çok geçmiş olsunn![]()
cok sagolun arkadaslar azıttılar yıne serefsızler bunları asıcaksın ya yaşamaları bile fazla bu ulkede bunları polıs vurdugu zmn fln acımıyorum gayet mutlu oluyorum 1 tane eksılıyo en azından
gecmis olsun bro
www.honda-tech.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Dün gece ilk defa araba dışarda kaldı ev ve otel dışında.Bu konuyu okuyunca dün gece uyku girmedi gözüme resmen 3 defa kalkıp baktım arabaya.Geçmiş olsun tekrardan
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
cok cok sagolun arkadaslar yavuz walla her zmn alıyodum dedım 10 dkya cıkıcam o arada gitti valla.
koray sen bana sor bıde allahtan manav var evın onunde 24 saat acık onun kapısına cektım ama gene 50 kere cama cıkıp cıkıp baktm bnde
Aslında herşey onlara bağlı adamlar niyeti koyduktan sonra heryerden çalıyorlar.Bizim arkadaşın arabasını evin garajından çalmışlardı şerefsizler arabayı bulduklarında aksları kırılmıştı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)