90 lılardada aynı terhane vardı bir ara herkesin kolunda stress bileziği diye bir şey vardı .. onun 2017 versiyonu bu sanırım..
![]()
90 lılardada aynı terhane vardı bir ara herkesin kolunda stress bileziği diye bir şey vardı .. onun 2017 versiyonu bu sanırım..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şuna para verenlere diyecek söz bulamıyorum...
Bir ara vardı hani denge bilekliği dalgası.
Yok zayıflatıyor,yok dengede tutuyor,huzur veriyor,2 atıp tek sayıyor vs. diye.Sonra bilimsel olarak kanıt bulunamadı yavaş yavaş silindi takanlarla alay edildi vs.
Bu da aynısı işte popüler kültür tesbihi demek isterdim ama değil.Yaz başı gibi hatırlamayız bile tahminen ne olduğunu.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Yine de bunu satanlari ve bulanlari tebrik etmek lazim. Adamlarin nerden aklina geldi dedi boyle bir salakca birseu yapip millete kakalayalim, bundan da yuzde 5000 kar edelimyaptilat satiyorlar bravo valla.
91 Miata - Sold
06 Pug207 - Sold
06 Sorento
Laurel coming soon...
Benim bu hoşuma gitti.
ABS Stress Reliever Magic Cube Toy for Worker-2.24 Online Shopping| GearBest.com
Görürsem bir yerlerde, bu türden saçmalıklara ilk kez para vermiş olacağım sanırım.
K.
5 liralık şey 50 liraya daha fazla sıkıtıya sokmasın
Fidget Cube - Stres K
.
@RUNa
Yalnız 80 liradan 50 liraya düşmesi neredeyse beni kandıracaktı. :')
En fazla 15 lira çalışır. O da mavi kamuflajlısını bulursam. : )
K.
Stres alır mı almaz mı o konuda yorum yapmak istemiyorum çünkü bu kişiden kişiye değişiyor. Kendimden örnek veriyim. Ürünü bende aldım. Stres atma amaçlı değil elimi meşgul etsin diye. Tırnak yeme hastalığım var. Bu zımbırtıyı aldıktan sonra %90 oranında azalttım çünkü bir elim telefonla uğraşırken diğeri bu zamazingoyu çeviriyor. Aynı görevi tesbih de hallediyor lakin aldığım tesbihler en fazla 1-2 gün içerisinde yürüyor ( araklanıyor ) o yüzden bu daha mantıklı geldi.
İşin esas kısmı ; Bu ürün son günlerin pazarlama harikası olan bir ürün. Gözlemlediğim kadarı ile Türkiye'de bu ürün hiç satılmadıysa 4-5 milyon adet satıldı. Tabi bu üründen en büyük vurgunu da Türkiye'ye ilk getiren kişi yaptı. Kazansın adam kafasını kullanmış. Gitmiş çine yada açmış ebay'i demiş ki ulan ben bunu satarım. Ve sattı da.
Gümrüğü , vergisi , ıvırı zıvırı ile birlikte ortalama 1 - 1,5 TL gibi bir maliyeti olur bu ürünün. Adamlar getirdi şekline şemaline göre 15-20-30-50 TL gibi rakamlara sattılar. Düşünsenize bu ürünü ilk getiren firma ortalama 500.000 adet getirse. 1,5 TL gibi bir rakama gelse bu ürün. ilk olmanın verdiği rahatlık ile toptan alımlarda adet fiyatı 10 TL gibi bir rakama satsa. Ettiği karı siz düşünün.
Bir de konuyla çok alakası yok ama ben artık şunu gördüm. Yeni bir ürün getirdiğinde mutlaka yüksek takipçi sayısına sahip youtube ve instagram kullanıcıları tarafından test edilmesi ve olumlu yorum alması o ürünün patlamasına sebep oluyor. Eğer yeni bir ürün satmaya çalışırsam artık google , facebook ve gazete reklamlarını bir kenara itip popüler kişilere reklam teklifi götüreceğim. Doğal bir test videosu şeklinde viral olarak reklamını yaptıracağım. İnsanlarımızın genelde böyledir. Popüler bir kişi tarafından tavsiye edilen ürünleri almaya daha çok meyillidir. Zaten bu yüzden bütün televizyon reklamlarında ünlü isimler kullanılır. Bir ürünü ahmet kişisi tavsiye etse hiç bir anlam ifade etmez iken barış arduç tavsiye ettiğinde satış patlaması olabilir. Bugün 1 milyon üzerinde takipçisi olan onca youtuber var. Kesinlikle televizyon reklamından sonra en iyi pazarlama alanı oldu youtube.
Aylar öncesi instagramda ydışından birisinde görmüştüm hangi ara a101e düştü
Bu arada Mıncıklamalık oyun hamuru gibi ama daha janjanlı bişey var girişimci arkadaşlara ilham olsun şimdiden
Ortadaki rulman tamam da kenarlardaki nedir aga
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Başkan hepsi aynı malzeme aslında. Ortadakinde korumalar çıkartılarak kullanılıyor.
Buarada elinde olan ve daha uzun süre ve hızlı dönmesini isteyenlere küçük bir taktik.
Ortadaki rulmanı çıkartıp 2 gün tinerde bekletin.Eğer üzerinde yağ varsa tamamen arındırın.
Tek çevirmede 3 dakika döner hale kadar gidiyor.
Merak edip bende kendime 4-5 model yaptım.
Olayın stresle pek alakası yok hatta benim gibi çay içerken bile kalan yudumu aklına yapılacak iş olarak kaydeden insanlar için dönmesi bitene kadar bekleyebilirsinizde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)