User Tag List

Sayfa 6/15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
284 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: TOSFED Yıldızını Arıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ByMuSt! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıklamalar yetersiz bunda kızılması haklı bi durum , lisansı çıkarttıktan sonra hadi kendinize tulum kask alın diyeceklerdir sanırım mesela bunlar belirtilmiyo veya piste çıkıldı 10 tur atıldı apex dışı bi çizgide gidildi lastikler yıprandı masrafı kime ait petlas sponsorl mu olucak yoksa sürücü mü ödüyecek. Pistte ikili üçlü mücadele var diyelim kaza yaşandı masraf ne kadar kime ait tosfed bunları düşünmüştür sanırım ama açıklama gereği duymamış
    Aynen bircok sey muamma. Tulum kask olayını ben de merak ediyorum... Bu kadar maummakta sey varken parayi yatirarak bi kumar oynuyoruz ya hadi hayirlisi...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıklamalar yetersiz bunda kızılması haklı bi durum , lisansı çıkarttıktan sonra hadi kendinize tulum kask alın diyeceklerdir sanırım mesela bunlar belirtilmiyo veya piste çıkıldı 10 tur atıldı apex dışı bi çizgide gidildi lastikler yıprandı masrafı kime ait petlas sponsorl mu olucak yoksa sürücü mü ödüyecek. Pistte ikili üçlü mücadele var diyelim kaza yaşandı masraf ne kadar kime ait tosfed bunları düşünmüştür sanırım ama açıklama gereği duymamış
    "Seçilecek olan 12 kişinin lisans bedelleri geri iade edilecek ve yarış dönemlerindeki tulum, kask, eldiven vs. gibi yarış ekipmanları, konaklama, ulaşım gibi tüm giderleri TOSFED tarafından karşılanacaktır."

diye açıklama mevcut
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

ByMuSt! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Seçilecek olan 12 kişinin lisans bedelleri geri iade edilecek ve yarış dönemlerindeki tulum, kask, eldiven vs. gibi yarış ekipmanları, konaklama, ulaşım gibi tüm giderleri TOSFED tarafından karşılanacaktır."

diye açıklama mevcut
    12 kişi kalana dek elemelerde pantolon tshirtle mi yarışcaz acaba ? merak ettiklerimden biri buydu eğer öyle değilse kişi başı 2-3 bin tl gibi bi tulum kask eldiven ücreti tutacaktır
    🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 kişi kalana dek elemelerde pantolon tshirtle mi yarışcaz acaba ? merak ettiklerimden biri buydu eğer öyle değilse kişi başı 2-3 bin tl gibi bi tulum kask eldiven ücreti tutacaktır
    düşündüğüm gibiyse eğer durduk yere kimseyi eğitimden geçirmeden alın bunlar araba çıkın kapışın demezler.

Tur zamanına göre finalistleri seçerler, başka bir mantıklı açıklaması olamaz çünkü. Zaman turu içinde 1000 kişiye tulum ayarlıcaklarını düşünmüyorum ben, track day'lerde falan görüyoruz tulum giyen insan yok
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Vuh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instagram hesaplarında kasti bir durum olduğunu düşünmediklerini sürece kazalarda para talep etmeyeceklerini söylemişler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşündüğüm gibiyse eğer durduk yere kimseyi eğitimden geçirmeden alın bunlar araba çıkın kapışın demezler.

Tur zamanına göre finalistleri seçerler, başka bir mantıklı açıklaması olamaz çünkü. Zaman turu içinde 1000 kişiye tulum ayarlıcaklarını düşünmüyorum ben, track day'lerde falan görüyoruz tulum giyen insan yok
    track day ile karşılaştırılamaz neden derseniz track daylar x sayfa,kurum,kuruluş,organizatör tarafından pistin kiralanmasıyla tamamen hobi amaçlı kişisel araçlarla çoğunluğu lisansız kişilerin piste çıkmasından ibaret pist içindeki tüm sorumluluk size ait. trackdaylerde çok az sayıda rollbarlı piste özel hazırlanmış araç denk geldi , bu kişilerin çoğunun tulumla çıktığını gördüm. burdaki olay tamamen profesyonel yarış odaklı o yüzden tuhaf geliyo

Alıntı Vuh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Instagram hesaplarında kasti bir durum olduğunu düşünmediklerini sürece kazalarda para talep etmeyeceklerini söylemişler
    Konu ef186 tarafından (03-05-2017 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basvurusu kabul olan var mi?

edr55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lee-on! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basvurusu kabul olan var mi?
    lisans başvurusu yaptım, onay mailinde yazan kodla tya ya başvurdum ve 'başvurunuz kabul edilmiştir.' yazdı.Yani evet, başvurdum ama nolur nolmaz diye bi arayıp teyit ettireceğim

ve ilk elemelerdeki tulum vs. masraflarıyla ilgili, bize tulum vs. ekipman almaya zorlasalar bile (ki sanmıyorum) ilk 12 ye girdiğimizde harcadığımız parayı bize iade ederler/etmek zorundalar.aynı lisans olayındaki gibi 'şu şu markanın şu şu ekipmanını alacaksın' derler ve fiyatlar sabit olacağından ilk 12 ye yine parayı iade ederler. ha 'iyi de ilk 40 a giremezsem bi dünya param boşa gitmiş olacak' diye düşünenler olabilir, ilk 40 a gireceğini düşünmüyorsan zaten başvurmanın anlamı yok ki bence riski almaya değer, daha önce de söylediğim gibi kimse 'al kardeşim bunlar arabanın anahtarı, şunlar da ekipmanın artık yarışçısın' demeyecek.Bi bedel ödememiz lazım hayallerimize ulaşmak için.cepte para yok o ayrı mesele, borç harç amca teyze artık bi şekilde denkleştirecez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edr55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lisans başvurusu yaptım, onay mailinde yazan kodla tya ya başvurdum ve 'başvurunuz kabul edilmiştir.' yazdı.Yani evet, başvurdum ama nolur nolmaz diye bi arayıp teyit ettireceğim

ve ilk elemelerdeki tulum vs. masraflarıyla ilgili, bize tulum vs. ekipman almaya zorlasalar bile (ki sanmıyorum) ilk 12 ye girdiğimizde harcadığımız parayı bize iade ederler/etmek zorundalar.aynı lisans olayındaki gibi 'şu şu markanın şu şu ekipmanını alacaksın' derler ve fiyatlar sabit olacağından ilk 12 ye yine parayı iade ederler. ha 'iyi de ilk 40 a giremezsem bi dünya param boşa gitmiş olacak' diye düşünenler olabilir, ilk 40 a gireceğini düşünmüyorsan zaten başvurmanın anlamı yok ki bence riski almaya değer, daha önce de söylediğim gibi kimse 'al kardeşim bunlar arabanın anahtarı, şunlar da ekipmanın artık yarışçısın' demeyecek.Bi bedel ödememiz lazım hayallerimize ulaşmak için.cepte para yok o ayrı mesele, borç harç amca teyze artık bi şekilde denkleştirecez..
    Kesinlikle insanların mücadeleci olması taraftarıyım ama ülkemizin bu konuda parlak bi geçmişi yok. Az önce fotokopiciden geldim. Belki tanımazsınız ama dünyaca ünlü yerli yabancı insanlarla düet yapmış alanında da bayağı popüler adanalı bir kardeşimiz var müzik yapan, fotokopi çekiyordu kırtasiyede. İnanamadım yani arabada evde müziklerini dinlediğim adam... Helal olsun çalışıyor ama üzüldüm de yani çok yetenekli ve iyi yerlerde iyi insanlarla müzik yapmış biri. Oralardan dönüp de buralarda olmamalı yeri... Gücüm olsa sponsor olurdum kendisine... O kadar ki bana dokundu (çalışması değil tabii ki)... Bu ve bu benzeri şeylerin örnekleri çok. Yetenek pek değer görmez bizde... Neyse konuya dönecek olursam bende deneyeceğim şansımı ama sağlık raporu sandığımdan zor oldu sağlık ocağı vermiyor hatta il sağlık kurumu bile vermedi bayağı detaylı kontrol istiyorlar extrem spor diye. Kayıtlar dolmazsa bende deneyeceğim şansımı... Hayırlısı olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle insanların mücadeleci olması taraftarıyım ama ülkemizin bu konuda parlak bi geçmişi yok. Az önce fotokopiciden geldim. Belki tanımazsınız ama dünyaca ünlü yerli yabancı insanlarla düet yapmış alanında da bayağı popüler adanalı bir kardeşimiz var müzik yapan, fotokopi çekiyordu kırtasiyede. İnanamadım yani arabada evde müziklerini dinlediğim adam... Helal olsun çalışıyor ama üzüldüm de yani çok yetenekli ve iyi yerlerde iyi insanlarla müzik yapmış biri. Oralardan dönüp de buralarda olmamalı yeri... Gücüm olsa sponsor olurdum kendisine... O kadar ki bana dokundu (çalışması değil tabii ki)... Bu ve bu benzeri şeylerin örnekleri çok. Yetenek pek değer görmez bizde... Neyse konuya dönecek olursam bende deneyeceğim şansımı ama sağlık raporu sandığımdan zor oldu sağlık ocağı vermiyor hatta il sağlık kurumu bile vermedi bayağı detaylı kontrol istiyorlar extrem spor diye. Kayıtlar dolmazsa bende deneyeceğim şansımı... Hayırlısı olsun...
    maalesef söylediklerin doğru.. sağlık raporuyla ilgili, bu doktorları anlamıyorum ben... bakın baştan sona size detaylı olarak anlatayım ha anlattıklarıma rağmen rapor vermezse ve gerçekten bu spora bi engeliniz yoksa gidin dava açın.Sağlık ocağı hekiminize gideceksiniz daha önceden bunun çıktısını almış olmanız lazım ve formu doldurmuş olmanız gerek.. eğer forma göre bi engeliniz yoksa hiçbir bahane üretmeden sağlık ocağı aile hekimi vermek zorunda.ha belki kalp falan bahane edebilir (ki bahane etmesinin bi sebebi yok, motorsporları ülkemizde pek gelişmediği için dışarıdaki insanlar çok extreme tehlikeli ölümcül bişey sanıyor) kalbi bahane ederse mhrs ya da 182 arayarak hastaneden kalp bölümünden randevu alın ve ekg, eko ve eforlu ekg raporu çektirin. aldığınız raporu aile doktorunuza gösterin ve ek 5 sağlık raporunuz hayırlı olsun

Bu arada başvurum kabul olmuş, yani tya ya kaydoldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edr55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maalesef söylediklerin doğru.. sağlık raporuyla ilgili, bu doktorları anlamıyorum ben... bakın baştan sona size detaylı olarak anlatayım ha anlattıklarıma rağmen rapor vermezse ve gerçekten bu spora bi engeliniz yoksa gidin dava açın.Sağlık ocağı hekiminize gideceksiniz daha önceden bunun çıktısını almış olmanız lazım ve formu doldurmuş olmanız gerek.. eğer forma göre bi engeliniz yoksa hiçbir bahane üretmeden sağlık ocağı aile hekimi vermek zorunda.ha belki kalp falan bahane edebilir (ki bahane etmesinin bi sebebi yok, motorsporları ülkemizde pek gelişmediği için dışarıdaki insanlar çok extreme tehlikeli ölümcül bişey sanıyor) kalbi bahane ederse mhrs ya da 182 arayarak hastaneden kalp bölümünden randevu alın ve ekg, eko ve eforlu ekg raporu çektirin. aldığınız raporu aile doktorunuza gösterin ve ek 5 sağlık raporunuz hayırlı olsun

Bu arada başvurum kabul olmuş, yani tya ya kaydoldum
    Eyvallah kardeşim iyi oldu bu ordan oraya sevkedip durdular tuhaflar cidden... Yarın sağlık ocağında halledeyim bu işi. Hayırlı olsun senin ki de

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki tanımazsınız ama dünyaca ünlü yerli yabancı insanlarla düet yapmış alanında da bayağı popüler adanalı bir kardeşimiz var müzik yapan, fotokopi çekiyordu kırtasiyede. İnanamadım yani arabada evde müziklerini dinlediğim adam... Helal olsun çalışıyor ama üzüldüm de yani çok yetenekli ve iyi yerlerde iyi insanlarla müzik yapmış biri.
    Kaan mı kim o?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek-5 raporunu sağlık ocağına sorduğumda doktorun bilgisi yoktu , hastaneden alırsın dedi. vaktim olmadığı için alıp başvuru yapamadım .

Dün instagram üzerinden sorduğumda yazılan cevaptan anladığım şu oldu elemeleri geçip 40a kalındığı taktirde tulum kask eldiven alınacak ilk 12ye kalanlarında ekipman ücret iadesi yapılacak. Kasıtlı kaza yapılmadığı sürece sürücüyü ilgilendiren bir durum yok. Elemelerle ilgili bir açıklama olmadı. 40 kişi ağustosta , 12 kişi kaldıktan sonrada Eylül Ekim aylarında 4 yarış düzenlenecekmiş. (verilen cevap sonrası gönderi yoruma kapatıldı kendi yazdıklarıda gözükmüyor bu nedenle)

Aklımdaki soruları bi liste yapıp spor kulübüne gidip soracağım umarım ki bilgililerdir tatmin edici cevaplar verirlerde kulüp üyeliğimi sonrasında başvurumu yaparım. Gerekli açıklamalarıda yazarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doldu sanırım başvuru sayfası açılmıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıldı site, lisans başvurusunu yaptık bakalım onaylanmasını bekliyorum...

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lisans basvurusunu yaptim bende.Ne kadar surede sonuc maili geliyor ?
    Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
    Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
    Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
    Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caner B. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lisans basvurusunu yaptim bende.Ne kadar surede sonuc maili geliyor ?
    Bana anında geldi. 1 tek mail geliyor zaten yarım yamalak bir yazıyla. İçinde xxx numaralı lisans başvurunuz alınmıştır diye. O numarayla tya sayfasından hemen başvur yapıyorsunuz. Eğer tosfed lisans sayfasına üye giriş yaptıysanız orada da zaten lisans numarası yazıyor lisans bilgilerinin yanında onu da kullanabilirsiniz beklememek için...

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana anında geldi. 1 tek mail geliyor zaten yarım yamalak bir yazıyla. İçinde xxx numaralı lisans başvurunuz alınmıştır diye. O numarayla tya sayfasından hemen başvur yapıyorsunuz. Eğer tosfed lisans sayfasına üye giriş yaptıysanız orada da zaten lisans numarası yazıyor lisans bilgilerinin yanında onu da kullanabilirsiniz beklememek için...
    Odemeyi yaptim.tya icin kayit olusturdum bakalim hayirlisi
    Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
    Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
    Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
    Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tya başvurusu için herhangi bir mail gelmiyor, sadece lisans başvurusu yaparken 2 adet mail geliyor.1.si başvurunuzun alındığına dair, 2. de başvurunun onaylandığına dair.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler