işte. herkes borçla yaşıyor, ana para ödemiyor herkes faiz ödeyerek günü kurtarıyor..
sıcak para / sermaye akışı olmayınca, çarklar bir anda kilitleniyor.
kazanan kim para sahibi, kasa.. ne demişler kasa her zaman kazanır
sıcak para / sermaye akışı öcü değil.. yönetmesini bilirsen para da kazanırsın (mikro ölçekte), ekonomiyi de iyi kötü yürütürsün (makro ölçekte)
bu beğenmediğiniz sıcak paralar , yani esasen bize ait olmayan paralar sayesinde, birçok firma katma değer sağladı ihracat yaptı ve ülkeye sermaye kazandırdı.
Önemli olan sıcak para ile ne yapıldığı, sıcak para ile katma değer yaratıp, ihracat yaratıyorsan, sıkıntı yok artıdasın.
Ama yok sıcak para ile ben ayfon 7s+ slx alıcam dersen (ki malesef böyle oluyor çoğunlukla) geçmiş olsun patlamaya doğru gidiyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)