User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: Bunlar yüzünden katil olunur

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem araba hem motor kullanıcısı olarak motor sürerken önüme atlayan olursa yanından kıvrılıp geçiyorum geçemezsem frenliyorum önce kornaya asılıp ardından küfür etmeye gerek kalmadan seri bi şekilde gidiyorum aynı şey araba kullanırken motorculara aynı şekilde davranıyorum. Benim kanaatim bu kafasına kamera takıp sağa sola atarlanacak yer arayan sürücüler acemi olduğu için böyle yok önüme atladın yol benimdi falan la dingil 3 dakka sonra sende birinin önüne atlıyon onu anlamazlar diyeceğim şuki eğitim eğitim tekrar eğitim
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaUs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimseye zarar vermeden kendi kendine eğlenmekte artık millete batar olmuş. Şaka gibi bi konu bu valla. Allah aşkına adamın nesi yanlış. Tamam izleyicileri belki gülmüyo belki komik değil ama kendisi eğleniyo. Bu kadar yadırgamayın abiler,
    burdaki yorumlarda sana batmış anlaşılan

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıklarımı videoyu izlemeden yazmıştım ben. Video masumca olsa bile insanların tepki vermesine neden olacak hareketlerin ne kadar arttığına hepimiz şahitiz

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgüven, gençliğin verdiği adrenalinle ve arkadaşında etkisiyle kafasına göre.. umarım birgün biyerden dersini almadan evvel akıllanır ve kimseye salça olmaz.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben pek birşey görmedim beyler.Kendi kendine eğlenmiş motorda zaten hızlı bir motor değil.. Zarar vermiyor kimseye pislik yapmıyor birinin koluna dokundu diye nedir olay ? Bence pislik taksicide.İnsan olsa gülümser tebessüm eder.

Bu arada blog u yapan arkadaş normalde 10 numara adam.. Şu video yu izleyin anlarsınız

Gunluk 12.01.2017 & Ciğerci Kovdu Gibi & Sakın Ağlamayın & Acıklama altta !!! - YouTube
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunları dövünce gidip polise bir ağlıyorlar anoov. Abi deli gibi saldırdı üstüme abi benim ailem var abieee diye. Tecrübeyle sabittir.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun motosiklet veya otomobil kullanıcısı ile alakası yok, eğitim şart.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukardaki keko konuşma ve tarzından nasıl bir insan olduğunu belli ediyor.İzmiri'i çok seviyorum ya net üniversite zamanlarımda kız arkadaşım kucağımda yatardı kordonda biramı yudumlardım öperdim konuşurduk ne günlerdi...Hala öyle kordon allaha şükür.Neyse sonuç olarak bu motosikletçi arabacı kavramı kesinlikle değil.Çomarlar ve bizler kavramı.Harleyim var yarım kaskım sahil yolunda 70le gidiyorum pat 1.7dti önüme geçip gazlıyor duman içindeyim, hadi uğraş.Arkamda kız arkadaşım kulaklık setimiz var muhabbet ederek çeşmeye gidiyoruz 90 km falan hızımız çılgın racingciler 200 250 en sağ şeritte giderken yanımdan 0 geçiyolar. Ya abiler biz burda ne dersek diyelim bunlar hiç bi boktan anlamaz net belli yani adamların kapasitesi belli düşünce yapısı sınırlı keşke babası dışarı boşalsaydı diyebiliceğiniz net tipler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler