User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
69 sonuçtan 58 ile 69 arası

Konu: Maslak Dogus Oto'nun para kazanma yontemi..

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada çoğu kışının arabasıyla arasında duygusal bır bağ vardır..

umarım hıçbırımızın başına boyle bışey gelmez..

eğer gelırse sonuç daha farklı olur..
    kesinlikle bro allah göstermesin psikolojimizi çok etkiliyor çünkü

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten çok üzücü bir durum. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. bende marka üzerine uzmanlaşmış kişileri tercih ederim babamın ve kendi aracımda. koreye eğitime gidip uzun yıllar burada kia üzerine yetkili serviste çalışan biri kartal sanayide dükkan açtı. aracım garanti kapsamında iken yetkili servisteydi ona yaptırıyordum bakımlarımı ki yetkili servisle büyük tartışmalar sonucu kabul ettirdim dükkanı açtıktan sonra ise yine o kişiye yaptırıyorum. 22 bakım dile kolay kendisi yaptı. siz yine marka üzerine uzmanlaşmış kişilerden vazgeçmeyin

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisiz eğitimsiz az paraya çalışmayı kabul elemanları alıyorlar işe sonra durum bu. Almaklada kalmıyorlar yıllarca onları kendi büyülerinde tutuyorlar sonra biz gençlere baş belası oluyor bu adamlar. Ne işten anlarlar ne laf dinlerler ne akıl verirler sonra veriyosun istifanı araki bulasın başka iş. Her yer aynı doğuşta öyledir eminim

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten çok üzücü bir durum. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz. bende marka üzerine uzmanlaşmış kişileri tercih ederim babamın ve kendi aracımda. koreye eğitime gidip uzun yıllar burada kia üzerine yetkili serviste çalışan biri kartal sanayide dükkan açtı. aracım garanti kapsamında iken yetkili servisteydi ona yaptırıyordum bakımlarımı ki yetkili servisle büyük tartışmalar sonucu kabul ettirdim dükkanı açtıktan sonra ise yine o kişiye yaptırıyorum. 22 bakım dile kolay kendisi yaptı. siz yine marka üzerine uzmanlaşmış kişilerden vazgeçmeyin
    dükkan yer bilgileri telefon falan varsa alabiliyim 75bin bakım yaklaşıyor. Düzgün bilindik yer olsun mesafe çok problem değil
    1881 - 193

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgisiz eğitimsiz az paraya çalışmayı kabul elemanları alıyorlar işe sonra durum bu. Almaklada kalmıyorlar yıllarca onları kendi büyülerinde tutuyorlar sonra biz gençlere baş belası oluyor bu adamlar. Ne işten anlarlar ne laf dinlerler ne akıl verirler sonra veriyosun istifanı araki bulasın başka iş. Her yer aynı doğuşta öyledir eminim
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dükkan yer bilgileri telefon falan varsa alabiliyim 75bin bakım yaklaşıyor. Düzgün bilindik yer olsun mesafe çok problem değil
    Aynı şekilde düşünüyorum. i10'a LPG taktırtıktan sonra garantinin önemi kalmadı. Usta düzgünse Bahçeşehir'den kalkıp giderim, sıkıntı değil.
    "Korkmadık, savaştık"

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtribat bilgisi iyi olur gerçekten, ix35 var epey bir yapılması gereken birikti işin ehline gidelim hem yabancıyada gitmesin.

setnogrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuş oto tam bir kalpazan topluluğu.Her zaman için hep son başvuru noktası olarak düşünmek lazım.

xx
    Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02

www.setnogrom.com

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isteyenlere pm attım

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3hafta önce Ankaradan ilk sahibinden Doğuş oto bakımlı bi polo aldım 94binde, en son 88binde servise gitmiş. Ne güzel servis bakımlı diye sevinirken memlekete gelince bi tamircime gidip hava filtresi yağına vs bakalım ne olur ne olmaz dedim.
    İyi ki bakmışız yağı su gibi filtre içi simsiyah yedek su deposunun içi çamur gibi. Artık yağ filtresi mazot filtresi komple yeniledim.
    Yazıklar olsun doğuş oto pişmanlıktır !

alpancan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 model caddy miz vardı. Aracı bakkala bile gitsem hemen stop etmem aşırı titiz kullanırdım. Fakat bi gün turbo arızası yaşadım ve izmirde servise götürdüm turbo yediğini söylediler. Bir başka servise götürdüğümde yine aynı şeyi söylediler. O kadar titiz kullandığımız bi arabanın turbo yemesi imkansızdı. Bornova 3. Sanayide güvendiğim bir ustaya götürdüm basınç sensörü arızalı dedi. O zaman için parça fiyatı 35-40 tl arası bişeydi.Garantiden çıkmaması için servise götürdüm 1 hafta parça bekledik. Servisten çıktığı zaman elimize gelen fatura 420 tl gibi bir meblağdı. 200 tl parça ve 220 tl işçilik kesmişlerdi. Yapılan işlemi biliyorsunuz sadece basınç sensörünü söküp yerine yenisini takıyorsunuz zor bi iş değil. O olaydan sonra volkswagen alanında aldıranında diyerekten aracı 1 hafta içinde sattık.

KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh be dedim cidden, yazıklar olsun sizede geçmiş olsun.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuyu okuduktan sonra hiç sıfır aracım olmadığına ve hiç servise gitmek zorunda kalmadığıma sevindim bildiğin.

200 sensör 220 işçilik nedir arkadaş el insaf yahu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler