User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
152 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Heryer kapanıyor sizin oralarda mı öyle ?

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapalı çarşı esnafı tanıdığım var 3 gündür dükkan açmıyor bir diğeri 2 dükkanı vardı 1ini kapattı 400 elemanı vardı 12 elemana düşürdü lalelide tanıdık var siftahsız gün kapatıyor ama ekonomi iyi diyorsunuz imf borçta vericez köprülerimiz tünellerimiz yap işlet devrette gelirimiz yok ama olsun ekonomi süper.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genc nufus yakinda Japonya'da ki gibi olacak. Ufak bir sabit gelirle, evden yillarca cikmadan online oyun oynamayla hayat gecirecekler. Hikikimoriymis literaturde bunun adi.
    Keşke yapsalar karavan almayan ne olsun o sahil senin bu sahil benim içine bilgisayarıda kurarım.. maşşda mazota yeme içmeye yetse tamamdır .. da işte biizm yaş geçti gençlere kısmet artık
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tübitak gibi bir kurumu imam hatiplilerle doldurursan

sonuç bu oluyor gençlik kaçıp gidiyor kalanda *****

Beyin göçünce tabiii sonra ekonomi ipe bağlı oluyor falan filan

Ahanda fityoooo

Avrupa'nın Havada Kapıp TUBİTAK'ın Kabul... - Cezmi Kalorifer İle Pastırma Tadında Paylaşımlar
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Caddeye indim bugün..

Starbucks, Mc donalds kapanmış... Mağazaları saymıyorum bile..
    Koca cadde, yılların caddesi ölü bir sokak olmuş..

Ama kriz yok çok şükür, evet deyince sıçtığımız b0k bile para olacak..

Maalesef ki öyle bir düşünce ciddi yaygın. Hatta süper güc olacağız diyen bir beyefendi vardı bir sokak röportajinda

samara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ahanda fityoooo

Avrupa'nın Havada Kapıp TUBİTAK'ın Kabul... - Cezmi Kalorifer İle Pastırma Tadında Paylaşımlar
    Videoyu izledim böyle bişey yok.Gerçekten insan pess diyor.Sonumuz hayrola
    Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu durumların farkında oldukları için

İş ve işçi bulma kurumundan istihdam edilen personel için teşvik,

2016 araık - 2017 ocak - şubat sgk prim ertelemesi yapıldı.

Kobilere krediler veriliyor şuan. Ama bir 5 ay sonra neler olacak ben merak ediyorum.

Gittiğim avm lerde kapanan bir sürü dükkan görüyorum. Bakalım bu geçici iyileştirmelerin etkisi geçince ihale kime kalacak.

Referandum da hayır çıkarsa suçlu belli hayırcılar olacak, evet çıkarsa cevabı çok merak ediyorum.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu durumların farkında oldukları için

İş ve işçi bulma kurumundan istihdam edilen personel için teşvik,

2016 araık - 2017 ocak - şubat sgk prim ertelemesi yapıldı.

Kobilere krediler veriliyor şuan. Ama bir 5 ay sonra neler olacak ben merak ediyorum.

Gittiğim avm lerde kapanan bir sürü dükkan görüyorum. Bakalım bu geçici iyileştirmelerin etkisi geçince ihale kime kalacak.

Referandum da hayır çıkarsa suçlu belli hayırcılar olacak, evet çıkarsa cevabı çok merak ediyorum.
    Dis guclere aliskin degilsiniz galiba? Evet cikarsa tabi dis gucler. Hatta evet sonucunu icine sindiremeyen dis gucler.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olsun yine de batan eş , dost kovalıyoruz mezarcılık sektörü bitmiyor
    bak sonra da biri ters bir şey yazdığında kızıyorsun... BU KONUDA İŞİ KAPANAN ESNAFTAN BAHSEDİLİYOR, CENAZE İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İŞLER NASIL DİYE SORULMUYOR!

şu ciddi konuda bile biraz saygı yahu, sana bir şey diyeyim, emin ol şu yazdıklarınızdan 20 senedir para kazanan dolu kişi var ama kimse bunu geyiğini yapmıyor...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak sonra da biri ters bir şey yazdığında kızıyorsun... BU KONUDA İŞİ KAPANAN ESNAFTAN BAHSEDİLİYOR, CENAZE İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İŞLER NASIL DİYE SORULMUYOR!

şu ciddi konuda bile biraz saygı yahu, sana bir şey diyeyim, emin ol şu yazdıklarınızdan 20 senedir para kazanan dolu kişi var ama kimse bunu geyiğini yapmıyor...
    Abi 42 yaşındasın ; bırak forumu , konuyu , ciddiyeti Türkiye'de herhangi bir seçim öncesi vatandaşın dilinde her zaman bu konunun olduğunu gayet de iyi biliyorsun (batıyoruz,battık,durum çok kötü vsvs) . Kim ne kadar konuşup isyan ederse de etsin sonuç değişmiyor onu da biliyorsun neden bu kadar ciddiye alıp kendine sıkıntı yapıyorsun ? Evet ya da Hayır Tayyip ya da Kemal hangisi gelirse gelsin vatandaş başa kendi getirmiyor mu ? Getirdikten sonra da ağlanmıyor mu ? Kusura bakma da gırtlağına kadar borç batağına girip de mekanlarda şekil yapmak için 574685 ay krediyle 520i alana da üzülmem , devletin yatırdığı bursu ihtiyacı olmadığı halde alıp 3 milyarlık iphone faiziyle 5 milyara getirip ay sonuna kadar aç gezene de üzülmem . Olay siyasi istikrarsızlık , ekonomide ki dalgalanma olabilir tabiki ama bunlarıo GÖRE GÖRE VATANDAŞ EŞEKÇESİNE YAZDIĞIM GİBİ DAVRANIYOR SONRA DA AĞLANIYORSA evet bir yerimle güler dalga geçerim .

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Müstehak bu millete yani kimse isyan etmesin

Ne ekersen tarladan o çıkar
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2008, piyasadan milyonlarca alacakla battım, 3-4 araba, oturduğum villa yarı fiyatına gitti, kafama silah da dayandı bıçakla saldrıya da uğrdım ,evime haciz geldi eşyaları topladılar götürdüler, borcu ödedim eşyaları almadım yenisini aldım... evimi de arabalarımı da eşyalarımı da alan mezarcılar ne oldu bilemem ama ben şu an ne durumda mıyım? memleket batsa ipimde olmaz, yarın borçlarımı öder, kasalarımı alır evleri kiralar arabaları satar giderim, ömür boyu da çalışmam... artık bırakın şu mezar muhabbetini, ciddi konuya ya ciddi yazın ya da yazmayın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Batan insanlar gözleri kararmışcasına borç batağında iken gece klüplerinde altlarında kiralık yada kredili araçlarla gezerken amman bir daha mı gelicez dünyaya kafasında yaşarken.. ben niye üziliyim.. inan şurda yazanlar kadar borç batağında olanlar batmış olanlar halini umursamayanlar düşünse kendini böyle olmazdık belkide.. ben gram üzülmüyorum.. değişen hiç bir şey yok..

bana sorsan ben ülke olarak nasıl ayakdayız hayret içindeyim.. yapılan projelerin verilerine bakıyorum nerdeyse hepsi zararda köprüler yollar.. bakıyorsun kurumlar zararda telekom ,thy karda olduğumuz kar ettiğimiz bir şey yok..
    ülkede zaten adam akıllı bir icadımız dünyada lider olduğumuz bir teknoloji üretim dalıda yok olsa olsa fiks kumaş falandır... ben hala nasıl ayakda kaldığımıza şaşıyorum ayaktaysak normalin dışında bir şeyler olduğu kesin..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben insanların hala daha borçla alım yapmalarını hayretle izliyorum , bulunduğum konum itibari ile bu tarz işlemleri ben yürütüyorum gereksizce milyonluk borca giriliyor ve insanımız akıllanmadıktan hesabını bilmedikten sonra bizim gibi belli bir kesimin duşuncesi veya davranışı ile bu ulkede bişey olmaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ahanda fityoooo

Şu videoyu izliyoruz sonra küfür etmiyor öyle mi ? Ne güzel memleketimiz var.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşılıksız çeklerden de bahsedelim biraz. Alacaklarımızı alamıyoruz ki vereceklerimizi verelim. Koskoca belediyeler ödeme yapmıyor şaka gibi. Muğla belediyesinin sadece bize olan borcunu duysanız şaşırırsınız. Her hafta düzenli olarak arıyorum kendilerini sağolsunlar, muckkk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    adam işsiz güçsüz gitmiş taksitle iphone 7 plus almış şimdi ben kafa bulmıyımda ne yapıyım .. artık ciddiye bile alamıyorum.. mantığın bilimin ilimin fizik kurallarının bittiği bir noktadayız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam işsiz güçsüz gitmiş taksitle iphone 7 plus almış şimdi ben kafa bulmıyımda ne yapıyım .. artık ciddiye bile alamıyorum.. mantığın bilimin ilimin fizik kurallarının bittiği bir noktadayız..
    iyi de konu başlığı k.çında don olmayanların aldığı IPhone değil ki? yahu koca koca zincirler batıyor, starbucks krediye girmiş kendine ada mı satın almış? McDonalds KOBİ kredisi çıkmadı diye mi zora girmiş? MANGO kendi mülkünden sıkıldığı için mi kapatmış?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iyi de konu başlığı k.çında don olmayanların aldığı IPhone değil ki? yahu koca koca zincirler batıyor, starbucks krediye girmiş kendine ada mı satın almış? McDonalds KOBİ kredisi çıkmadı diye mi zora girmiş? MANGO kendi mülkünden sıkıldığı için mi kapatmış?
    işte anlatabiliyorsan buyur anlat .. ben en basit donsuz adam üstünden anlatıyorum .. donsuz adam candır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte anlatabiliyorsan buyur anlat .. ben en basit donsuz adam üstünden anlatıyorum .. donsuz adam candır..
    işte örneği o şekilde verince herkes 'oh olsun, l sana bomba!' moduna giriyor... kapanan çok ciddi firmalar var, bunu da ciddi tartışamayacaksak açalım bir TypeR konusu, bütün geyiklerimizi dökelim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler