Kavanozdaki adama baktım da..
Ne güzelmiş o zamanki yaşantı.. En basiti, gazeteci bir soru soruyor adam soru sorduğu kişinin kitabını baştan sona okumuş da soruyor..
Şimdi olsa bırak gazeteciyi, kitap yazan birinin haberi el broşürü bile olmaz..
Kavanozdaki adama baktım da..
Ne güzelmiş o zamanki yaşantı.. En basiti, gazeteci bir soru soruyor adam soru sorduğu kişinin kitabını baştan sona okumuş da soruyor..
Şimdi olsa bırak gazeteciyi, kitap yazan birinin haberi el broşürü bile olmaz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
89-94 arası hiçbirzaman olmadı ne yazikki.. TRT vermiyor.. Ara ara birkaç bölüm var onlarda sanırım üyelerin kayıtları.. Ama 95-2002 arası bütün bölümler burada var
Bizimkiler - Tum Bolumler - YouTube
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
kaygısızlar efsaneydi.. memnun hostes sabriye usta hepsini çok iyi hatırlıyorum![]()
Siteyi baştan sona inceledim tam bir arşiv. Mükemmel gerçektennn
Günde 22.000 araç geçiyormuş boğaz köprüsünden 1973'deŞuan kaç?
http://www.trtarsiv.com/izle/130200/...rusu-belgeseli
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
cogu kisi hatirlamiyordur muhtemelen ama 2000 lerin basinda karanlikta kosanlar diye bir dizi vardi.ugur yucel haluk bilginer falan oynuyordu.Hala izledigim en iyilerden biridir.Keske bastan yayinlasalar
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Hakkaten inanılmaz yalnız.. 1978 yılı ve arkadaşın lafı şu " PİST İSTİYORUZ " Ayrıca giysiler saçlar başlar inanılmaz güzel... Bide yarışın başlangıcı göztepe ışıklar , bitiş fenerbahçe demek ki yön ters miş
3:23 de Trans-@m'ın arkasında john player special yazıyor , özel bir model falan mı acaba ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Tüplü araç röportajı da çok iyi. Ustanın diksiyon falan da çok iyi.O zamanlar güzelmiş hakkaten..
http://www.trtarsiv.com/izle/73581/t...icat-eden-adam
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)