Kendisi biraz dengesiz ama iyi niyetli bir adamdır. Komik içerik çıkarmaya çalışırken bazen saçma sapan işler yapabiliyor.
ne kadar gereksiz iş var tükiye'den çıkıyor. Başkalarını rahatsız etmeden bişeyler yapmak, emek verip birşey çıkarmak ya da bilgisini/yeteneğini ortaya koymak zor. Ama herkes meşhur olmak kolay para kazanmak istiyor malesef.
Motorcu arkadaşlar alınmasın, düzgün kullananlar muhakkak vardır ama ben senelerce şunu gözlemledim aradan dereden riskli yer ne kadar varsa motorlar oralarda. Sonra araç sıkıştırınca "ben de araç gibi taşıtım şeritte bana saygı gösterin" diyorlar fakat kendileri hiç bir kurala da uymuyorlar. Hele gopro youtube işinden sonra iyice boku çıktı bu işin. Birilerinin başı yanacak bu hikaye yüzünden bence.
zaten video girişinden zihniyet akıyo, ferrarisi varsa meşhur olmak zorunda. Süpersport bir araç alıp normal şekilde yaşayamıyor bir insan, belki miras belki bir ürü üretti ve ihraç etti vs. ille meşhur olmak ya da illegal olmak zorunda değil o araç. Ayrıca ne olursa olsun insanları taciz etmenin ne anlamı var. Bunlar trafikte biraz dikkat çeken her araca bu tarz şeyler yapıyolar zaten. Çok böyle şeyler yaşadım ben de, durduk yere küfür eden bile olmuşluğu var. Kökleri kurusa da rahat etseniz trafikte ne diyim başka artık
Gopro aparatlarının yalnızca Gopro'ya takılmadığını öğrenmek için çabalamak?
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
bana denk gelse keşke arabanın gotune baglarım motoruyla düşene kadar yanlaya yanlaya gezdırırım onu bak bakalım bı daha bu tarz şeyler yapabılıyormu
Kaskında ki kamerayı sadece güvenlik için takanları tenzih ederek, alayı araç sürücüleri hata yapsa da gidip tartışma çıkarsam ve youtube'a atsam diye düşünmekte.
Efendilik tarihe karıştı, p içlik moda oldu. Azıcık biti kanlanan kendini mafya triplerine soktu. Böyle fenomen olmaya çalışan tiplerde kendini itin gö tüne sokulucak kıvama getiriyor. Kolay yoldan para kazanıp fame olmanın derdine düşen pelinsular locada absolute açanın kucağına oturur olmuş. Tipine baksan 6 ay içeri atacağın lavuklar baba parası sayesinde kendilerini bitirim triplerine sokuyor. Onun bunun eşine dostuna yavşamayı popülerlik zannediyor. Parası olmayıp da bunlara özenenlerde bu lavukların fanları olup çıkıyor. belki ondan düşen bize gelir hesabıı. Namus kavramı iyice ayaklar altında olmuş. Dün gece bi mekanda arkadaşları ziyaret ettim de kavga çıkartmamak için kendimi dışarıya zor attım.
Duran trafikde motorcu ateş istese veya elime dokunup gülse bende gülerim neyin kibiridir bu katil olma filan ?
Adam milletin aynasına vurmuyo durmadan korna çalmıyo neyi battı merak ettim
Videodaki "taksici" dışında hiç biri aksi davranışta bulunmamış
Böyle troll videoları Türkiyede olunca tu kaka yabancılar yapınca oh yeah hahaha
Kimseye zarar vermeden kendi kendine eğlenmekte artık millete batar olmuş. Şaka gibi bi konu bu valla. Allah aşkına adamın nesi yanlış. Tamam izleyicileri belki gülmüyo belki komik değil ama kendisi eğleniyo. Bu kadar yadırgamayın abiler,
Yapılacak adamı esnaf ltd. şti. bünyesinde her zaman dayıcım biliyosunsadece bunu tanıdığım için söylüyorum diğerleri gibi lale motorculardan değil, diğer videolarıda var sayfasında izlesin isteyenler fazla iyi niyetli olduğunu zaten bir müddet sonra anlayacaklar, troll işin gırgırı bütün işi sokak hayvanlarını beslemek vs. Orhan reis 40 yaşına geldi ama piyasa şartları onuda deliliğe vurdurdu
![]()
.
TR deki motorcuların %80 i cahil motor kullanmasını bilmiyorlar kural nizam nedir haberleri yok o kadar kara cahiller ki motorlarının geçebildiği her yerden geçme hakları olduklarını düşünüyorlar kendilerini umursamıyorum başkalarının hayatlarını tehlikeye sokuyorlar.Bilakis motorcularla uğraşmam işim olmaz ama saygı göstermem gereken bir durum olduğunda da zerre kadar saygı göstermem çünkü açık ve net motorcuları trafikteki tutumları yüzünden sevmiyorum önce kendi hayatını hiçe sayan adamın hayatınada saygı felan göstermem kendisi gebermeyi göze almış.
Ayrıca sözüm meclis dışı motorcuların sesi nedense hep sürü halindeyken çıkıyor![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Ben videodan bir tek şunu anlamdım
Araba kullanmak mallık
Adam ne güzel gidiyor trafik sıfır![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
O adamın yaptıklarından önce trafikte katil olunacak çok daha fazla olay var. Şunun için katil olma yapısındaysan sen o arkadaştan daha tehlikelisin. Artık günlük hayat o kdr yaşanmaz olmuş ki bunlarla bile katil olunabiliyor ya günümüzde , helal olsun.
Dip not: Şahsı tanımıyorum ama diğer videolarına baktım biraz yardımsever hayvansever bir insan. Ayrıca diğer vlogger lar gibi en ufak harekette arabalara atarlanan bir şahıs da değil.
Biraz daha pozitif olmak biraz daha hayata esprili bakmak kimseye zarar vermez..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)