digiturk kullanıyoruz ilk cıktıgı gunden beri . 9.90 a düşürmüşler bence alın . cok memnunuz . kabloda var evde bazen fırtınada digiturk gidince kablodan izliyoruz
digiturk kullanıyoruz ilk cıktıgı gunden beri . 9.90 a düşürmüşler bence alın . cok memnunuz . kabloda var evde bazen fırtınada digiturk gidince kablodan izliyoruz
...
bıde dsmart henuz 2 haftalıkken fılan fışe takar takmaz pat dıye kutunun ıcınden ark yaparak patlamıstı(***** receıverın kalıtesı ıyı degıl made ın cayna) servıse verdık 4-5 gunde bı arayıp ne oldu dıe sormama ragmen 6 hafta sonra onarılıp gerı verıldı baya kufur etmıstım...Satış sonrası da pek başarılı degıl kanımca...
amma cok yazdım...baya iclenmışim d-smart'a![]()
peki bende bi soru sorayım ozaman.
dsmart apartman a uygulanırken turksat ve hotbird için 2 ayrı çanak taktırtmıştık.
ben dsmart ın kanal listesini değil de diğer kanalları izlemek için ne yapmalıyım bileniniz varmıdır ?
D-Smartın receiverlarını Beko uretıyor ve arkasında da onlar var
Kaldıkı benımkıde arızalandı gelırken yanınızda bı tanede receıver getırın dedım adamlara getırdıler aldılar benımkını baktılar servıse gıtcek dedıler dedım yenısını kurun onuda sız kullanın. azıcık laf anlatmayı becerebılenler ıcın hemen degıstırıolar![]()
KA Style
Kablo Tv'de yeni sistem oluşturuluyor kablo tv'de hd yayına geçicekmiş ayrıca dijital yayında yeni kanallar gelicek..ayrıca bir olay daha var kablo tv sahipleri arasında ücretsiz telefon konuşması olabilecekmiş tabi bunları özel bir yerlerden öğrendim..Artık herkes manitasıyla beleşe konuşabilecek fatura ödemeyecek
bu da teledünya Hd yanın hakkında birşeyler yazıyor Kablo Tv..
http://www.limk.com/golimk.php?lid=130864
o mişleri ben 2006 da duymustum![]()
KA Style
sadece beko degıL,next,goldmaster vs bı cok fırma receıverı'ı var...hepsı çin de aynı elden cıkıyo dıe bılıyorum...
İlk çıktığından beri d-smart kullanıyoruz nerdeyse...yeni bir platform olduğu için yeni kalan ekleme kanalların yerlenin değişmesini normal karşılamak lazım ilerde yerinde oturur...Sizden bu kadar şikayet duyunca şaşırdım açıkası uzun zamandır sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz hatta yaz başı hd-smart'a geçiş yaptık...her ne kadar salaklar hd-smart takıp yanında hdmı kablosu vermeyip beni uyuz etselerde genel olarak memnunuz...
Reciever sorunu ise yazın sıcak havalarda çok kullandığımız zaman oluyordu onuda fişten çıkartıp taktığımız zaman düzeliyordu...
Digiturk biraz pahali ama sorunsuz.. Izlerken kafan rahat oluyor en azindan, kopma tehlikesi yok, TRT1 disinda tum kanallarda goruntu iyi, hatta LIGTV cam gibi izleniyor.. Bu tip acilardan bakinca Digiturk en iyisi.. Bir secenek de; ben ugrasirim, arada bir kurcalamak gerekirse ilgilenirim derseniz DreamBox midir nedir oyle bir sey var, binlerce kanali (Lig TV dahil) cok kaliteli bicimde izleyebiliyorsunuz.. Ancak evde surekli modem bagli ve acik kalacak sekilde bir duzenek kurmaniz gerekiyor, arada sirada yayinda kopmalara sinirlenmemeniz gerek vs.. Fiyati da tek seferlik 300 lira..
digiturk kullanıyorum ama kıllanıyorum açıkçasıkeşke almasaydım diye düşünmeye başladım.annemde kablo tv var görüntü kalitesi kötü,d smart ilerde birçok kanalı kapatıp paralı yapacak gibisinden bir duyum aldım kendi bayisinden.uydu almak en mantıklısı gibi geliyor.Birde herkese satılmayan internet vasıtası ile paylaşım yapan receiver markası genelde inpax olan ancak uyducularda "server sistem" denilen bir sistem var.aylık 10 ytl'ye digi,d-smart tüm uydu kanalları şifreli kanallar ve lig tv ıvır zıvır herşer var kısacası.Ama buda legal olmayan bir sistem.gerçi kullanıcısı çok fazla var.tercih senin
kesinlikle digiturk diyorum lig tv ve movie max ler cok iyi tek eksiginin discoverychannel yok![]()
kablolu tv zaten artik biktirmis durumda hele 106 ekranda o goruntulerin kalitesisligi midemi bulandiriyor
d-smart i da denemedim ama hic iyi seyler duymadim
o sistemi bende duydum ethernet baglantisi ile reciever surekl online olarak lig tv dahil herseyi cozuyor bir server araciligi ile 6 ayligi 150ytl idi sanirim illegal bir olay ama oldukca cazip![]()
digiturk ilk çıktığıdan beri hep en iyi paketini kullandık ... bi gün bi srun oldu faturada 3 ytl gibi aptal bi fiyata abuk subuk konuşma yaptılar müşteri saygısı sıfır olan bi firma ...
kapatmak istediğimi söyledik yapmadıkları rezillk kalmadı ... digiturk mu ? aman kalsın ...
kablolu zaten facia birşey demeye gerek yok ...
uydu alıcısı aldık onu bağladık sorunsuz güzelce kullanmıştık .. lig tv de satın alınabiliyor herşeyi iyidi ...
d smart kullanmak nasip olmadı umarım o iyidir yoksa tr de tv izlemej işkence ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Ne giditürk Ne kablo tv kullanıorm
Aparmanın çanaklarını kullanarak digitürk dahil bütün uydulardaki kanalların şifresini kıran bir cihazla izliyorum tv yi.Lig Tv + digitürk ün film kanalları dahil herşey free kısacası![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)