Tramer'in Yeni Uygulaması

Thread: Tramer'in Yeni Uygulaması

1. ahmetaggun's Avatar

ahmetaggun said:
    Araç alırken en son sahibinin üzerinde ne kazaya karışıp karışmadığıyla bitmiyor ki.Aracın evveliyatınında plaka ve şase sorgulamasıylan detaylı bir şekilde çıkmalı.He kimlik bilgilerinin açık edilmediği vaya daha güvenli bir sorgu sistemi de olabilir ama bu şekilde alım satımlarda sorun çıkabilir.Ben o aracı alırken de satarken de rahat bir kafayla satmam lazım ki ileride sorun sıkıntı olmasın.Zaten şu anki yeni sistem'i bırakın eski sistemde bile insanların şikayeti oluyordu.Temennim odur ki şu sisteme güzel bir şeklde el atarlar.

2. dirk's Avatar

dirk said:
    Ben hep sıfır araba alıyorum fakirler düşünsün.. 5664e mesaj attığım parayla kaporta eğitimi alırdım. bide boya makinesi
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

3. ProdriveSTI's Avatar

ProdriveSTI said:
    Şasi ve motor ile sorgulama tekrardan geldi.Tc ya da plaka ile tekli sorgulama olsa bir de daha iyi olurdu.İşimizi çok zorlaştırdılar.

Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

4. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    Quote Originally Posted by ProdriveSTI View Post
    Şasi ve motor ile sorgulama tekrardan geldi.Tc ya da plaka ile tekli sorgulama olsa bir de daha iyi olurdu.İşimizi çok zorlaştırdılar.

Motor no kısmına kimin ismini yazdın

5. ProdriveSTI's Avatar

ProdriveSTI said:
    Quote Originally Posted by fthdrn View Post
    Motor no kısmına kimin ismini yazdın
    @fthdrn Abidinin
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

6. GokhanRS's Avatar

GokhanRS said:
    abi trafik ahlakını oturtamadıkça sigortalar düşmez. trafik sigortalarının maaşlara ortalamayla ucuz olduğu ülkelere dikkat ederseniz nerdeyse hiç kaza olmuyor denecek kadar az kaza oluyor türkiyeye kıyasla.

ben artık sigortacılarada hak vermeye başladım türkiyede. aracını ucuz satmamak için pert edenlerden tutunda trafik çilesindeki kaza sayılarına kadar, herkes potansiyel zararlı müşteri sigorta şirketlerinin gözünde artık türkiyede.

üstüne birde arabalar çok pahalı. eğer bir araba yurtdışındaki fiyatın 3 katına satılıyorsa otomatikman sigortasıda en az 2 katına satılması çok normal birşey. sigorta şirketlerine değil araba fiyatlarını bu kadar uçuranlara giydirmek lazım. yada boşverin asrın icadı metrobüse devam.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

7. Kahraman castle's Avatar

Kahraman castle said:
    eksper ofisi çalışanı olarak sorgulama yapabiliyurum
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

8. B.Koçer's Avatar

B.Koçer said:
    Çoğu insa sıfır araca yonelmeyı bıraktı herkes 5664 e yuklendı bır ara

sonra @darkmoon abimizin dedigi gibi işler tanıdıga dondu
    4 lira dı 5 oldu 6 oldu baktılar ısler kesat bılgıyı kısıtladılar

helal super devam

9. mtay's Avatar

mtay said:
    Temiz yurdum insanının, parasını zar zor denkleyen genç dostumuzun belki tek dayanağını yok eden saçmalıktan başka bişey değil bu uygulama... İnsanları çakalların eline teslim ediyorlar...

10. HaKo's Avatar

HaKo said:
    3. şahısların bilgilere erişmesi sıkıntı yaratıyordu büyük ihtimalle ki böyle bir sıkıntı geldi , ben bir plaka verip 7 ceddini çıkarttırıyordum aracın mesela sigortacım saolsun. 2. el araba almak çok büyük handikap oldu artık.

11. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    şuanda şase no ile eskisi gibi sorgulanabiliyor. Ciddi düşündüğünüz aracın şase nosunu isteyeyin araç sahibinden.

12. ahmetaggun's Avatar

ahmetaggun said:
    Quote Originally Posted by fthdrn View Post
    şuanda şase no ile eskisi gibi sorgulanabiliyor. Ciddi düşündüğünüz aracın şase nosunu isteyeyin araç sahibinden.
    Valla öyleyse iyi bari.

13. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    Quote Originally Posted by ahmetaggun View Post
    Valla öyleyse iyi bari.
    Valla hafta içi denediğimde şase no ile geçmiş dönem kayıtlarını görebildim. Fakat bugün bir araca baktığımda göremedim. Sanırım sistemi oturtamadılar.

14. chatlaxs's Avatar

chatlaxs said:
    Kendi kimlik numarasını bilmeyen bilmesini geçtim nüfus cüzdanından doğru düzgün okuyamayan müşteriler mevcut.Hal böyle olunca işleri kolaylaştırmak yerine niye zorlaştırırlar anlamıyorum. Sektörün içinden işi bilen birisi başa geçer umarım.Türkiyede sigorta sektörü gibi başıboş başka bi sektör yok.Bankalar ayrı bir dert yalan haber yapıp milleti galeyana getirenler ayrı bir dert, yaptığın iş karşılığı komisyonunu dilenciye sadaka verir gibi veren şirketler ayrı bir dert.Bu kadar dert yetmezmiş gibi trameri egmsi kimlik sistemi algısı vergisi bu işi yapan arkadaşlarıma Allah sabır versin başka bi şey demiyorum
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

15. KÖROĞLU's Avatar

KÖROĞLU said:
    Sigorta şirketlerine dert yanıyoruz ama kusur yine bizde değil mi ?

Sigorta şirketinin amacı para kazanmak. E adam kazamıyor neden yapsın bu işi ? Ben olsam yapmam.

Başka konuda paylaşmıştım zarar yazdıklarını. Bulursam eklerim yeniden.

Sigortanın pahalı olmasıın en büyük nedenleri bana göre:

1-) Sigortam / kaskom var bana bir şey olmaz anlayışı.
    2-) Saygısız / gereğinden hızlı yada yavaş / dikkatsiz araç kullanan şuursuz vatadanşlar.
    3-) Servislerin / tamirhanelerin onarım ile düzelecek parçayı değişim yazması / araç sahibinin değişim yazdırtması
    4-) Eksperlerin firma sahipleriyle anlaşıp hasar onarımı üzerinden komisyon alması win-win sigorta şirketine bin-bin durumu

Tramer gelir kapısı oldu en son 6 TL idi bıraktığımda. En güzeli satan adamın tramer fotosunu koyması. (o da kaza öncesi vs ise bir işe yaramaz tarih yok çünkü)

Yakında sahibinden'e baskı yapıp ilanlara tramer fotosu koymak yasak derlerse şaşırmayın