İstasyona bağlı çoğu şey benim aracımda yay ve film dahi yoktu . Tek stock olmayan orta susturucum iptaldi ve kaldı malesef. Muhtemelen gti oldugu icin bıraktı ... görevli.
Bu işin bir standartı yok demek ki görevli abimizin ruh haline göre şansa gireceğiz.
Savunumu yaparken halojen, xenon, led veya başka türte bir ışık sisteminden bahsetmedim ve özel olarak "amacına uygun" vurgusunu yaptım. Gözün gözü görmediği biçimde yağışlarda olabiliyor. Tekrarlıyorum, farkedilir olmak her zaman güvenlidir ancak amacına uygun şekilde uygun materyaller kullanıldığında. Teşekkürler yorumunuz için.![]()
18 jant 3.5 yay cam film 2 numara geçmiştim ben ,
Aracı çapraza almışlardı surtmemisti. 5 lik yay olsa muhtemelen kalırdi. Dudullu TÜV yer
Adı üzerinde sis farı yağmurda neden kullanıyorsunuz ki yağmurda ve akşam vakitlerinde ön arka sis farları gözü fazlasıyla rahatsız ediyor bunun savunması olmaz yani
Yoğun yağmurda siyah ve ıslak asfalt ışığı emiyor o yüzden sis farı yoldaki çukuru vs görmekte yardımcı oluyor zaten yoğun yağmur ,sis ve karlı havada kullanılmak için var sis farı tabiki halojen ampulle kullanılırsa ayrıca yağmurda ön arka ayrı ise sadece önü açmak lazım ön sis ne kadar işe yarıyosa arkada yağmurda bi o kadar göz alıyor
Sorulan sorulardan sis konusunda sigortasını sökün yanmaması hafif kusur ayrıca ampule değil ama balasta bakıyolar görünürde balast varsa kalır balastlar görünürde ise sökmek gerek
İlk önce çocuğu doğurup sonra don biçsen iyi olur sevgili kardeşim. Aracını apaçi mod yaptıktan sonra hele hele o sislerle yiyeceğin küfürlerle bol bol yeni akrabaların olacaktır.
belli olmuyo muayene elemanının ruh haline göre degişiyo, riskli parcaların önceden orjinali parası vs hazırlanmalı sonra birşey sökülmeden muayeneye sokulmalı sök derlerse orjinalini montalarsın
Teşekkür ederim
Grande punto arka sis cakar, geri lamba led uygulaması - YouTube dediğim olay bu, görsel bir modifikasyon olması yanında AMACINA UYGUN olarak pist yarışlarında gazlarken de farkedilir olabilirsin. Seni kandırmaya ihtiyacım yok dostum.
Çocuğu doğurttuktan sonra beni yolda o şekilde AMACINA UYGUNSUZ görürsen sağa çekip akrabam olmayı dene, öyle konuşalım. Terbiyeni takın. Benimde lugatım da bolca argo var ancak bu şekilde bir üsluba gerek yok. Burada ama doğru ama yanlış bilgi paylaşımı yapıyoruz.
sis farı kullanan bırı değılım onu ılk önce belırteyım..
2918 sayılı Karayolları Trafık Kanunu’nun Işıkların kullanılması başlığı altındakı 64'üncü maddesı;
ön sis ışıklarının sisli, karlı ve sağnak yağmurlu havalarda yakılabılır olduğunu söylüyor..
hatta Audı nın üst segmentlerınde 5 yıldır, alt segmentlerınde de 1/2 yıldır sis tuşu şu şekılde yağış logolu olarak kullanılıyor..
ki, ön sis farı yakılmasa bıle çoğu aracın gündüz farı sis farının orada olduğu ıçın sis farıymış gıbı yanıyor..
tekrar söylüyorum sis farı kullanan bırı değılım, ön sis farlarımı aydınlatmanın olmadığı karanlık köy yolu vb görüş açısının düşük olduğu yerlerde kullanırım ve ışım bıtınce kapatırım, arka sis farınıda sadece siste yakarım bugüne kadar toplasan 2/3 kere ya yaktım ya yakmadım..
ama bazen araç rengı yol rengı göz yanılmasına neden olabılıyor yada güneşlı yaz günlerınde dıkkatımız azalabılıyor dalgınlık olabılıyor, ben yaz kış gece gündüz demeden kısa farlarımı hep yakıyorum..
çoğu zaman benım gıbı farlarını yakmış olduğu ıçın son anda fark ettığım araçlar oldu ve aynı şekılde fark edıldığıme de emınım..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Asıl ben aynı fikirde değilim.
Gördüğüm Xenon sis farlarının hepsi 6000K.
Siste, yağmurda, karda vs. hiçbir işe yaramaz, sadece aracın önünde ileriyi görmeni engelleyen bir ışık duvarı oluşturur.
Bir de, karşıdan geleni kör ettiği ile kalır.
Sis ve yağmurda görüşü iyileştirecek ışık rengi 3500 - 4200 K arasıdır.
Ama takmazlar işte, çünkü "cool" değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)