User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
119 sonuçtan 115 ile 119 arası

Konu: Uçmuş 2.el fiyatlari gercek mi?

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayram üstü 3-5 daha artar fiyatlar , kurbandan sonra düşüş eğilimi gösterir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla fiyatların hastasıyım. O kadar hızlı yükseliyor ki şaşıyorum. Dolardı euroydu sterlindi falan bunları bir kenara bırakalım. Alım gücü artmıyorsa bu yükselişe rağmen satışlar nasıl devam edebiliyor? Satışlar devam etmiyorsa zaten fiyatlar sunidir. Alıcı olmadıktan sonra sıfır fiyatı isterse %500 artsın. Fakat işin garip yanı alıcı var, yani yıllardır fiyatlar böyle yükselirken satışlar hep devam etti. Ya bu millet çok zengin ya da bu işte bi
    iş var. Malın fiyatı %100 artıyor hala satıyor ibretlik yani. Ev fiyatlarıda böyle sürekli artıyor ama millet hala
    alabiliyor. GTA gibi para şifresi falan varda bir tek ben mi bilmiyorum acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene 140a konuştuğumuz ama anlaşamadığımız 1+ daireye müteahhit bu sene 93e verdi
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın eski piyasa fiyatlarında mk4 var sunrooflu, ama çok işi var, alırım uğraşırım diyen varsa numarasını vereyim ama işi çok.

Sahibindene düşmesin

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scorpion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla fiyatların hastasıyım. O kadar hızlı yükseliyor ki şaşıyorum. Dolardı euroydu sterlindi falan bunları bir kenara bırakalım. Alım gücü artmıyorsa bu yükselişe rağmen satışlar nasıl devam edebiliyor? Satışlar devam etmiyorsa zaten fiyatlar sunidir. Alıcı olmadıktan sonra sıfır fiyatı isterse %500 artsın. Fakat işin garip yanı alıcı var, yani yıllardır fiyatlar böyle yükselirken satışlar hep devam etti. Ya bu millet çok zengin ya da bu işte bi
    iş var. Malın fiyatı %100 artıyor hala satıyor ibretlik yani. Ev fiyatlarıda böyle sürekli artıyor ama millet hala
    alabiliyor. GTA gibi para şifresi falan varda bir tek ben mi bilmiyorum acaba
    Eskiye nazaran kredi kolaylığı. Çalışan herkese piyasa arabası alacak kadar neredeyse her miktarı çekebilme özgürlüğü vs .

Ben söyleyeyim, borcu olmadan araba alan herhalde yüzde 5 10 falandır.

Satışlar banka desteği kalkarsa durur. Diğer türlü 60 binlik araba 250 bin de olsa alınır bir şekilde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler