satılır neden satılmasın :) djangolara hastayım ancak bütçeme göre değil. ben sym fiddle 2 lere bakıyorum hem zararım az olsun diye hemde parcası ucuz
Printable View
Devlet kasasına giren para sizce doğru yerlere harcanıyor mu sizce? Vergi denetimini ayarlamak devletin elinde aynı fikirde değilim.Doğudaki kaçak elektrik kullanımına niye ses çıkaran yok?Tüm devlete ait büyük kurumları git özelleştir kendi adamlarına peşkeş çekerek sat üç kuruşa ondan sonra vergi yetmez tabi.
bir benim motor pirim yapmamış 2011de aldım 3bin tl ye
2.elde halan 3bin tl
keşke dolara yatırsaymışım :P hiç işim olmaz valla deli iş görüyor.
Senin yazdığın bozulmanın son noktası. Önceki mesajlarımı okursan eğer konuyla ilgili fikrim net.
Sayıştay denetimi yok bu ülkede. Dehşetengiz kaynaklara sahip bir örtülü ödenek var hesapsız kitapsız kullanılan.
Bizim kendimize şunu sormamız lazım madem alınan vergilerin hakkaniyet gereği kullanıldığına inanmıyoruz neden bunu yapanları seçmeye devam ediyoruz ?
Benim cevabım: Bir kitle var "komşu da pişer bize de düşer" mantığında nemalanmaya çalışan.
Cahilliğinden ötürü olayları algılamayan "çalıyor ama çalışıyor, çalıyor ama benim paramı çalıyor" diyen kitle.
diğeri de bunları gören daha aklı başında takım tutar gibi değil de rasyonel olarak siyasi tercihini şekillendiren kitle.
Gel gelelim bu kitle daha az olduğu için sesi yeteri kadar çıkmıyor.