fethiye ölü deniz taraflarina bakin. Yarim pansiyon otellere kapida odeme yaptiginizda , rakamlarda yari yari oynama oluyor.
1250 TL'yi sadece konaklamaya vereceksen Yunanistan'a git..
400-500'e 7 gece pansiyon bulursun, plaj ve akşam yemekleri için de 40-50 euro günlük harcarsın
Attığın da gol olur
Bu konu altına yazan arkadaşlar kervansaray da falan kalıyor sanırım? Geçen sene 6 gece 7 gün, 2 kişi herşey dahil mia bianco da konakladım 1850 tl ödedim gayet de basariliydi he bütçe komple 1250 ise pansiyon akar
Livestrong
Mykonos pahalıdır diğer adalara göre
Thassos gayet uygun.. 1 tık daha yukarısı istenirse Halkidiki
Ancak Halkidiki de epey uzak.. Thassos sınırdan 2 saat arabayla
Araba için gerekli olan belgeler de çok kolay. Ruhsat sahibinden noterden vekaletname, sigorta acentesinden yeşil sigorta
Herkes gerekeni yazmış zaten geçen yıl maça kızına girişte 4 günde toplam 800 verdik kelle başı gerisini sen hesapla.
Yazıldımı bilmiyorum ama Bodrum Holiday Resort bir bakın derim 3 sene önce gitmiştim o zamana göre gayet uygundu ama şimdi tam bilemıyorum
ekim 1de dugunum var benım kısmetsede balayı için otel arıyorum varmı o tarıflerde sıcak bir bolge? deniz kum gunes ve eglenceli biryer?
Bodrum' a gideceksin ama neresine gideceksin ? Gümbete mi ? Turgutreise mi ? Türkbüküne mi ?
Oteller faiş fiyat olabiliyor o tarihlerde.
Uygun fiyata, Airbnb den ev bakarak daha makule çıkabilirsiniz. Yemek olayı vs biraz problem olabilir ama onları çözünce kral oluyor her şey..
Kurban bayramında 3 kişi bodruma gittik erken rezervasyonla 1400 lira 6 gece 7 gün herşey dahil bodrum skylife hotel'de kaldık. Otel hakkında yapılan yorumların coğu abartı genel olarak fiyatina göre gayet iyi otel cok rahat genc kesim var ve oteldekilerle havuz macı yapıyorduk oglenleri ,2 dakikalik yürüme mesafesiyle sebastian clup'ün önündesiniz ets ile gitmenizi tavsiye ederim otele giris yaptiginiz an calışan arkadas geliyo ve size yabancılık cekmemeniz icin yardımcı oluyo. Acentalardan satılan clup biletlerini almamanızı tavsiye ederim ets çalışanı clup icinde ciddi anlamda yardımcı oluyor
Antalyada turist yok 2 yıldır pomla piyasası yavaş . Kemer alanya hava . Ölüdeniz fethiye oralar bi tık daha iyi özellikle ölüdeniz küçük ve samimi bi ortam![]()
öncelikle 1250 tl dedik ama belki daha cıkar aslında ETS turdan baktık bodrum otellerine 1250 7 gün tatiller cıkıyor aslında şimdi karar verip gitme durumu kaldı bu hafta içinde rez için bilalle görüşçezgidiş olayıda ya benim az yakan düldülle yada uçakla
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)