gelmiş geçmiş olsun abi inan çok üzüldüm inşallah her şey zamanla rayını oturur.
Geçmiş olsun. Ticarette batmalar çıkmalar olur derler hep. Bulunduğumuz dönemde *****. Yaşımdan dolayı direk sizin düşüncelerinizi anlayamam ama babamın da iflas ettiği dönemi hatırlıyorum, bir kapı kapanıyorsa başka bir kapı illa ki açılıyor bunu biliyorum. Bu zararın size maddi ve ya manevi yönde illa ki bir yararı da olacaktır emin olun. Umarım her şey daha da güzel olur.
Hocam herşey insanlar için sıkma canını. Allah sağlık verdiği sürece herşey düzelir. Bu ülkede kimler ne bataklardan çıktı sen mi çıkamayacaksın![]()
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer ticaret hayatında işler bazen kontrol dışına çıkıyor hele ülke Türkiye ise.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Allah yardımcınız olsun. Düşmez kalkmaz bir Allah. 2011 yılında babam 40yıllık birikimini kaybetti üstüne o kadar borçlu kaldı. Ama çok şeyin farkına vardı/vardık. Rızkı veren Allah, hiç ummadığın anlarda hiç ummadığın yerlerden kapı açabiliyor. İnşaAllah eskisinden daha iyi bir duruma kavuşursunuz.
MR.EVO53
Çok geçmiş olsun içim gitti mesajı okurken abi ama inancınız ile yenebileceğinize inanıyorum herkesin dediği gibi sağlık olsun gerisi çözülür bilincsiz mesaj yazanlar çok iyiler kimse kusura bakmasın çalışanlarımızın hiçbirinin evine tek maaş girdiğini görmedim akıllı olan kazanır bu devirde zengin denilen kısmada piyango cıkmıyor aklını kullanıyor ben öğrenci iken bile yapabiliyorsam yapılabilir.
Geçmiş olsun, Allah güç ve nasip bolluğu versin bundan sonra..
çok üzücü böyle haberler, çok geçmiş olsun
iş alanınızı ve yeni planlarınızı paylaşabilirseniz destek olabileceğimiz noktalarda memnuniyetle yardımcı olmak isterim.
Geçmiş olsun.Ailecek bir arada ve sağlıklıysanız elde edilmesi zor bir servetin sahibisiniz zaten.Diğer kayıplar giderilir.Ağa, paşa nur yemiyor;karnınızı doyuracak parayı nasıl olsa kazanırsınız.
Her şeye alıştırıldığı gibi, çevremizde sıkça şahit olduğumuz durumlardan maalesef umarım en kısa sürede toparlanırsınız geçmişler olsun.
Allah yardımcınız olsun , sabır versin. İnşallah daha iyi şeylere vesile olur da bugünleri gülerek hatırlarsınız.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
İnsan'ın "zor" zamanlarındasınız, kişisel/öz eleştirinizi mutlaka yapın.. insan bulunduğu duruma sadece çevresel faktörlerden dolayı gelmiyor.. düşüncelerimiz ve yaptıklarımız 1.sırada
Bize ait bir söz vardır "cana geleceğine, mala gelsin"
Bütün Tech ailesinin Regaib Gecesi "Hayır!" lı olsun.
group b ___
Aileniz yanınızda, çok şükür sağlığınız yerinde. bundan değerli başka bir sermaye yok zaten.
eminim bu zor zamanları da beraber atlatacaksınız. inşallah her şey istediğiniz gibi olur bundan sonra
Öncelikle geçmiş olsun. Herkesin yazdığı gibi öncelikle sağlığınıza dikkat edin. Akıl sağlığını bu sebepten yitiren çok insan tanıdım. İnsan yaşadığı hayattan geri düşünce psikolojisi çok bozuluyor. Birde aynı sektörde tekrar çalışma ihtimali çok azalıyor insanlar yolda görse selam vermez duruma geliyor. Tavsiyem bir süre başka bir şehirde maaşlı çalışmanızdır.
Aile olarakta çok yıpranmassınız bu şekilde yoksa alacaklilar devamli taciz edecektir buda ailede huzur bırakmaz. Allah sağlık verdikçe çalışıp kimseye muhtaç olmadan hayata tutunabilirseniz Allahin yardimiyla herşey yoluna girer.
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)