User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
118 sonuçtan 115 ile 118 arası

Konu: Kullandığınız En Masrafsız ve En Masraflı Otomobiller

Rea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    99 Fiat unom ilk gözağrım hiç bırakmadı yolda o kadar fantezilere rağmen
    99 iesim oylada suan cok mutluyuz üzmedi daha

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En masrafsız : Opel Corsa D CDTi (250.000 km'de tek tük ufak masraflar dısında bir sorun cıkarmadı.)
    En masraflı : Honda S2000 (servis bakımlı olmasına rağmen yatak sararak beni güzel masrafa sokmuştur.)

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003 1.4hdi 307 varken masrafı bitmiyordu ama sebebi bizdik. 80.000dr kız gibi aldığımız araba 135000de triger kopardı motor yedi, sebebi ihmal. Sonrada sağolsun dikiş tutmadı zaten 10 yıl kadar kullandık en az bir 307 parası daha harcatmıştır bize 218.000de sattım 3 kere motor yaptık ama hiç yolda kalmadım çok şülür

Sıfır clio4 aldım masrafsızdı ama sorun bitmedi, trim sesinden illallah ettirdi. Servis bile müzik dinleyin önerisinde bulundu sonunda

En Masrafsız ve dertsiz araba anneme aldığımız 2004 1.2 otomatik micraydı, kmsi düşürülmüş 17 tane ufak ufak hasar kaydı olan araba acemiliğe denk gelmesine rağmen tık demedi, bakım hariç bir kuruş harcamadık.

Aynı şekilde babamın kullandığı sıfır alıp 80.000de sattığımız 1.6 mj dobloda arka takımlarda oluşan ufak bir sorun ve enjektör geri dönüş borusunun çatlaması haricinde hiç sıkıntı çıkartmadı

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En masraflı 2002 Clio Sport 50 bin km bindim, şanzıman kırdı, manifold 3 kere çatladı, 9 kere bobin değişti manyetik kaptörden yolda kaldı, airbag sensörü arızalandı.. daha unuttuğum birçok problem... Ama keyifli arabaydı.
    En masrafsız 2012 Scirocco 160'lık. 3 yıl hayvan gibi yüklendim. Yazılım vs yapıldı ama bir kere bile sorun çıkarmadı...
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler