Yazık.... Genclıgımın anısını rezıl ettı....
Printable View
Yazık.... Genclıgımın anısını rezıl ettı....
Güzelim şarkınım içine etmiş
Hastalık bunu mahvetmiş malesef :):)
Off yhaaa nasıl yaparsın bunu Serdar!1!1!! .s .S .s.s.S.s
İlk mesajı okurken hayatımın 20sn'si boşa gitti...
bence aramızda imza kampanyası yapıp serdarı şarkıcılıktan attıralım.
Aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem
aziz yıldırım istifa
https://www.youtube.com/watch?v=3atMXIKiu68
Sevtap Parman - Que Sera Sera (İngilizce Şarkı) - YouTube
azcık su kadından feyz alsaymış
İşte aradığım mizah.
http://trthaberstatic.s3-website-eu-...000/598816.jpg
Durma yine yap.. :bravo:
OHAHAHAHAHAHAHAHHHH
HAHAHAHAHAHAAAHHH
ofofof bence yilin olayi
olay komple x-men'deki mutantlarin ilerisinde
radyoaktif atigi sutlac yapip yedirsen bu kadar bozulma yaratmaz
sertaç ortaç ezmis
zorunuza gitmesin
dalga gecmeyin bakiyim
:hihih:
yok yok iyi oldu. tek derdi futbol olan hayatı kıraathanede geçmiş arkadaşları tanımış olduk bu başlıkla.
devam hadi kopuyoruz buralara buralara buralara
Sanayide toplaşıp bira için olayına dönüyor gibi. :)
Yazık ülkemizde sanatçı geçinen soytarıların hali bu işte ne kendilerine ne sanata ne yaptıkları işe saygıları yok tv programlarına diyecek bişey bulamayız zaten
Bizim forumun gözünden bakarsak mahallede " kinq dib basık royal stance hayırlı cumalar" abinin altına düzgün araba geçince duvara patlaması gibi olmuş
Herkes istediği şarkıyı söyleyebilir, diğer yandan sen dinlemek zorunda değilsin.
Okunuşunda bir problem yok, yoksa Amerikan köylüsü gibi "Serkeazım" mı demesi gerekiyordu? Kaldı ki telaffuz herkes için farklı olabilir buna takılmayın.
Populer kültürü Amerikan dizileri ve müziklerinden öğrendiğini sanan Türk gençliği de içler acısı durumda ne yazık ki, buna rağmen bile başkasına laf atmayı çok severler.
Popüler kültürü sizin sandığınız gibi herhangi bir dizi veya müzikten değil, tam tersi yerinde yaşayarak öğrendim.
Telafuz konusuna gelecek olursak tabii ki kişiye göre değişir ama hiç bir Amerikalının bu şekilde telafuz ettiğini sanmıyorum, en azından ben hiç duymadım. Kaldı ki tek bir kelimenin telafuzunun doğru olması o kişinin muazzam İngilizce yeteneğine sahip olduğunu göstermiyor. Yabancı dilde şarkı söylemek hiçte kolay bir şey değil, bu yüzden herkes söyleyemez. ( Örnek videoda da görmek mümkün)
Bahsettiğiniz "içler acısı" lobisine ben maalesef dahil değilim. Talihsiz bir yorum olmuş. Genellemelerinizi kendinize saklayın.
kafasını tabaktan kaldıramadığı sürece normal :))
Aynı oranda Amerikan populer kültürünün de çok tırt (konuştukları İngilizce'nin de berbat) olduğunu düşündüğümden o eklemeyi yaptım, Türkiye'de de dünyayı MTV'den izlediklerinden ve Hollywood'dan gördüklerinden ibaret sanan çok kişi görüyorum artık. Bu bir gözlem kişileri suçlayan bir genelleme değil.
Bir İngiliz grubu olan Pink Floyd'un şarkısının sözlerini doğru telaffuz edemediği için dalga geçmek çok acımasız, kaldı ki adam fena da telaffuz etmemiş.
sertar ortaç ' ın yaptığı saçmalıkları kafama takacak kadar dertsiz-tasasız olmayı nasip eyle ALLAHım