işleri güçleri kalmadı tecavuzculeri hak yiyenleri devleti dolandıranları bitirdiler alkol kaldı.Vay benim güzel ülkem
işleri güçleri kalmadı tecavuzculeri hak yiyenleri devleti dolandıranları bitirdiler alkol kaldı.Vay benim güzel ülkem
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Zihniyetleri farklı çalışıyor bunların ondan dolayı desteklemiyorum o kesimi hiç ama bencede yerinde olmuş. Ben ara sıra alkol alan biriyim bazen arabada da içtiğimiz oldu. (hernekadar şuan aşırı boş adam işi olarak görsemde)
Geçenlerde arkadaşı evine bırakırken sokağında birşeye şahit oldum;
Adamlar arabada alkol almışlar 3 kişi falan kafalar pilot olmuş tabi. Orda oturan insanlar bu üç adamı bir dövdü bir dövdü bir dövdü ben böyle dayak yemek görmedim gözlerimle. Sonradan birine sordum orda kavganın sebebini geçen birine laf atmışlar. Kızda orda oturuyormuş haliyle olay çıkıyor ve o kadar haklı bi olay ve dayak atma ki anlatamam. Empati kurun belki öldürürsünüz.
Şimdi sen sokağımda, yanımda ki parkta alkol alacaksın beni rahatsız edeceksin kuzenime kız kardeşime ablama laf atacaksın benim huzurumu bozacaksın sonra ceza yesen nolur yemesen nolur ?
Ben böyle yerlerde alkol alıp sessiz duranı gerçekten sakin sakin içip gidenini görmedim. Ya müzik son ses, ya muhabbetleri gürültülü oluyor. Sonuç olarak İYİ OLMUŞ
Bi derdimiz alkoldü.
Huzur buldum sonundausauhasuhasuh
Haklı olunan yerleri var, ancak içeni değilde içipte ortalığın aaaumma goyanı almaları daha doğru.
Birşey yapıyorlar ama hepsi yapmış olmak için yani.. Tek derdimiz buydu zaten![]()
Noldu evet çıkınca terör bitiyordu, noldu evet çıktığında "No More Şehit"di..
Neyse, no more polemik![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
bu neyin kafası ya, nasıl cevaplar bunlar,
bunun bir tık ilerisinde bu sefer, "karınız kızınız dışarı çıkmasın, ya tecavüz ederlerse" diyeceksiniz.
Aq ağzıyla içemeyeni yakalayacağına, cezalandıracağına düzgün içeni neden engelliyosun.
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Zaten parkta bahçede yol kenarında alkol almak yasak
Şimdi sen plajda oturup edebinle soğuk bi bira içeyim kardeşim dediğinde yassah kardeşim diye tepene dikilecek ahlak zabıtaları
Durmak yok yola devam
Everyday I ** çapuling...
beachlerde yasaklayamazlar diye umuyorum. ama antalyada sokakta içki yasaklanmasını bize müstehak buluyorum. bende alkol kullanan insanım ama sokakta parkta bahçede içilmez. şişede durduğu gibi durmaz. herkes iradeli değil.
benim takıldığım nokta tonla derdi var antalyanın. ilk sırada sokakta içki içilmesin olayı mı var? tamam çöz de diğer daha önemli sorunlarıda çöz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Iyide ztn acik alanda icki icmek cook uzun suredir yasak zaten,(haberi okumaadim ).
- K -
________
Dr.Ecu
yanlışınız var. bir çok ülkede yasaklar var. her ülkede farklıda olsa. rusyada 23den sonra bira v.s alamazsınız. yine fransa strasbourg da 21:00 - 05:00 arası içki içenlere 38 eu ceza kesilir. isviçrede 22 ile sabah 06 arası yine satış yapmak yasaktır. ayrıca park bahçelerde eyaletler şehirler semt bazında bölge bölge farklılıklarla yasaklanmıştır. tabiki beachi olan ülkelerin çoğunda sahillerde bu tarz yasaklar yok dubai iran türkiye v.s hariç.
ama şehirde park ve sokaklarda yasaklayan çok sayıda avrupa şehride var 3ncü dünya ülkeside var.
alkol yasaklarını dincilikle karıştırmayalım. bende alkol kullanırım ama sokaklarda yasaklanması için referandum olsa evet veririm. kusura bakmasınlar ama şu forumdan tanıdığım arkadaşlarda bile gerçek hayatta daha içki içmeden karıya kıza sarkan tipler gördüm. birde alkol alsalar bunlarla hiç uğraşamayız. aramızda bile böyle o çocukları varken sokaklarda sürekli mazlum efendi insanlar mı gezecek sanalım?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ha bu arada yasaklara takılmayın. iranda kıç baş açmak yasak ama en çok makyaj malzemesi orda satılır. en çok tayt giyen kadın irandadır. yine alkol komple 7/24 yasak satamazsında içemezsinde ama türkiyeden daha ucuza karaborsadan satın alırsın.
türkiyede serbest de ne oluyor? 100 lük rakıyı votkayı kaça alıyorsunuz? biz 30 tlye litrelik smirnoff alırken türkiyede 24 saat serbest olsa ne yazacak? sokaklarda içen adamlar her türlü köpek öldürene devam edicek. bırakın sokaklarda yasaklasınlar. senin benim gibi kendini bilerek içecek adam çok nadir ülkemizin sokaklarında. insanlar mekanlarda ve beachlerde yada evlerinde içsinler.
ama şu karar zaten yasak varken tekrar kararname v.s çıkması antalyaya gıcıklığına yapıldığı belli. boş boş haber yapıp zaten turizmin ölmeye başladığı şehrimizin iyice içine etme çabaları.
kardes bu uygulama sokakta ıvır zıvır yerlerde icenler icin merak etmeyin sizi ilgilendiren kısım beachler mekanlar. Oralarda yasak olmaz olamaz herkes bu isten ekmek yiyor![]()
Bu şuan HAYIR cephesini alevlendirmek için yapılan haberlerden. Bahsedilen madde hiç değişmeksizin yaklaşık 97 senesinden beri var. ALKOL ruhsatı olan cafe veya b iş yerleri için geçerli değil. Polis tarafından genelde Anadolu da uygulanan bir uygulamaydı. Mesela İzmir de kordonda herkes çimlerde içer. Aswlında yasak, ancak polis genel insiyatifi doğrultusunda ellemiyor. Şimdi elleyebilir diyor yani
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Su icip icip sarkarlar diyen tipleri de hic anlamam
En cok taciz tecavuz de icmeyen den cikar ama. Avrupa da sagda solda yasak mekanda ic diye yasak.burada cogu insan mekanda icemiyor diye disarda icer. Ayrica antalya da gece 2 de bile parka gidebilirsin kiz arkadasinla. Antalya da bira =su
Mekanlarda pahali oldugu icin gelen turistin cogu antalyanin en guzel yerleri olan sahiller de kaleicinde icer. Arta kalan para ile rahat rahat kultur turizmi yapabilsin diye. Bu antalyanin turizmine son darbeyi vurmaktir.bir cok turizm acentasina su ak bu soruyu soruyorlar y.disin da rez iptali icin. 3 5 kultursuz hayvan icince sapitti diye bakacaksak.. icmeden tecavuz edrn taciz eden kucuk cocuklari bademleyenleri ne yapacagiz. ? Arka mahalle sapiklarini turizme mâl edemezsiniz. Icince bilmemnemi taciz ederler diyor kafaya bak adamdaki.. antalya orasi bilader.. konya degil. Sahil kesiminin halkinda oyle seyler olmaz.. senden once linc ederler zaten merak etme. Boyle olaylar olmaz. Duzgun egitim almis cocukken bademlenmemis toplumlar da taciz tecavuz vs yoktur rahat olun.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)