Rogers 'ın çıkıp karabiberimi söylemesini bekliyorum..
Printable View
Rogers 'ın çıkıp karabiberimi söylemesini bekliyorum..
Serdar ORTAÇ: Kuzenim Söyletti.
Mutlu olsun da insanoğlu ne yapmak istiyorsa yapsın sokuyum pink floyd'a falan filan. Adam ms hastası
Bu ülkede kimler güzelim türkülerin içine ediyor tekrar söyleye söyleye.
Programı hangi kıraathanede izliyoruz akşam? :) Serdar abimiz chan chan deneyecekmiş. Ülkemizin gururu. Çok seviyoruz.
Kulis bilgisi; Kibariyede ave maria söyleyecek.
begendim, eglendim, adam iyi kotu her yaz album cikariyor ekmegini de kazaniyor, basarili mi basarili, sarkilari hit mi hit, haziran dedimi basar albumu yine haha
bu forum daha ne konular görücek acaba :D
https://www.youtube.com/watch?v=Ze0-2_GmzWk
Hadi bakalım kimse koymamış,reisi çekemeyenlere inat :D :D :D
Pink floyd tan cevap gecikmemiş :
love is that infrared
museum of injured
ı can not move
https://www.youtube.com/watch?v=Cg16C85FyEQ
Pink floyd nerenin iti ,o hiç göbekten zeytin peynir yemiş mi ?
Bende gene bir dolandırıcı konusu diye düşündüm
"Serdar ortaç beni dolandırdı" gibi
Neyseki bekledigim gibi çıkmadı
Yahu senin ne işin var gavur şarkılarıyla..?
Bak tornada çalıştıracak adam bulamıyorum. Gel eski mesleğine geri dön. 2000TL net maaş veririm. Fazla mesainle 3000Tl yi bulur.. Sigortan yatar, öğle yemeği servis var. Sürünme TV köşelerinde...
Serdarın mehmetçik vakfına yaptığı bağışları, polislere düzenlediği moral gecelerini, kimsesiz çocuklara yaptığı yardımları vs saysak burdan sivasa yol olur. Delikanlı adamdır da. bir kaç kez sahnesini organize etmiştim kibirsiz egosuz biriydi. oturup seninle bira tokuşturur. Saksı muamelesi edilecek piyasada tonla adam varken serdara böyle bir laf söylemek haksızlık olur.
bi kaç ropörtajını izlemiştim bende aklı yerinde konuşuyordu,eksisi varm ı bilemem,ama yazın gelince çatır çatır dinler herkes :D
@Anıl E. nice song bro :D
paylaşıp prim vermeyin şöyle zibidilere yahu.
Vi dot niid no ecukeyşınnnnnnnnnn
Vi dot niid no tot kontrolll
Daykılovers like sarkazmmm (bu ne y.q)
Tiçer liv dı kits elooooooooooooooooooooooo
Ekşi sözlük'te günün en çok yorumlanan başlıkları bir bir buraya da açılmaya başlanıldı bayadır.
Konuyu açan arkadaşı tenzih ederek, iletişim çağında herkesin ulaşabileceği tüm mecralarda başlık olan serdar Ortaç rezilliği başlığını açmaya gerek var mıydı diye düşünüyorum ve kendi kendime, burasi bir forum sitesi herkes sohbet başlığı altında, istediği konuyu açabilir tabiki de diye cevabımı veriyorum