Olaylara bak arkadaş insanlar neler neler yaşamışlar pes![]()
Olaylara bak arkadaş insanlar neler neler yaşamışlar pes![]()
plakalıkla takın app nizi.
Pleksite olunca veya direk yapıştırınca mimleniyor.
#KGdetanirlar
Önceki aracımla mühürlü app+pleksi ile gezdim hiçbir çevirmede sıkıntı yaşamadım. Bu aracı yeni aldım henüz 1 defa çevirmeye girdim. Üzerinde mühürlü app var. Mühür mavi kısımda dikkatli bakmayınca çok belli olmuyor. Yukarıda denilen gibi elinde ipad benzeri bir cihazla yaklaştı. Araca doğru yaklaşırken öne eğildi plakaya göz gezdirdi cama geldi. Ruhsatı uzattım buradan herşeyi görüyoruz beyefendi ehliyet yeter dedi. Uzattım ehliyeti bana baktı fotoya baktı. Buyrun iyi günler deyip yolladı. İzmir'e geldi 1 haftalık. Öne orjinal plakayı taktım çok çirkin duruyor ama riske girmemek gerek.
Müsait bir zamanda emniyetten çıkaracam yeni 2 plaka. Orjinal plakaya pleksi ile gezerim. Riske gerek yok bence. Bir de şu fatura vs. diyolar. Atarım ruhsatın içine.
Plakanın dışardamı basıldığını, odadanmı verildiğini nasıl anlarız? Arabamı yeni aldım ben üzerinde app var, bağcılar appye benzer plaka basıyor diye duymuştum varmı öyle birşey?
Daha önce yazmıştım bekliyorum diye mahallemizdeki galerici abi sağolsun emniyete falan gitmeden halletti işimi taktım orjinal plakalarımı kafam biraz daha rahatladı![]()
evde 6 tane app plakam var son seferde çıkanları aldılar yoksa 8 olcaktı hahaha![]()
Bıle bıle lades olmus
her yerde bas bas bagırıyorlar app yasak dıye
takın orjınal plakayı kafa rahat gezın
Orjinal plaka 35 TL ise Beşiktaş APP 200 TL olsun herkes kazansın![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
ben gittigidiyorda bjk baskı app plaka bastırdım tek muhurlu 6 kere çevirmeye 1 kerede jandarma kontrolune girdim hiç birşey demeiler
Şimdi benim durum karmakarışık![]()
Ön APP Mühürsüz, ama bagajda mühürlü APP var
Arka Mühürlü APP var
Bagajdaki Mühürlü APP ve Arkadaki Mühürlü APP yi söküp eskitip emniyete versem eskidi bu deyip yenisini çıkartabiliyor muyum.
Ayrıca gişedeki Memur beyler haaa bu APP gel sana bide 400 lira ceza yazalım derler mi ?
Hafta içi gidip halledeceğim umarım bu plaka işini
Bugün atv haberde yine çıktı can sıktıbence ruhsatın orjinal ve ya mühürlü olup olmadığına bakmak lazım. Kaçakçılık yapsam appden yakalanmam heralde.
Ölürüm Türkiyem...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)