mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı
Şu baştaki cümleden dolayı üzerime alındım ben :) Problem de değil gerçi, doğru birşey yazmışsın.
Tekrar belirtiyorum, mesajımdada yazmıştım zaten, geyik yapmak için arananlar yada sizin içine düştüğünüz durum gibi ölücüler için geçerli değil benim fikrim, benimde 20 binlik arabama 10 bin teklif gelse bende çıldırırım, herkes çıldırır.
He telefonda adabı bozarsın bozmasın o yapı meseleside. Söylediğim şey bu durumlar için geçerli değil. Söylediğim şey karşıdakine bakış açısıyla ilgili. İlanda bu şekilde yazanlara, sen kimsin der geçerim en fazla.
Bir alfa için adanadaki satıcıyla konuşmuştum. Yoldan geleceğim için, mesajda yazmanıza rağmen kusura bakmayın sormam lazım, son fiyatı nedir gibisinden birşey söylememle, ana bacı dümdüz küfürlere maruz kalmam bir oldu.
Sonuç? Yaz aylarıydı zaten, mersine gidecektik o ay içerisinde, biraz erkene aldık ve gittik, bende ikinci günde adanaya geçtim oradan. Galeri, dükkanı var felan adamın. Girdim içeri aradığımıda söyledim hatırlattım kendimi, her nedense hatırlamak istemedi, öyle birşeyin olmayacağını, asla bu tarz sözler söylemeyeceğini felan filan tahmin edersiniz işte. Kimse kimsenin kalbini felan kıramaz derken kastettiğimde buydu. 22 binlik arabaya 10 bin teklif etmek ne kadar terbiyesizlikse, ilanlara böyle arkası ahlaksız küfürlere dayanan laflar yazmakta aynı terbiyesizlik.