User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sıfır araç satışları düşüşe geçti. Sizce ÖTV indirimi gelir mi?

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Size bir müjde veriyorum; OECD, Türkiye'nin de içinde yer aldığı 8 devletin orta gelirli ülkeler sınıfından yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçtiğini açıkladı." dedi...
    Bunun sebebi de, çok yüksek gelirli ülkeler adı altında yeni bir sınıf açılmış olması.

Ergün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resme nerden bakdığınıza bağlı açın yandaş kanalları mis gibi ben çok iyi hatırlıyorum yandaş kanalların birinde ocak ayında araç satışlarında patlama oldu diye haber yapmışlardı.. onları izleyin bence.. inanmayın düşmemişdir satış falan piyasalar şahane .. bakın honda civic rs bile gelir gelmez sadece bir galeride 30 tanemi ne satılşmışdı öyle yazmışlardı çok iyi rakamlar.. insanlar pek çok araçda sıra bekliyor siz inanmayın böyle haberlere..
    abi ironi mi yaptın tam anlayamadım ama yazdığım veriler odd den (otomotiv distribütörleri derneği) alınma.

http://odd.org.tr/folders/2837/categ...'2017.xlsx
    http://odd.org.tr/folders/2837/categ...art%202017.pdf

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ergün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ironi mi yaptın tam anlayamadım ama yazdığım veriler odd den (otomotiv distribütörleri derneği) alınma.

http://odd.org.tr/folders/2837/categ...'2017.xlsx
    http://odd.org.tr/folders/2837/categ...art%202017.pdf
    yok ironi falan siz yandaş kanalları izleyin mis gibi .. kafam güzelleşiyor ayılmak istemiyorum ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6ncı ay sonunda bakmak gerek duruma. 6 ayda belli eder bu yıl çok düşecek mi düşmeyecek mi. Mutlaka düşüş olacağından eminim ama çok mu az mı bilmiyorum ancak artık düşmeli. Yükseldikçe kitlerler yoksa. aslında toplu sabır edilebilinse satışlar kayda değer düşebilse indirim olurdu yoksa hep bindirecekler.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satışları yükseltmek için tekrar hurda indirim söylentileri geliyor hayırlısı bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6ncı ay sonunda bakmak gerek duruma. 6 ayda belli eder bu yıl çok düşecek mi düşmeyecek mi. Mutlaka düşüş olacağından eminim ama çok mu az mı bilmiyorum ancak artık düşmeli. Yükseldikçe kitlerler yoksa. aslında toplu sabır edilebilinse satışlar kayda değer düşebilse indirim olurdu yoksa hep bindirecekler.
    ben işin esprisindeyim ama düşmez artık şahsi satışlar satış rakamlarında önemli bir yer kaplamıyor.. filo işi ön planda.. şahıslar bile belli bir geliri olan insanlar araba almıyor direk kiralıyor.. gündelik kiralar tanıdık varsa 60 tl lere kadar düşmüş durumda yabancı olsanız 80 tl oda günlük masaya oturup yıllık anlaşsanız dahada çekersiniz rakamı aşağı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biliyorum düşmeyeceğini yinede araç satışlarının düşmesini isterdim. yok yani kimse ses etmiyor baksana, ben burda 3bin euroya full paket ikinci el arabaya biniyorum. türkiye gelince aynı arabaya 35bin tl ye biniyorum. insanın zoruna gidiyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla satışlarda bence düşüş var.Geçen ay servis gitmiştim showroom'da bir sürü leon fr vardı.Bundan 1-2 sene önce sıraya girilirdi almak için şimdi hepsi ellerinde kalmış.Bütün almak isteyip'de yok dedikleri müşterileri arıyorlardı elimizde araç var hazır almak istermisiniz falan diye hep red cevabı geliyormuş.

(Vergi indirimi gelmez)
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobil firmalari baski yapsa belki vergi indirimi gelir. Yoksa ben gidip araba alamiyorum desem takmaz kimse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim evin orda açık otopark var rent a car firması orayı tuttu komple araçlarını oraya indiriyor.. daha geçen gün 5-6 tır geldi birinde passat birinde jetta birinde mercedes c kasa birinde bmw 3 kasa 5 kasa .. adamlar çekmiş filoyu indiriyorlardı..

ben bunları gördükçe bana düşer gibi gelmiyor. bu araçları bunlar alıyorsa birileride kiralıyor demek ki .. yani demek ki millette para var.. keyifler gıcır.. bize bir şey olmaz dolar 4 tl olsada bize bir şey olmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence belirgin sekilde duserse gelir , cunku 3 tane arabayi 15 tl den satmak yerine ayni arabayi 15 tl den 5 tane satmak benzin, vergi , sigorta gibi seylerden kazanc getirir , bilmiyorum benim dusuncem yanlis dusunuyo olabilirim...

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dizel otomatik polo 100-150 bandına falan gelsin, 1.6tdi passat 200-250 bandına gelsin ya da ne bileyim c200d ler falan şöyle temiz 300üstü görsün istiyorum. Alan var nasıl olsa anasını satiyim. Madem memnun fiyattan alanlar demek ki. Ben vergi indirimi vs olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Ne yapsan daha çok isteriz diyen bir millet var. Padişah köprü hikayesine dönmüş bence olay artık..

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seve seve gelecek. Bugün olmazsa önümüzdeki sene başında illa ki bekliyorum ben indirim. En kötü ihtimalle eskiye dönüş (zam öncesi oranlar) olabilir.

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla satışlarda bence düşüş var.Geçen ay servis gitmiştim showroom'da bir sürü leon fr vardı.Bundan 1-2 sene önce sıraya girilirdi almak için şimdi hepsi ellerinde kalmış.Bütün almak isteyip'de yok dedikleri müşterileri arıyorlardı elimizde araç var hazır almak istermisiniz falan diye hep red cevabı geliyormuş.

(Vergi indirimi gelmez)

Alan alıyor, 2016 fr takasa verip 2017 modele geçen müşteriler var, satışlarda biraz düşüş var ama devletin el atıp hareketlendireceği kadar değil daha, ocak ayında 2016 modeller sayesinde pazar bir önceki yılın ocak ayına göre yükselmişti, şubat ayında düşüş var, insanlarda alım isteği devam ediyor hala sadece yeni rakamlara alışmaları gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zam öncesi yada indirim dediğinizde bir nevi bindirimdir..

adam 150 ye satıyor misal zam öncesi önce 170 yapar sonra 180 yapar o fiyatı insanlara alıştırır sonra 159 a düşürüp (160 yapmazlar psikolojik telkindir 159 dedinmi 150 çağırıştırır) damping zam öncesi fiyatlar diye gene satarlar gene temiz zam öncesi rakamlara oranla 10 bin karları olur.. gene millet kapış kapış alır.. milletde para var huzur var..
    yapar yapar derken belli bir firmayı kast etmiyorum esnaf iş genelde böyledir..

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. el satış yok diyen varsa yalan konuşuyordur. Herkes son 3-4 senedir aldığının üstüne 1K Tl-2K Tl koya koya şişirdi piyasayı, 10 liralık mala 15 istersen tabii satamazsın koy bakalım olur fiyatına satılıyor mu satılmıyor mu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikinci el piyasası cok iyi şuanda.

Sıfırı bilmem ama, indirim falan gelmez diye düşünüyorum.
    #KGdetanirlar

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zam gelir zam satış azsa fiyat arttırırlar bizim millette daha fazla fiyatlar artmasın diye gider zamdan sonra alır. Sıfır megane 4 alır full paket, sonra aynı fiyattaki 2012 model bmw 316ed sahibi beyefendi ikinci el piyasasını kötüler. Bu böyle devam eder...

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkezin malı parası kendine ama hep derim Türkiyede yok yok diye.Biz türkler severiz gösterişi.

(Türkiyede ekonomik kriz var şuan)

Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler