Bende beyaz aracımda aynaları boyamak istiyorum bu ürün mat renk olarak mı satılıyor piano black olarakta var mı abi ?
Bende beyaz aracımda aynaları boyamak istiyorum bu ürün mat renk olarak mı satılıyor piano black olarakta var mı abi ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Bisiklet parlak yeşil ben camo yeşil ile boyamayı düşünüyorum.
matıda var parlak için extra parlatıcı spreyini alıyorsunuz.
mat yeşil güzel olur camo green alacaksınız
tabiki krom nikelaj üzerinde çok iyi durur
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
@TaGo
abi ürün aldım senden belki bilgin vardır,toplam 8 şişe .
jantları gunmetal yapacağım,videolarda maskeleme bantları var lastiklerin arasına sıkıştırılan onlardan koymamışsınız içine;ama 3m farklı bir bant almıştım yine sizden onu yollamışsınız ,lastiğin etrafına onları mı monteleyim ? Jantın içine de poşet gazete falan koyayım diyorum.
imzasız..
hayır biz zaten lastik arasına sıkıştırılan kağıda karşıyız. oraya beyaz maskeleme bandı çek yeter. yinede janta değmesin lütfen. evet jant içinede kaliper üstüne gazete yeter. diske gelsin önemli değil bi frene basışta gidecek
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Biraz geç yazıyorum ama 12/04/2017 tarihinde verdiğim siparişte kargo firmasından kaynaklı sorun aşadım ancak Plastidip'teki yetkili kişiler sağolsun sorunu en kısa sürede çözdüler. İlgisi için teşekkür ediyorum. Konu güncel olsun kampanya 46 tl ile devam ediyor gözüküyor.
Abi selam. Babamın Clio 3 Grantour'un torpido üzerinde çizikler var. Ayrıca bagaj kapağı iç plastiklerinde çizilmeler var. BAzı çizikler deri. İş görümü. Ne kadar bir ürün gider sence.
kapı kolu komple dönülmeli. tek taraftan yaptığınız kaplamanın en uç kısımları çok ince ve zayıf kalır. Ancak birde kavrama işinide tam o bölgelerden yaptığımız için hemen kalkar
Tarkan abi kolay gelsin. Benim sebilin üst kapağında sıkıntıt oldu onu boyamam gerekiyor.Malzeme plastik ama inox renk olarak geçiyor.Buna uygun hanngi rengi kullanmam gerekiyor?
Mat plastidiple kaplanmis(siyah) yuzeyler bayagi cabuk tozlaniyor bundan muzdaribim , parlatici atsam bir nebze azalirmi abi ?
Daha dogrusu orjinal jantlarda(kaplanmamis) basincli suyu tutmamla kir akip gidiyordu , plstidipte malesef bu mumkun olmuyor ve janti temizlemek cok zor , hizli cila falan yapayim belki kolay olur dedim ama hak getire bir ise yaramadi. Kolay yolu nedir abim bununJant kir sokucu siksak yikamadan once , dipe zarar verirmi
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Hızlı cila kullanıyoruz bizde. Parlatıcı sıkarsan parlak olur ama daha kayganm yüzey elde edersin tabi
Yatak odası dolabını kaplamam gerekiyorahşaptan çok anlamam ama Ikea'nın sunta üzeri lamine kaplanmış ürünü bendeki.
Kaplanır mı bu ürün Plasti Dip'le ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kardeşim bizim evde tüm moble ler kaplı yani oluyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)