Herkes malını överek satmaya çalışır, bu arkadaşta boklayarak satmaya çalışıyor. Belki de ayıplı malmış, ucuza satılıyordur diye düşünen sazan.avi leri bekliyordur...
Herkes malını överek satmaya çalışır, bu arkadaşta boklayarak satmaya çalışıyor. Belki de ayıplı malmış, ucuza satılıyordur diye düşünen sazan.avi leri bekliyordur...
Bu kadar teknik arıza olacak daha ilk etapta arabayı mekanik olarak bu kadar elletmeden önce almanyaya yollar yerinde tespit yaptırırsın 3 Kez aynı arıza tekrarı halinde kanun gereği aracın yenisiyle değişim hakkı da mevcut
satmak için koymamış bence.
maksat ilgi çekip mb nin ilgilenmesini sağlamak, rezil etmek.
bunada kayıtsız kalmazlar umarım, sonra bizim opel servis muhabbetine döner![]()
Bu kadar olucakta millet mahkemeye gitmeyecek bıraksınlar bu işleri .
reklam kokan haraketler..okadar açık net ve şeffafsın plaka yok.koysana kardeşim şenlensin ortalık
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Servisten dememişler mi "200 km lere çıkmak yasal değil, hem de çok tehlikeli neden o hızlara çıkıyorsunuz ki, tabi araba titrer" diye.
Aynısını bana Honda da 120 km için söylemişlerdi. İşi bilmiyor Mercedes Servisi.
sonuçta 4 parça kavuçuk üstünde yol alan kul yapısı araç. titreme olabilir ama üreticinin de sorunu çözmesi lazım bence...
sen tut 1trilyon kusur milyar para ver araba al sorun yasa. eger ki anlatilan hikaye dogruysa bildigin cinayet sebebi. gerci bu kadar paraya araba alan adama pek koymaz hic bi sey bilmiyorsa pert etsinler araci tum arac sahipleri hep beraber odeyelim![]()
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
mercedes te olsa sorun çıkabiliyorr, ben bi link koyayım merak eden otursun dahasını araştırsın
2015 S Class w222 failure after failure! - Mercedes-Benz Forum
Valla ister Mercedes ister Bajaj ister Ferrari olsun bu gibi sonu bilinmeyen ve çözülemeyen durumlarda neden yeni araç vermez firmalar. Batacaklar sanki!!! Neden bu kadar arabanın anasını ağlatana kadar sök-tak yaparlar. Çoğumuzun da bildiği gibi servislerde ciddi mana işi bilen usta sayısı çok çok az. Herkes serviste öğreniyor ne öğrenecekse sonra oradan ayrılıp kendi dükkanını açıyor. Neyse konuyu dağıtmadan ben 310.000 Euro para vereceğim sorunlu bir araç olacak ve arabayı lego ya çevirtecem. Yok öyle!!! Bunları yazdıktan sonra kusura bakmasında araç sahibi kendine aşağıda belirttiği işlerden birini beğensin. Meşhur olma yolunda ilk adım atılmış. Hadi hayırlı olsun.
Life is Too Short To Stay Stock
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)