User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Meteor düşmüş , belediye uyuyor yıl 2017

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracınızı olay yerinden hiç bir şekilde hareket ettirmeden polis çağırarak zabıt tutturduğunuz takdirde zararınızı belediye tarafından karşılayabilirsiniz. Bu tüm vatandaşlarımızın hakkıdır.
    Yıllar önce Çeşmede benzer olay başımıza geldi. karanlık yolda rogar kapağının üzerine ses yapıyor diye torba içinde resmen kaya parçası bırakmışlar. Kardeşimde basılsa torba diye önemsemiyor. Sonuç olarak arka arkaya giden 3 araç 3 arabada karter radyatör vs güle güle. Dediğiniz gibi polis çağırıldı tutanak tutuldu. Daha sonra araçlar çekici ile servislere. Böyle bir durumda eğer ki kaskonuz varsa belediye ile muhattab bile olmuyorsunuz. Araç kaskodan yapılıyor kasko firması tüm zararı ilgili kimse belediye / karayollar vs tahsil ediyor. Hem hasarsızlığınız da bozulmuyor. Ancak kasko yoksa o zaman ilgili kurumdan tahsiletmeniz gerekiyor.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yukarıda yazılanlar Türkiye Belediyelerinde mi oluyor? Şaşırtıcı. ..

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıl 2017 yer maltepe.. Nezih bir bölge adatepe.. (maltepe karting arkası tepedeki evler) 5 gündür burası böyle duruyor... 2 gün önce gece düştüm jantı kırdım.Kaç araba burda zarar gördü siz tahmin edin.
    Belediye suçlu tamam da, 5 gündür birisi de çıkıp insanlık namına çukurun yanına neden bir teneke vs. birşey koymuyor?

Ayrıca gece çekilen fotoda çukurun soluna ben olsam park etmezdim, insanlar sıkışıp oraya düşmesin, rahat geçsin diye.

Yabancı ülkenin birinde millet bu tür çukurların etrafını sprey boyayla daire içine alıp "Fix here" yazmıştı, sonra da bunu sosyal medyada paylaşıp duyarlılık oluşturuyorlardı...
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

ModulaRKinG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynısı hergün yürüdüğüm yol üzerindede mevcut , iki kere geldiler asfaltladılar sonuç yine hüsran tek iyi yönü çukurun yolun ortasında değilde kaldırım yanında olması
    PSA Brother's

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediye suçlu tamam da, 5 gündür birisi de çıkıp insanlık namına çukurun yanına neden bir teneke vs. birşey koymuyor?

Ayrıca gece çekilen fotoda çukurun soluna ben olsam park etmezdim, insanlar sıkışıp oraya düşmesin, rahat geçsin diye.

Yabancı ülkenin birinde millet bu tür çukurların etrafını sprey boyayla daire içine alıp "Fix here" yazmıştı, sonra da bunu sosyal medyada paylaşıp duyarlılık oluşturuyorlardı...

bizim insanımız bu şekilde düşünebilme kabiliyetine kavuştuğu vakit, Türkiye bambaşka bir yer olucaktır.
    TR - B13

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yazdım ya koydum ben araç geçemediği için kaldırıp atmışlar... Dediğin gibi araç parketmemesi lazım diğer tarafa.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maltepe belediyesine kordinant gönderdim çukurun tam noktasını , hala ısrarla benden adres istiyorlar Şaka gibi... Aga şunu al 40.933119, 29.122025 google a yapıştır çukurun noktası tam karşında... Bana ne adres soruyorsun daha y.q

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yukarıda yazılanlar Türkiye Belediyelerinde mi oluyor? Şaşırtıcı. ..
    bizim zararımız karşılandı ki karter, katalitik vs güzel masraf çıkmıştı gerçi kaskomuz olmasa bireysel olarak zararımızı o kadar kolay alabilir miydik onu bilmiyorum tabiiki. Buarada kasko vs bozulmadı o hasarda

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık ya :S Ben de benzer bir durumu e-5 kartepe civarında yaşadım. Jant kırılmadı ama lastik yarıldı, çok hızı da değildim allahtan.

Son günlerde okuduğum kaçıncı konu hatırlamıyorum.

Halka hizmet diye yola çıkan (tüm partiler için) kim varsa bize eziyet ediyor arkadaş bu nasıl iş.

Sakarya da asfalt yaptılar (Atatürk bulvarı - en işlek caddesi) asfalt yaya geçitlerinde geçidin üstünde kaldı.

Atık su akarları 5-7 cm arası derinde, kaldırım kenarı olduğu için kimse düşmüyor.

Arabamı muğladan aldım (yolları nasıl bilmiyorum) geldiğinde içinde tık ses yoktu, 6 ayda yurttan sesler korosu oldu.

Geçen kar yağdığında su birikintisi gördüm aman dedim derindir falan, std clionun marpş. sürttüm derinliği hesap et.

Belediyecilik bu kadar mı zor ? Teknik olarak anlatacak kimse yok mu yahu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet beyler 2 hafta oldu yol çökeli.. 10 gün öncede belediyeye bildirdim.. Sonra 1 hafta önce tweetledim tekrar yapıcaz hallederiz ekiplere bildiriyoruz... Gelen giden olmadı.. Burası maltepe nin göbeği adatepe.. Belediye binası 300 mt uzaklıkta... Şu anki durum bu.. Mahalleli taş doldurmuş.. Yinede tehlikeli.. Bugun çektim fotoyu ne dicemi bilemiyorum

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık günah millet düşüyor, jantını kırıyor bir sürü maddi hasar.

Can sıkıntısı. sevabına birisi beton falan dökse bari, belediyeye kalırsa o iş bitmez daha 2 yıl.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler