User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
169 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: ülker Kafa Karıştırdı!

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O değilde ben geçenki hesaptayım kişi başına düşen milli gelir 11 bin dolarmış evet çıkarsa 22 bin dolar olacakmış.
    Normaldir yaparlar, enflasyon için hesaplama kalemlerini yastık kırlenti, meyve sıkacağı, bulaşık deterjanı tableti falan yapmışlardı.

Yine dolar yükselirken Gsmh arttı bir ara, hesaplama şeklini değiştirmişler ama ona bakmadım, olur yani isteseler bir gecede arttırırlar.

Eldeki malzeme bu inanan olur o yüzden, hatta neden yapmıyorlar anlamıyorum;

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aaa harbiden yaa.. İyi ki Almanyada değiliz.. O zaman arabaya daha zor binerdik.. Şükürler olsun..

Hem evetçilerin arabaları daha çok ses çıkarıyor böyle gümbür gümbür.. Güçlüler çünkü.. Vazgeçtim, evet diyorum artık ben!..

Hayır diyen herkes kaka insanlar artık gözümde!!!

Benim gibi laftan anlamaz birisini aydınlattığın için teşekkür ederim @dragon doğru yolu buldum artık ben..
    1.40 değil 5.60 mış hı?.. vay beeee...
    1.40'ı niye 4'le çarpıyorumki? sorusunu sorabildiği gün ülke adına güzel şeyler olmaya başlayacak zaten

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KAMBOZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak işte sizin yapınız bu , sıkıştığınız zaman hemen aşşağılama pozisyonuna geçiyorsunuz , kendizi böyle dev aynasında
    Gördükçede , hakir gördükleriniz sizi yönetecek
    haklısın ülkeyi fetöhatiplere mecbur edip cahil nesil yetiştirdikçe sülalesine söveceğimiz tipler bu ülkeyi yönetecek. çok yakındır pişman olucaksınız ama çok geç olucak. suratına bakmıcan tipler gelip burası artık bizim ülkemiz siz suriyeye gidin dediğinde anlayacaksında iş işten geçicek. iş başvurusu yaptığında patron suriyeli çıkıp türk olan sana yabancı almıyoruz dediğinde anlayacaksın.

ya gitmiş orada ülker kabul etmiş diyorsun. arkadaş neyi kabul etmiş? adam açık açık demiş 3-5 akpli şakşakçı bize kumpas kurup reklamı yanlış yere çektilerin kibarcasını söylemiş halâ bide kabul etmiş diyorsun. çıkmışın burda çokoprens asanları savunup sonra bize küfür ediyorsunuz diyorsun.

çokoprens asanlar sırf akpli diye seninle aynı karakterde mi? o şerrefine tükürdüğümün gereksizleri chplide olsaydı analarına söverdik. sen neden üstüne alınıyorsun? yaran mı var? ülkerin reklamından sonra koşa koşa bilali korumaya mı gittin? hayır bunları yapmadıysan niye üstüne alınıyorsun. Ulan benim annem bile akpli, tüm akplilere küfür etcek olsak kendi annemede etmiş olurdum.

bizim küfür ettiklerimiz çokopresn asan mallar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz daha kafa karıştırayım
    hezarfen havalimanı kimin derseniz. Berksan ailesinin yani ülker. aralarında ki tabirleri söylemiyorum bile. para verdiler mi alırken. yada alım satım yada koca arazinin devrine ait bir fotoğraf yok.
    doygun gıda ve türevleri gene aynı aile. BERKSAN yani ÜLKER türevleri.
    aynı şekilde ülkerin kapısında güvenlik olan birinin sabri berksan ülkeri satın alıyor. alınıp satılma ile ilgili bir anı yok. ne verdiler ne aldılar yok.
    kısaca hangi iktidar gelse işlerini yürüttüler. ordu dahil bu sürece.

neden mi biliyorum bu kadar. zamanında Faruk berksan vardı. önce otomobil federasyonuna sardı sonra yetmedi motosiklete yanaştı. her seferinde yapacaklarını anlatmaktansa iktidara yakınlığı ile oy almaya çalıştı.
    daha neler var neler.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bırakın ordaki fiyatı TL ile çarpmayı cıkarmayı ilkokul 4 işlemi koyayim rakamı görünce utanır belki bazıları

Almanya asgarisi saat başı 8.84 euro imiş kaynarklardan gördüğüm üzere, Günde 8 saat desek kazancları 1günde 70.72 euro yapar. bunuda 22 günle ile carparsak minimum 1555 euro yapar. güzel hatırınza aşagı yuvarlıyıp 1500 euro diyelim. Bizde ne 1400 TL

1 serisi 1.18 1,5 136hplik otomatik türkiye listesinde yazan en baz version burda : 144.600 TL

aynı motor ve sanzımanda almanyada listede yazan en baz : 27.500 euro

sonra yine ilkokul seviyesi 4 işleme geçiyoruz

Türk : 144.600 / 1400 = 103.2 ay
    Alman: 27.500 / 1500 = 18.3 ay ' da sahip olabiliyor

omo bonzon onlordo doho poholo, bozo koskonoyolor
    1881 - 193

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bırakın ordaki fiyatı TL ile çarpmayı cıkarmayı ilkokul 4 işlemi koyayim rakamı görünce utanır belki bazıları

Almanya asgarisi saat başı 8.84 euro imiş kaynarklardan gördüğüm üzere, Günde 8 saat desek kazancları 1günde 70.72 euro yapar. bunuda 22 günle ile carparsak minimum 1555 euro yapar. güzel hatırınza aşagı yuvarlıyıp 1500 euro diyelim. Bizde ne 1400 TL

1 serisi 1.18 1,5 136hplik otomatik türkiye listesinde yazan en baz version burda : 144.600 TL

aynı motor ve sanzımanda almanyada listede yazan en baz : 27.500 euro

sonra yine ilkokul seviyesi 4 işleme geçiyoruz

Türk : 144.600 / 1400 = 103.2 ay
    Alman: 27.500 / 1500 = 18.3 ay ' da sahip olabiliyor

omo bonzon onlordo doho poholo, bozo koskonoyolor
    az sabredin bor madeni ciksin o zaman siz seyredin memleketin halini. millet bor bulamazken biz ekmek arasi bor yiyecez ama simdilik beklemek lazim hedef 2023
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben bir olaya karşıyım adam 50 sene türkiyeye gelmemiş gurbette yaşamış ordan burası için oy kullanıyor bu adam bu bana saçmalık geliyor orda türkiyede hayalini kuramıcağı arabaya biniyor ferrah içinde yaşıyor. Yazın 15 gün Türkiyeye gelip süperiz diyip oy kullanıyor. Buna en yakınım halam dail almanyada audi a7 mi alsak mercedes G serisimi diyor. Yazın 3 hafta geliyor 2 haftası tatil bölgesi çeşme bodrum 1 hafta memleket tamamdır. Bu bana çok saçma geliyor.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az sabredin bor madeni ciksin o zaman siz seyredin memleketin halini. millet bor bulamazken biz ekmek arasi bor yiyecez ama simdilik beklemek lazim hedef 2023
    Borun çıkartılmadığını kim söyledi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yazmayayım dedim dayanamadım.
    Bana göre benim yaşıma göre ağzın süt kokuyor senin hala. Sorsalar herkesten daha müslümansın ama yalan konuşuyorsun! Nerede ne zaman su taşıdın lan eve sen! Yalancı herif! Utanmasan 60 darbesi sonrası karneyle verilen ekmek sırasında milletle muhabbet ediyordum falan diyeceksin.

Ha ne zaman su taşımışsındır biliyor musun. Sen bebeyken İstanbul'a gelmişseniz, bi arsaya gecekondu yapıp oturmuşsanız belediye de haklı olarak size su vermediyse, hah o zaman su taşımışsındır. Gecekondu kanunsuz bir iş iken yasal olmayan bir iş iken, devlet size su vermiyor diye tukaka olmuştur, sen de su taşımışsındır o zaman. Öyle bir durum varsa çok da iyi yapmış taşı toprağı altın İstanbul'un belediyesi.

Öyle bir şey yoksa, yalan söylüyorsun benden daha müslüman olan arkadaşım. Konseptiniz ajitasyon zaten sizin.
    Su taşıma olayından öte birşey daha var; gazeteler kuponla gaz maskesi dağıtmışmış. Dün gece üşenmedim bakabildiğim kadar arşivlere baktım bir tane haber yok. Sabah dayanamadım aile büyüklerine sordum ki hepsi üniversite mezunu ve çeşitli zorlukları görmüş, yaşamış insanlardır. Gazeteler kuponla gaz maskesi dağıttımı diye sordum 60-70 yaş civarındaki 4 aile ferdi biz hiç öyle birşey hatırlamıyoruz dediler. Biri sadece Ankara'daki hava kirliliğinden bahsetti ama o ara yine kuponla gaz maskesi veren olmamış.
    Zaten bu cümle, tek yerde karşıma çıktı o da haliyle ***** partinin reklamında çıktı.

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bir olaya karşıyım adam 50 sene türkiyeye gelmemiş gurbette yaşamış ordan burası için oy kullanıyor bu adam bu bana saçmalık geliyor orda türkiyede hayalini kuramıcağı arabaya biniyor ferrah içinde yaşıyor. Yazın 15 gün Türkiyeye gelip süperiz diyip oy kullanıyor. Buna en yakınım halam dail almanyada audi a7 mi alsak mercedes G serisimi diyor. Yazın 3 hafta geliyor 2 haftası tatil bölgesi çeşme bodrum 1 hafta memleket tamamdır. Bu bana çok saçma geliyor.
    yakında hepsini buraya gönderecekler zaten. başladılar şimdiden tek pasaport demeye.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben de duymuştum ve biliyordum bu bilgileri. Niyeyse evvelden beri hazzetmem bu pek sayın markadan.
    Belki üniversite sebepli Eskişehir'e 5 yılımı vermem sebeplidir bilmiyorum, ya eti ya da ithal bir marka seçiyorum çok zorda kalmadıkça üzerinde Ülker yazan bir ürün tercih etmemeye çalışıyorum. Hep siyasi ayağı olan bir markadır benim için.
    Soner Yalçın'ın Galat'ı Meşhur kitabını oku bak orada daha neler yazıyor neler. Şahsen bende eve Ülker markasına ait hiçbirşey sokmam.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bisiklete motorsuz taşıt vergisi gelecek,marketler artık ''poşet''leri ücretli verecek.

hala ülker çikolatalı gofret .
    imzasız..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borun çıkartılmadığını kim söyledi?

En en en en en basit anlatımı ile, Yani bilal'e anlatır gibi..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bisiklete motorsuz taşıt vergisi gelecek,marketler artık ''poşet''leri ücretli verecek.

hala ülker çikolatalı gofret .
    Bisiklete vergi gelmez; bisiklet kullanımı çok çok az. Naylon poşeti senelerdir metro para ile veriyor; bencede para ile verilsin hatta tamamen kaldırılsın. Eskiden kağıtlar ile taşınırdı, o naylon poşetin kalitesizleri öyle kötü kokuyor ki anlatamam; herif sıcacık ekmeği o kötü poşete koyuyor bende poşeti geri veriyorum ve bir güzelde kalaylıyorum.
    Bir tanesini güzel terbiye ettim, beni görünce hem eldiven takıyor ekmeği eldivenle veriyor hem de poşet vermiyor. (sen hangi elinle parayı alıyorsun hangi elinde ekmeği veriyorsun demiştim, devreler halen yanık kokuyor. )

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi canım kafayı yedireceksiniz insana abi ya

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.40'ı niye 4'le çarpıyorumki? sorusunu sorabildiği gün ülke adına güzel şeyler olmaya başlayacak zaten
    Abi onu sorgulamak için beyin olması gerekiyor insanda.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su taşıma olayından öte birşey daha var; gazeteler kuponla gaz maskesi dağıtmışmış. Dün gece üşenmedim bakabildiğim kadar arşivlere baktım bir tane haber yok. Sabah dayanamadım aile büyüklerine sordum ki hepsi üniversite mezunu ve çeşitli zorlukları görmüş, yaşamış insanlardır. Gazeteler kuponla gaz maskesi dağıttımı diye sordum 60-70 yaş civarındaki 4 aile ferdi biz hiç öyle birşey hatırlamıyoruz dediler. Biri sadece Ankara'daki hava kirliliğinden bahsetti ama o ara yine kuponla gaz maskesi veren olmamış.
    Zaten bu cümle, tek yerde karşıma çıktı o da haliyle ***** partinin reklamında çıktı.
    Boşwer be kardeşim... Kaç ceza puanı ise yazacağım valla.
    Masturbasyon kadar yaşı var topu topu, kendini tatmin etmeye çalışsın böyle yazarak, yaşamadığı şeyleri yaşamış gibi yazarak, su taşıma sorularına falan cevap vermeyerek.
    Bunlarda kul hakkı kavramı da yok, yalan kavramı da yok, Allah (cc) korkusu da yok.....
    Okumadan imzalamam.....

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kandırıldın otur 0 (sıfır).
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler