Warex'i en son ne zaman açtım onu bile hatırlamıyorum. 2 ay kadar önce Bursa'ya giderken yeni otobanın tünelinde açıp güzelce gazlamıştım. O günden bu güne açmadım heralde, ya da hatırlamıyorum![]()
Warex'i en son ne zaman açtım onu bile hatırlamıyorum. 2 ay kadar önce Bursa'ya giderken yeni otobanın tünelinde açıp güzelce gazlamıştım. O günden bu güne açmadım heralde, ya da hatırlamıyorum![]()
M50b30 - Bumblebee...
Bunun çözümü yaz günü ön cama yumurta atmak. İnse laf etse yumurta kuruyacak daha beter olacak , silecekler iyice yayıyor zatenBi daha semte uğramaz
![]()
ya seyrantepedeki sanayi ciraklarinin motorlari delirtiriyor beni, gece 11 de 10 la geciyor, egzozu cikarmis allahim ne ses
Built to fall....
Benim de rahatsız olduğum bir durum.Sokak arasında bu şekilde turlanması daha çekilmez, her an egsoz bir tarafa kaçabilir.3.0 motor yada 300hp altı bir makinanın güzel egsoz sesi verdiğini bu yaşıma kadar duymadım, sadece kafa şişiriyor.Stok yada özel üretim farketmez.Bu tip egsozlu araç sahipleri ile otomobil muhabbeti yapmam.Örnek vermek gerekirse önceki yorumlarda bahsi geçen araçlar motoru patlatacak kadar devir veriyor çıkan ses sadece kafa tırmalıyor.Ama yumurtaya can veren AllahımMaserati v8 öyle mi? rölanti sesi bile Beethoven bestesi gibi o seste uyurum bile.Sonuç olarak Iskender ustanızı daha zengin etmenize gerek yok 1.6 -2.0 larla olacak iş değil.
arabaya eksoz montalama biraz yaş ile ilgili gençlik olabilir ayrı konu bişe diyemem bizde taktık ettik, ama gecenin sessizliginde yada kalabalık yanında çoçuk yaşlı vs bilerek gaza abanmak kişilikle ilgili yapılmaması gerek yanlış yapıyolar
Şuan bindiğim araçlarda egzoz yok ama, bende bu sekildeydim. 18 19 yaslarda.
Semte girdiğim zaman cama cıkarmadıgım komsu. Öttürmediğim alarm kalamzdı.
Şimdi görüyorum semtte yeni cocuklar var. öyle ara sıra sıkıp geziyorlar. Ulan diyorum ciddi rahatsız ediyormuş ama bişey diyemiyosun. Cünkü sende öyleydin![]()
#KGdetanirlar
Bende tüm araçlarımda varex kullandım ama açık olması ve kapalı olması gereken yer ve zaman arasındaki ince çizgiyi kaçırmamak lazım gerçekten gece belirli bir saatten sonra yerleşim yerlerinde çok rahatsız edici oluyor ama yerleşim yeri dışında yollarda açık kalması kimsenin umrunda olacağını sanmam. İnanın siteye girdiğinizde yada yerleşim yerinden geçerken gece yarısı sıka sıka geçince ertesi gün tüm mahalle sizden bahsedecek diye ümit etmeyin onlar filmlerde olur) şaka bi yana aynı şey motorlar içinde geçerli adamların devri 14-15bin bir asılıyolarlar adam şehir değiştiriyor gece yarısı ama sesi hala kulaklarda bir çınlama aynı şey onlar içinde geçerli bence sadece otomobil için değil yani
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Ben çok seviyorum egzoz sesini en kötüsüne bile razıyım.Yok düşük hacimmiş düşük beygirmiş dert etmem şuan dizel kullandığım için özlem içindeyim. Tabi ki gecenin bi vakti çatara patara gezmek doğru değil yapmıyorum ve yapanlara sövüyorum o ayrı.
Araç egzozlarından ziyade şu scooterlar çileden çıkarıyor insanı. Keşke tek gürültü egzoz gürültüsü olsaydı![]()
Ben çok uzun süre "egzozlu" (nasıl tabir edilir bilmiyorum açıkcası) araç kullandım, çok da ciddi sesliydi açık hali egzozun. Fakat akşam olduğunda bina arasından geçerken kalabalık insan gruplarının yakınında hiç açık gezmedim. Hatta stock egzozla bile cold start yapınca ses oluyo diye sabah erken çıkacaksam kapalıya koymuyodum aracımı. Egzoz olayını sanırım hemen herkes seviyodur bu forumda, zaten spor arabada güzel bir egzoz sesini sevmeyen zor çıkar. Ama çevreye rahatsızlık verme derecesinde bunu yapanlara her türlü şeyi söylüyodum ben de. Bir de bunlara ek olarak müziği dışarı vererek gidenler ve arkasına hoparlör takan motorlar var. Onlara da ayrıca sövüyodum.
Düz boru sonda susturuculu küçük bir egzozum var. Ama yerleşim yerlerinden geçerken, sokak aralarında özellikle düşük devirde gidiyorum ki kimse rahatsız olmasın. Genelde zaten çevre yolunda vs en şiddetli halinde çıktığı için sorun olduğunu sanmıyorum. Ama dışardaki seslerin büyük bir çoğunluğu kaliteli egzoz sesi değil de hevesle yüksek ses almak amaçlı. Birileri o arkadaşları uyarmalı. Kuru gürültü ile kaliteli sesin ayrımını yapabilirse insanlar belki bir değişim olur.
yaz gelince sivri sinek gibi ortaya cikan yuksek sesli motorlara ne demeli?
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Bende yerli yersiz açılan egsoz sesini sevmem fakat böyle bi forum da bu konunun tartışılması çok da doğru değil
Forum daki s2000 liler den başlasak bi sürü kişi de bahsettiğimiz egsoz lar dan var
Birde egsozun gecesi gündüzü olmaz evde çocuk gece de uyur gündüz de
Bu konu bi Keman forumun da açılsa anlarım da bence buraya gitmemiş şahsi fikrim
Doğru demiyorum ama bu foruma uymamış
güzeldir çirkindir o kişiden kişiye değişir.ama madem hoşuna gidiyor git in cin top oynayan bi yere kucağına alana kadar bağırt istersen.milletin işi gücü var sabahın 5-6sında uyanan insanlar var işe gitmek için.olay saygı, hoşgörüde bitiyor.zaten milletimizde az da olsa bunların kırıntısından olsaydı şuan ülkede yakındığımız çoğu şey olmazdı, bu denli herşeyden nefret etmezdik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)