2 adet siyah almak istedim ancak en para karttımı kabul etmedi yarın umarım kampanya bitmemiş olursa kredi kartı ile alım yapıcam @TaGo kampanya süresi ne kadar abi.
2 adet siyah almak istedim ancak en para karttımı kabul etmedi yarın umarım kampanya bitmemiş olursa kredi kartı ile alım yapıcam @TaGo kampanya süresi ne kadar abi.
Ic trimlerde kullanabilir miyiz,
megane 3 hb start stop tusunun orasi ve havalandirma izgaralarindaki kaplama hafif hafif kalkiyor, onlari boyamak istiyorum.
Bu arada bu havalandirma izgaralarini vs nasil duzgun sokebilecegimizi nereden ogrenebiliriz, youtubeda pek birsey cikmadi, bilen var mi
Yanlışlıkla ilk olarak replika marka aldım.
Pişmanlık yaşadıktan sonra doğru ürünü aldım.
Çok memnunum.
Selamlar;
2 Sarı
1 Siyah
1 Şeffaf
1 Parlaklık efekti siparişim geldi teşekkür ediyorum,Denemeler yapmaya başladım ve uygulamak istediğim asıl alanlar öncesi konuya hakim olmak istiyorum sorularımı buraya yazmayı tercih ettim başka aynı soru soracak arkadaşlara yol göstermiş oluruz
1-Sarı plasti dip ile denemek için kaskımı boyadım,
-Plasti dip kuruduktan sonra pütürlü bir yüzey elde ettim,
-Bu normal midir yada benim uygulama tarzımdan ötürü mü böyle olmuştur.
-Eğer bu normal ise pürüzsüz bir yüzey elde etmek mümkün müdür?
-Uygulama sırasında çalkalama kurutma sürelerine birebir uydum ve zaman zaman sprey daha sıvı ve damla damla attı bu durumun kullanımımdaki bir eksilikle alakalı mıdır spreymi bozuktur yada bu normal midir,Bu durumun önüne geçmek için ne yapılmalıdır
2-Parlaklık efekti veren sprey nasıl kullanılmalıdır ?
-Plasti dip uygulanmış yüzey ne kadar sürelik bir kuruma sürecinde kalmış olmalı
-Kaç kat atılmalı
-Pürüssüz bir yüzey elde etmeye yarayan bir ürün müdür
3-Şeffaf spreyi korunmak istenen bir yüzeyin korumasında kullanmak için sipariş ettim
-Birçok araçta taş koruma bandı olan bölgeler vardır arka çamurluk ön alt kısmı gibi(resmini aşağıya ekliyorum) buraya şeffaf sprey ile bir koruma bölgesi yapılması mantıklı mıdır
-Kaç kat atıldıktan sonra şeffaf alan koruma sağlayabilir(koruma bandına yakın bir mukavemet)
-Korunacak alan ön ve alt kısımdan dönüş yapılarak tutunma sağlanabilir fakat çamurluk üzerinde bir yerde düz alanda kesilmesi gerekiyor.Bu bölgeden açma yapması muhtemel midir
-Şeffaf plasti dip ile diğer markanızın taş koruma ürününün tam olarak farkı nedir? örneğin istanbulpark öncesi kaputun ön kısmı bu ürünler ile kaplanıp sonrasında rahatça sökülebilir olduğundan bu amaç için tercih edilmeli midir?Kaç kat atılarak bu koruma sağlanabilir.
Şimdilik aklıma takılan sorular bunlar,Şimdiden teşekkür ediyorum.
![]()
Elimden geldiğince yardımcı olayım.
Pürüzsüz kat atmalıydınız. Pürüzsüz olması için ortam sıcaklığının normalde 25 derece olması gerekiyor. Bundan daha soğuksa damla taneciği büyür, daha sıcaksa damlacıklar iyice küçülür ve toz tabir ettiğimiz şekli alır. Her 2 side istenen bir durum değildir. Bunun için spreyi çalkalamanın yanında eğer daha soğuksa ortam ısıtıcı ile biraz ısıtın. Bir diğer hata olasılığı pütür; pütür var ise atım mesafeniz yanlıştır. Tahmini 20 cm ile 25 cm aralığında atım yapmaya çalışın ve asla kaynak işlemi yapar gibi yavaş hareket etmeyin parça üzerinde. Daha hızlı ve tarar şekilde pıst pıst atın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Anlıyorum ,O zaman ortamı çözemiyorsak bile tüpün ısısını arttırıcak bir yöntem gerek ki tanecikler küçülsün,Bunu deneyeceğim Diğer sorularımla ilgili de zaman buldukça cevabınızı bekliyorum
Şeffaf plasti dip ile koruma yapacaksanız.
1- en az 8 kat atmaya özen gösterin. Kalınlık olarak boya koruma filminin dahi 2 katından fazla kalınlık elden edeceğinizden daha fazla koruma sağlar. Düz alana atacaksanız son katı atar atmaz kenar bandınızı hemen çekinki yaptığınız yeride kaldırmasın.
2- parlatıcı sprey hemen alt zemin kururu kurumaz uygulanabilir. Maksimum 3 yada 4 kat atmanız yeterlidir fazlası extra getirmez.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
EVET çıktı diye battı balık yan gider. Arkadaşlar bu haftada kampanyaya devam kararı alındı. Bu arada spfreyler 43 tl miş ben niye 45 olarak belirtmişim bilmiyorum. Ucuza alanda sesini hiç çıkarmıyor maşallah![]()
piano black bir plasti dip olamaz arkadaşlar yapmayın. Dünyada daha tek atımda piano black araç boyası yada endüstriyel boya bile üretilemedi. siyah atılır üzerine çoook fazla kat vernik atılır bu boyadada böyle. İnternet sitelerinde gördfüğünüz piano black plasti dip gördünüzmü kaçın. tamam salatalık göndermiolar ama bildiğin akçalı boya gelio.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)