User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu Modifikasyonlar Muayeneden Geçer mi?

MehmetBora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok iyi yapiyorlar. Polis yolda gordugunede saglam cezalar yazsa keske

Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu sis işinden bi vazgeçin artık yahu..
    Aynı fikirde değilim. Sisli, yağmurlu ve kapalı havalarda amacına uygun olarak açıldığı sürece bir problem teşkil etmez görüşündeyim. Neticede trafikte farkedilir olmak her zaman daha güvenlidir.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstasyona bağlı çoğu şey benim aracımda yay ve film dahi yoktu . Tek stock olmayan orta susturucum iptaldi ve kaldı malesef. Muhtemelen gti oldugu icin bıraktı ... görevli.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MehmetBora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı fikirde değilim. Sisli, yağmurlu ve kapalı havalarda amacına uygun olarak açıldığı sürece bir problem teşkil etmez görüşündeyim. Neticede trafikte farkedilir olmak her zaman daha güvenlidir.
    Yagmurda neden gerek duyuyorsun? Ayrica halojenlerle gorunur olmuyor musun yada normal farlarin ne ise yariyor? Yagmurda acinca yerden direk ondeki soforun gozune yansiyor. Xenon far da siste halojenden daha az gorus sagliyor. Bunlar mi guvenlik anlayasiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstasyona bağlı çoğu şey benim aracımda yay ve film dahi yoktu . Tek stock olmayan orta susturucum iptaldi ve kaldı malesef. Muhtemelen gti oldugu icin bıraktı ... görevli.
    Bu işin bir standartı yok demek ki görevli abimizin ruh haline göre şansa gireceğiz.

Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yagmurda neden gerek duyuyorsun? Ayrica halojenlerle gorunur olmuyor musun yada normal farlarin ne ise yariyor? Yagmurda acinca yerden direk ondeki soforun gozune yansiyor. Xenon far da siste halojenden daha az gorus sagliyor. Bunlar mi guvenlik anlayasiniz?
    Savunumu yaparken halojen, xenon, led veya başka türte bir ışık sisteminden bahsetmedim ve özel olarak "amacına uygun" vurgusunu yaptım. Gözün gözü görmediği biçimde yağışlarda olabiliyor. Tekrarlıyorum, farkedilir olmak her zaman güvenlidir ancak amacına uygun şekilde uygun materyaller kullanıldığında. Teşekkürler yorumunuz için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18 jant 3.5 yay cam film 2 numara geçmiştim ben ,
    Aracı çapraza almışlardı surtmemisti. 5 lik yay olsa muhtemelen kalırdi. Dudullu TÜV yer

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adı üzerinde sis farı yağmurda neden kullanıyorsunuz ki yağmurda ve akşam vakitlerinde ön arka sis farları gözü fazlasıyla rahatsız ediyor bunun savunması olmaz yani

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adı üzerinde sis farı yağmurda neden kullanıyorsunuz ki yağmurda ve akşam vakitlerinde ön arka sis farları gözü fazlasıyla rahatsız ediyor bunun savunması olmaz yani
    Yoğun yağmurda siyah ve ıslak asfalt ışığı emiyor o yüzden sis farı yoldaki çukuru vs görmekte yardımcı oluyor zaten yoğun yağmur ,sis ve karlı havada kullanılmak için var sis farı tabiki halojen ampulle kullanılırsa ayrıca yağmurda ön arka ayrı ise sadece önü açmak lazım ön sis ne kadar işe yarıyosa arkada yağmurda bi o kadar göz alıyor

Sorulan sorulardan sis konusunda sigortasını sökün yanmaması hafif kusur ayrıca ampule değil ama balasta bakıyolar görünürde balast varsa kalır balastlar görünürde ise sökmek gerek

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5)9 farklı opsiyonlu sis çakarlar mevcut, bunu arka sislere uygulasam ve istasyona gidince sabit moda getirsem fark edilir mi, edilse vizeden geçer mi?
    Savunumu yaparken halojen, xenon, led veya başka türte bir ışık sisteminden bahsetmedim ve özel olarak "amacına uygun" vurgusunu yaptım. Gözün gözü görmediği biçimde yağışlarda olabiliyor. Tekrarlıyorum, farkedilir olmak her zaman güvenlidir ancak amacına uygun şekilde uygun materyaller kullanıldığında. Teşekkürler yorumunuz için.
    birbirimizi kandırmaya gerek yok bence..

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk önce çocuğu doğurup sonra don biçsen iyi olur sevgili kardeşim. Aracını apaçi mod yaptıktan sonra hele hele o sislerle yiyeceğin küfürlerle bol bol yeni akrabaların olacaktır.

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orta da olmayan bir araç için konu açılıp varsayımlarla muhabbet ediliyor.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belli olmuyo muayene elemanının ruh haline göre degişiyo, riskli parcaların önceden orjinali parası vs hazırlanmalı sonra birşey sökülmeden muayeneye sokulmalı sök derlerse orjinalini montalarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadireren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoğun yağmurda siyah ve ıslak asfalt ışığı emiyor o yüzden sis farı yoldaki çukuru vs görmekte yardımcı oluyor zaten yoğun yağmur ,sis ve karlı havada kullanılmak için var sis farı tabiki halojen ampulle kullanılırsa ayrıca yağmurda ön arka ayrı ise sadece önü açmak lazım ön sis ne kadar işe yarıyosa arkada yağmurda bi o kadar göz alıyor

Sorulan sorulardan sis konusunda sigortasını sökün yanmaması hafif kusur ayrıca ampule değil ama balasta bakıyolar görünürde balast varsa kalır balastlar görünürde ise sökmek gerek
    Bol asfalt emisyonlu yolu aydınlattığını iddaa ettiğin (şahsen karşıdaki sürücüyü kesinlikle kör ediyor) sis farlarınla güzel sürüşler dilerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arda_7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18 jant 3.5 yay cam film 2 numara geçmiştim ben ,
    Aracı çapraza almışlardı surtmemisti. 5 lik yay olsa muhtemelen kalırdi. Dudullu TÜV yer
    Teşekkür ederim

Alıntı kadireren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birbirimizi kandırmaya gerek yok bence..
    Grande punto arka sis cakar, geri lamba led uygulaması - YouTube dediğim olay bu, görsel bir modifikasyon olması yanında AMACINA UYGUN olarak pist yarışlarında gazlarken de farkedilir olabilirsin. Seni kandırmaya ihtiyacım yok dostum.

Alıntı Aero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk önce çocuğu doğurup sonra don biçsen iyi olur sevgili kardeşim. Aracını apaçi mod yaptıktan sonra hele hele o sislerle yiyeceğin küfürlerle bol bol yeni akrabaların olacaktır.
    Alıntı Aero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta da olmayan bir araç için konu açılıp varsayımlarla muhabbet ediliyor.
    Çocuğu doğurttuktan sonra beni yolda o şekilde AMACINA UYGUNSUZ görürsen sağa çekip akrabam olmayı dene, öyle konuşalım. Terbiyeni takın. Benimde lugatım da bolca argo var ancak bu şekilde bir üsluba gerek yok. Burada ama doğru ama yanlış bilgi paylaşımı yapıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu videodan sonra canlandı zaten herşey gözümde daha bir şey demeye gerek yok iyi sürüşler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu videodan sonra canlandı zaten herşey gözümde daha bir şey demeye gerek yok iyi sürüşler
    Eyvallah çok başka kafalardayız o halde lütfen konumu kirletmeyin.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sis farı kullanan bırı değılım onu ılk önce belırteyım..

2918 sayılı Karayolları Trafık Kanunu’nun Işıkların kullanılması başlığı altındakı 64'üncü maddesı;

ön sis ışıklarının sisli, karlı ve sağnak yağmurlu havalarda yakılabılır olduğunu söylüyor..

hatta Audı nın üst segmentlerınde 5 yıldır, alt segmentlerınde de 1/2 yıldır sis tuşu şu şekılde yağış logolu olarak kullanılıyor..

ki, ön sis farı yakılmasa bıle çoğu aracın gündüz farı sis farının orada olduğu ıçın sis farıymış gıbı yanıyor..

tekrar söylüyorum sis farı kullanan bırı değılım, ön sis farlarımı aydınlatmanın olmadığı karanlık köy yolu vb görüş açısının düşük olduğu yerlerde kullanırım ve ışım bıtınce kapatırım, arka sis farınıda sadece siste yakarım bugüne kadar toplasan 2/3 kere ya yaktım ya yakmadım..

ama bazen araç rengı yol rengı göz yanılmasına neden olabılıyor yada güneşlı yaz günlerınde dıkkatımız azalabılıyor dalgınlık olabılıyor, ben yaz kış gece gündüz demeden kısa farlarımı hep yakıyorum..

çoğu zaman benım gıbı farlarını yakmış olduğu ıçın son anda fark ettığım araçlar oldu ve aynı şekılde fark edıldığıme de emınım..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bol asfalt emisyonlu yolu aydınlattığını iddaa ettiğin (şahsen karşıdaki sürücüyü kesinlikle kör ediyor) sis farlarınla güzel sürüşler dilerim.
    Teşekkür ederim , şahine bi-xenon mercekli far yapacak kadar ne olduğunu bilen biriyim dediğim yanlış olduğunu düşünmüyorum

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tecrübeli arkadaşlara bir soru da ben sorayım,
    İtb'li saxo vts muayeneden geçer mi?

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Asıl ben aynı fikirde değilim.

Gördüğüm Xenon sis farlarının hepsi 6000K.
    Siste, yağmurda, karda vs. hiçbir işe yaramaz, sadece aracın önünde ileriyi görmeni engelleyen bir ışık duvarı oluşturur.
    Bir de, karşıdan geleni kör ettiği ile kalır.

Sis ve yağmurda görüşü iyileştirecek ışık rengi 3500 - 4200 K arasıdır.
    Ama takmazlar işte, çünkü "cool" değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler