User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Nedir bu eksozdan aşırı ses çıkarma merakı...

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Warex'i en son ne zaman açtım onu bile hatırlamıyorum. 2 ay kadar önce Bursa'ya giderken yeni otobanın tünelinde açıp güzelce gazlamıştım. O günden bu güne açmadım heralde, ya da hatırlamıyorum
    M50b30 - Bumblebee...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eldorado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada öyle şeyler yazmışsınızkı sanki kendiniz zamanında eksozun en iyisini takıp yanlamadınız zaten sizin hevesiniz geçti diye burada atıp tutmaya gerek yok aslında bırakın millette hevesini alsınlar ben o eksoza 2bintl vermişim canını almadan bırakmam millet ne demiş napmış umrunda olmaz olmuyorduda yanımdan geçiyor scirocco komple azımı açıp bişi demiyorum zamanında bizde yaptık
    Gecenin 3ünde ben uyurken birisi çıkıp zamanında onlar da yaptı, koy bilmem neyine, yapıştır diyecek biz de he tamam diyeceğiz ? 30. katta oturuyorum, öyle bir ses geliyor ki kendimi geçtim kedi bile zıplıyor yerinden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun çözümü yaz günü ön cama yumurta atmak. İnse laf etse yumurta kuruyacak daha beter olacak , silecekler iyice yayıyor zaten Bi daha semte uğramaz

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B-Devi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Warex'i en son ne zaman açtım onu bile hatırlamıyorum. 2 ay kadar önce Bursa'ya giderken yeni otobanın tünelinde açıp güzelce gazlamıştım. O günden bu güne açmadım heralde, ya da hatırlamıyorum
    Erhan abiiii,zorla actiriyoruz sanada be abi
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    V6 ve v6plus olanlar gaza basabilir haa bide yeni v3 lerdende güzel ses geliyo

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ya seyrantepedeki sanayi ciraklarinin motorlari delirtiriyor beni, gece 11 de 10 la geciyor, egzozu cikarmis allahim ne ses
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de rahatsız olduğum bir durum.Sokak arasında bu şekilde turlanması daha çekilmez, her an egsoz bir tarafa kaçabilir.3.0 motor yada 300hp altı bir makinanın güzel egsoz sesi verdiğini bu yaşıma kadar duymadım, sadece kafa şişiriyor.Stok yada özel üretim farketmez.Bu tip egsozlu araç sahipleri ile otomobil muhabbeti yapmam.Örnek vermek gerekirse önceki yorumlarda bahsi geçen araçlar motoru patlatacak kadar devir veriyor çıkan ses sadece kafa tırmalıyor.Ama yumurtaya can veren Allahım Maserati v8 öyle mi? rölanti sesi bile Beethoven bestesi gibi o seste uyurum bile.Sonuç olarak Iskender ustanızı daha zengin etmenize gerek yok 1.6 -2.0 larla olacak iş değil.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabaya eksoz montalama biraz yaş ile ilgili gençlik olabilir ayrı konu bişe diyemem bizde taktık ettik, ama gecenin sessizliginde yada kalabalık yanında çoçuk yaşlı vs bilerek gaza abanmak kişilikle ilgili yapılmaması gerek yanlış yapıyolar

samara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabaya eksoz montalama biraz yaş ile ilgili gençlik olabilir ayrı konu bişe diyemem bizde taktık ettik, ama gecenin sessizliginde yada kalabalık yanında çoçuk yaşlı vs bilerek gaza abanmak kişilikle ilgili yapılmaması gerek yanlış yapıyolar
    Genelde 2-3 kız gördüklerinde olay kopuyor Dip gaz basanlara ne demeli
    Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan bindiğim araçlarda egzoz yok ama, bende bu sekildeydim. 18 19 yaslarda.
    Semte girdiğim zaman cama cıkarmadıgım komsu. Öttürmediğim alarm kalamzdı.

Şimdi görüyorum semtte yeni cocuklar var. öyle ara sıra sıkıp geziyorlar. Ulan diyorum ciddi rahatsız ediyormuş ama bişey diyemiyosun. Cünkü sende öyleydin
    #KGdetanirlar

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende tüm araçlarımda varex kullandım ama açık olması ve kapalı olması gereken yer ve zaman arasındaki ince çizgiyi kaçırmamak lazım gerçekten gece belirli bir saatten sonra yerleşim yerlerinde çok rahatsız edici oluyor ama yerleşim yeri dışında yollarda açık kalması kimsenin umrunda olacağını sanmam. İnanın siteye girdiğinizde yada yerleşim yerinden geçerken gece yarısı sıka sıka geçince ertesi gün tüm mahalle sizden bahsedecek diye ümit etmeyin onlar filmlerde olur ) şaka bi yana aynı şey motorlar içinde geçerli adamların devri 14-15bin bir asılıyolarlar adam şehir değiştiriyor gece yarısı ama sesi hala kulaklarda bir çınlama aynı şey onlar içinde geçerli bence sadece otomobil için değil yani
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çok seviyorum egzoz sesini en kötüsüne bile razıyım. Yok düşük hacimmiş düşük beygirmiş dert etmem şuan dizel kullandığım için özlem içindeyim. Tabi ki gecenin bi vakti çatara patara gezmek doğru değil yapmıyorum ve yapanlara sövüyorum o ayrı.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kınalı spec
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç egzozlarından ziyade şu scooterlar çileden çıkarıyor insanı. Keşke tek gürültü egzoz gürültüsü olsaydı

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çok uzun süre "egzozlu" (nasıl tabir edilir bilmiyorum açıkcası) araç kullandım, çok da ciddi sesliydi açık hali egzozun. Fakat akşam olduğunda bina arasından geçerken kalabalık insan gruplarının yakınında hiç açık gezmedim. Hatta stock egzozla bile cold start yapınca ses oluyo diye sabah erken çıkacaksam kapalıya koymuyodum aracımı. Egzoz olayını sanırım hemen herkes seviyodur bu forumda, zaten spor arabada güzel bir egzoz sesini sevmeyen zor çıkar. Ama çevreye rahatsızlık verme derecesinde bunu yapanlara her türlü şeyi söylüyodum ben de. Bir de bunlara ek olarak müziği dışarı vererek gidenler ve arkasına hoparlör takan motorlar var. Onlara da ayrıca sövüyodum.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düz boru sonda susturuculu küçük bir egzozum var. Ama yerleşim yerlerinden geçerken, sokak aralarında özellikle düşük devirde gidiyorum ki kimse rahatsız olmasın. Genelde zaten çevre yolunda vs en şiddetli halinde çıktığı için sorun olduğunu sanmıyorum. Ama dışardaki seslerin büyük bir çoğunluğu kaliteli egzoz sesi değil de hevesle yüksek ses almak amaçlı. Birileri o arkadaşları uyarmalı. Kuru gürültü ile kaliteli sesin ayrımını yapabilirse insanlar belki bir değişim olur.

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaz gelince sivri sinek gibi ortaya cikan yuksek sesli motorlara ne demeli?
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yerli yersiz açılan egsoz sesini sevmem fakat böyle bi forum da bu konunun tartışılması çok da doğru değil

Forum daki s2000 liler den başlasak bi sürü kişi de bahsettiğimiz egsoz lar dan var

Birde egsozun gecesi gündüzü olmaz evde çocuk gece de uyur gündüz de

Bu konu bi Keman forumun da açılsa anlarım da bence buraya gitmemiş şahsi fikrim

Doğru demiyorum ama bu foruma uymamış

edr55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzeldir çirkindir o kişiden kişiye değişir.ama madem hoşuna gidiyor git in cin top oynayan bi yere kucağına alana kadar bağırt istersen.milletin işi gücü var sabahın 5-6sında uyanan insanlar var işe gitmek için.olay saygı, hoşgörüde bitiyor.zaten milletimizde az da olsa bunların kırıntısından olsaydı şuan ülkede yakındığımız çoğu şey olmazdı, bu denli herşeyden nefret etmezdik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler