User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Tekirdağ trafiği ilginç olaylar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CVK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam saat 9 civarları, yelken klübun orada ışıklardan kalktıktan sonra (totalın orası) şehri bilmeyenler için sahil yolu diyeyim. Önümde 40-50 ile giden bir suzuki jipe selektör yapıyorum çekilmiyor. Bİr daha yaptım yine çekilmedi ben de sağından geçtim zorla makas atmaya mecbur bırakıyorlar insanı. Daha sonra arkadaş feryat figan ortalığı kopartıyor selektör korna vs. Kenara çektim durdum. Geldi yanıma;

- Tekirdağlı değil misin sen

- Tekirdağlıyım

- İleriden sola dönücem diyor bilmiyor musun diyor

- Sinyal ver ne bileyim döneceğini dedim, insan gibi yol istiyoruz vermiyosun serserilik mi yapalım illa sağından mı geçeyim direk dedim

- Adam bana serserisin evet dedi.

- Tamam dayı dedim ilerlerdim uzatmadım.

İleriden sola dönücem dediği yol 1 kilometre uzaklıkta. 1 km boyunca arkadaş sola döneceği için arkasında tıntın gitmek zorundayız. Ki hız sınırı 70 eleman 40 la gidiyor.

Başka Tekirdağlı varsa soruyorum ben mi cinsim belalar beni buluyor yoksa harbiden trafikte sorun mu var. İstanbul'da daha rahat araç kullanıyorum resmen.

Bana serseri diyen arkadaşın bu arada sisler yanıyor ama tek far yanmıyor
    Vallahi bende sık sık Tekirdağ a gelip gidiyorum. Zaten kapaklı ilçesinde yaşıyorum. Bu ve bunun gibiler var genellikle bizim buralarda İstanbul dediğin gibi daha rahat bu konuda çünkü artık herkes kurt olmuş trafikte. Gözünü açmazsan gözünü açtırırlar ama bizim buralar öyle değil malesef...

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafana takma her yerde var öyle hanzolar İtele sağından git , yorma kendini. Türkiyenin çoğu yerini gezdim işim dolayısıyla bugüne kadar. Geçen hafta iskenderuna gittim kazalı bir araç için. gitmez olaydım , oradaki arabaların neden pert patlak olduğunu anladım. böyle bir trafik görmedim ben. hindistan gibiydi amk
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafana takma her yerde var öyle hanzolar İtele sağından git , yorma kendini. Türkiyenin çoğu yerini gezdim işim dolayısıyla bugüne kadar. Geçen hafta iskenderuna gittim kazalı bir araç için. gitmez olaydım , oradaki arabaların neden pert patlak olduğunu anladım. böyle bir trafik görmedim ben. hindistan gibiydi amk
    Geçen sene aralıkta babamla istanbuldan Adana'ya geldik. Onu Adana'ya havaalanına bırakıp oradan Adıyaman'a dönecektim. Bir yerde bi trafiğe girdim 3 veya 4 şeritli yol ama 8 araba yanyana. Düzen diye bi şey yok yarınını umursamayan bir anda öne kırıp gidiyor. Belki yarım saat takıldım orada ama hindistan benzetmesi birebir uyuyordu bende.

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence serserisin dedikten sonra uzatmadığınız için çok sabırlı ve anlayışlısınız küçük bi olay canınızı sıkmayın
    istanbulda evet trafik çok ama trafiğe çıkan çoğu insanda artık bir trafik yada sürüş kültürü oluştu bazı diğer şehirlerde bunu göremiyoruz
    04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet

CVK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vintage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence serserisin dedikten sonra uzatmadığınız için çok sabırlı ve anlayışlısınız küçük bi olay canınızı sıkmayın
    istanbulda evet trafik çok ama trafiğe çıkan çoğu insanda artık bir trafik yada sürüş kültürü oluştu bazı diğer şehirlerde bunu göremiyoruz
    Aynen bunu diyorum abi trafik kültürü yok şehirde. O bakımdan istanbul vs büyük şehirlerde araç kullanmak daha rahat. Hanzolar elbette vardır ama onların daha beterleri trakyada var adam içe içe arabayla geziyor hobisi bu adamın.

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gençlik yıllarım. Daha yerküre soğumamış, tarih öncesi yıllar. O derece.
    Mekan ABD.

Önümde saatte epsilon Km hızla ilerleyen bir araç var. Hani yandan bir buzul geliyor olsa kaçamayacak, o kadar ağır amca.
    Korna, selektör, lazer topu, beddua işe yaramadı.

Bu arada, arkamda polis var.
    Yemişim polisi dedim, gaza basıp sağından geçtim.
    Geçtim de, sağından geçtiğim yer yol değil. Yol tek şerit çünkü. Ben bayağı bayağı yoldan çıkıp araziden dolaşıp geçtim adamı.

Bir anda polisin arabası parladı, bütün ışıklar, sirenler coştu, çektim kenara.
    Adam yanıma geldi, "yanlış arabayı durdurdun" dedim.

Meğer polis de illet olmuş adama, ama ben bariz bir şekilde arazi atraksiyonu yapınca beni durdurmak zorunda kalmış.
    Neyse, halimi anladı. Biraz dertleştik, bana "bir daha yapma" dedi (demek zorunda) ikimiz de yolumuza gittik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler