Olay tamamen ilgi çekmek amaçlı bence o sese insanlar dönüp bakınca küfür dahi edilse zevk alıyorlar yeterki birilerinin ilgisini çeksin. Rahatsızlık bence başka bir adı olamaz. Tedavisi temiz bir dayak olabilir..
Olay tamamen ilgi çekmek amaçlı bence o sese insanlar dönüp bakınca küfür dahi edilse zevk alıyorlar yeterki birilerinin ilgisini çeksin. Rahatsızlık bence başka bir adı olamaz. Tedavisi temiz bir dayak olabilir..
Stock supercar kadar egzoz sesi çıkaran araçlara ben karşı değilim.
Yani adamın aventadoru olsa yine küfür edecek miyiz?
Olay egzoz borusuyla alakalı değil. Olay o boruyu taktıktan sonra sırf ses çıksın diye kasten düşük vites yüksek devir gezmek, mahallede ara sokaklarda kasıtlı olarak ses çıkarmaya çalışmak. Buna apaçilik derler.
Benim mazdada komple ppr dizaynı düz boru sonda da hks son susturucu var. Gazlarsam dağlar yırtılıyor. Ama genelde gazlamadığım için düşük devirde seste çıkmıyor tabi. O yüzden şimdiye kadar mahallede vs kimseden bir şey duymadım.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Zaten sokak arasında ya da dar ve popülasyonlu caddelerde gazlayanları da aklım almıyor. İsterse standart 1.5 dci mercedes cla ile gazlasın. Hız hızdır, dikkatsizlik dikkatsizliktir. Bunun arabaların arasından yola atlayan yayası var çocuğu var köpeği var. Ayıptır.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Amacını anlamadıgım olaydır. Modifiye eğitimini babadan abiden görerek çekirdekten yetişmiş biri olarak. Yıllarca bende o egzozlu araclara bınme hayalı kurdum. Sahipte oldum. Ancak bu zamana kadar kımse de aracımızdan sıkayet etmedi. Ara sokakta,cevresı bınalar sıteler dolu caddelerde sıkmaya bende oldum olası anlam verememısımdır. Hatta aracımla bı yere yanastıgımda bi gaz ver dıyenlerın teklıfını reddettıgımde basmayacaksan neden taktın dıyorlar ama herseyın yerı var sanırım bunun egıtımının verılmesı gerekıyor en başta.
yalanmotors
valla ben hiç basma diyen görmedim, bi keresinde camı açık arabanın yanından geçerken yaşlı bi teyzeyi korkuttum, ha bi de uyuyan çocuğu uyandırdım
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Bu sokak aralarında,apartman onlerınde basanların bır gun hasta cocukları bu tıp apacıler yuzunden uyanır.Hatta Ferroya bak beee,ne ses cıkartıyor dıyen arac tarafından....
Egzoz taknolojisi bu kadar gelişmiş, replika varexler bu kadar yaygınlaşmış iken şehir içinde geç saatte gazlayan adamda art niyet vardır.
Öğrenci evim İzmir'de çevre yoluna çıkan işlek bi caddede giriş katta, gün yüzüne çıkmamış kulak işitmemiş kelimeler ile anıyoruz kendilerini.
evim denizlinin en işlek caddelerinden biri üzerinde aksilikya tam da önümde trafik lambası var sizde benim gibi yapın bira ve soda şişelerini atmam bir sepet yaptım balkonda durur nezaman eğer biri sabrımın sınırı ile oynamaya kalkarsa sallıyorum o şişelerden bi kaç tane ses seda kalmıyor geçen sene nerdeyse tüm apaçi motorluların ayağını kestim o caddeden bu güne kadar da kimse hemşerim sen napıyon demedi
Çocukluğumdan bir sahne geldi aklıma yazıyı okuyunca. Mahallede bir abi 3. kattan sokakta böyle yüksek ses müzik dinleyen arabaya saksıyı fırlattı, arabanın tavanına düştü oldukça göçtü tavan süperde oldu.
İşlek caddede oturmanın derdi bitmiyor. Bulaşmamak için 3 kere şikayet ettim sonunda ses kesildi. Ama siniri zıplıyor insanın.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Cevap aslında sorunun içinde gizligüçlü motoru olan araçlarda zaten açık egzoz olmuyor çünkü adam kendisini kanıtlamaya çalışmıyor.. Ufak motorlu araçlarda kendini güçlü gösterme, tesisata ve egzoza bakanların kendisine baktığını sanıp küfür ettiklerinden habersiz bu duruma sevinme..
![]()
Gençken bir çoğumuz gibi ben de böyle şeyler yaptım ama etrafımda hala yapan ve marifet sanan arkadaşlarım yok değil malesef..
Gece gece bizim oralarda da patlatıyolar. Şu görünüşü uyduruk ince 1 kişi zor bincekken 2. g.tü sıkıştıran canı yana yana giden motorcular sanırım kontak kapa-aç yapıyorlarmış. Pat pat pat geziyolar. Bazı dingiller özellikle gözlerine kestirdikleri avının yanında yapıyolar korkutuyolar. Filmlerde olur ya birisi bi koycak öndekinin kafaya 2si de serilecek yere.
Araç içinse filtre sesi gibisi yok. egzoz ciyak ciyak öterken, filtre ben burdayım diyor.
Çorlu çetinemeç bulvarında oturuyorum 5. kattayım yazın gece yarısından sonra çok iyi sapan kullanıyorum.. Gerçekten kullanıyorum. Zevk de alıyorum.
bütün forum da kuzuymuş vay be ne saygılı insanlar.
çünkü bunların hiç biri ataşehirde acıbadem hastanesinin önünde, shell'de , varyap meridianin orada, borusan otonun göbeğinde abuk subuk egzoslarıyla gazlayıp yanlamayan çok efendi insanlar.. çünkü ataşehirde kentplusda 13. katta bile sessiz sessiz uyuyabiliyoruz... çok teşekkürler güzel insanlar.
geçin buradan sosyal mesaj vermeyi... ataşehirin her göbeğinde skimsonik giderusta, koparegzos , xpipe, y pipelarıyla gazlayan apaçiler bu yaptıkları marifetmişçesine instagramda popi kastırıyor...işin ilginci baya da seveni var...
adam olacakları günü ( kolu bacağı sakatlanırsa inş) merakla heyecanla bekliyoruz, allah büyük.
Minibüs caddesinde özellikle galericiler geceleri galerilerdeki arabalarla öyle bir gazlıyorlar ki yer gök yırtılıyor. Adamlar kadıköy emniyet müdürlüğünün önünde kesiciye giriyor bir polisin napıyorsun amk dediğini görmedim.
şu bilya atan havalı tüfeklerden alacağım, gece balkona oturacağım yardırana sıkacağım bu yaz koydum kafaya. hele cross motorla geçen bir eleman var her gece, saat 12:30 gibi, belli bir yerden dönüyor hep aynı saatte, nasıl bir patırdama ve sürekli kesicide geçme anlatamam, ilk ona sıkacağım.
bir çoğumuz spor araba kullandık, modifiye tutkumuz ama biz varexi boşuna mı takıyorduk zamanında arkadaş bu nasıl bir terbiyesizlik anlamak mümkün değil
Tüm iş eğitimde bitiyor. Bu işleri çok seven ama babası tarafından sürekli kısıtlanan birisi olarak artık bende eğitimimi aldım. Bundan 4sene önce falan gece 12 civarı eve geldim. O zamanda yaş 18 ehliyet taze gittim amfi bas falan bi ses sistemi yaptık. Eve geldiğimde müziğin sesi yüksekmiş park ettim arabayı. Bagaja birisi vurdu.
Arabadan inmemle babamı karşımda gördüm. O zaman litaritürümde olmayan küfürler duydum ve bagajı açmamı istedi. Açmam ile beraber bası söküp yere attı. Ve ayagıyla ezerek körüğü falan patlattı. O gece söylediği söz beni rahatsız ediyorsa herkesi eder, bu günden sonra böyle dinleyeceksen teyibi dahi sök hiç bir şey kalmasın dedi.
Egzoz konusunda acayip kıl bir adam evimiz zemin kat ve dört yolda kalıyor mahalle arasında. Denizlide cup tarzı mıdır nedir o motorlardan çok var. Mahalle arasında bağırta bağırta geziyorlar. Avcı bi insan kendisi gecen sene sapan yaptı bakkaldan bilye aldı. Bu tarz motorların sesini duydu mu camda bekliyor sapanla vuruyorgecen sene karakolluk oldu ama hala devam ediyor. Bunların önüne geçmenin pek çözümü yok gibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)